Evet arkadaslar sitemizde cesıtlı hıleler var klonlanmaya kadar bu hılelerın hepsı tek bır baslık altında ve dogru duzgun bır yolla anlatılması bılen bırır tarafından cok ıyıy olur dıye dusunuyorum .
Desem Dha İİ Olur diye düşünüyorum
smile ne banlıyon birazcık da haklı bi baslıkta toplanım sabit kalsa süper olurdu
flood yapmakta ıstemıyorum amam smıley neden ban acaba sen anlattmısın konuyu gordum ama bıraz acıklayarak hangı memebersa tıklıcazda 30 dakıka beklıcez sol tarafta bı memeber var ustte battle any MEMBER var hangısı onu soylememıssın
Buyur: SADECE MOZİLLADA OLUR F5 E BASILI TUTARSAN OLMAZ ŞİMDİ MAC BITENE KADAR AYNI SONRA MAC BITINCE HEMEN MEMBER I YENI SEKMEDE ACIORUZ VE 30DK SONRA YENI SEKMEDE OLAN MEMBER DA SOLDAKI MEMBER A TIKLAYARAK F5 E ASILIONUZ BASKA SORU YOK!!!
smile bende tam anlamadım tam olarka bölemi maçın bitti error geldi javayı açtın 30 dk bekledik memberse bascaz ve f5 e asılcaz bumu
quote:
Orjinalden alıntı: tugay_52_52
smile bende tam anlamadım tam olarka bölemi maçın bitti error geldi javayı açtın 30 dk bekledik memberse bascaz ve f5 e asılcaz bumu