Şimdi Ara

HIMYM vs SEINFELD vs THE OFFICE vs FRIENDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanlık sadece HIMYM izledim onda da 3. Sezondayım sitcom dizilere karşı önyargım vardı fakat baya efsane oluyormuş HIMYM dan sonra bu 3 diziyi izlemeye karar verdim hangisi daha iyidir

Edıt:HIMYM daki Barney karakteri gibi yukarıdaki sitcom dizilerde de diziyi şaha kaldıran başka bir karakter var mı merak etmiyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoes12 -- 23 Mayıs 2019; 16:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Friends en iyisi,Seinfeld'de iyi ben onun 3. sezonundayım,yavaş yavaş açılıyor dizi.

Big Bang Theory'i de kesinlikle izlemelisin.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Siz deyince bakındım biraz .. güzel yorumlar var listeye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Siz deyince bakındım biraz .. güzel yorumlar var listeye aldım
    HIMYM'den sonra ya Friends'e yada Big Bang Theory'e başlamanızı tavsiye derim.
  • Şaha kaldıran karakterler konusunda:
    Seinfeld'de:Baş karakter Jerry Seinfeld ama şaha kaldıran genelde Kramer karakteri,dizi tarihinin efsane karakterlerinden biri.

Big Bang Theory'de:Sheldon Cooper,onun o çok bilmiş,kendini beğenmiş tavırları,olmayan espiri anlayışı felan,bu karakter de efsane.

Friends'de:Aslında burda baş karakter yok gibi,hepsi dengeli hepsi diziyi şaha kaldıracak karakterler ama benim için şaha kaldıran karakter Chendlar Bing karakteri,onun o espirilerine hal ve hareketlerine bayılıyorum.
  • The Office > Friends > HIMYM. Seinfeld izleyemedim. Big Bang izleyeceğine de şunları izle.

Parks and Recreation
    Community
    Arrested Development
    Louie
    Archer
    Flight of the Conchords
    Blue Mountain State
    Man Seeking Woman
    Silicon Valley
    Atlanta
    Barry
    The Good Place

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 23 Mayıs 2019; 17:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • office > friends = seinfeld > himym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Office > diğerleri
  • Kesinlikle Friends en iyisi.

• Seinfeld ve the big bant theory ilk 6 sezon favorilerim.Friends ve himym de güzeldir ama friends himym'ye göre daha iyi

• Friends himym dan daha güzel ama tekrar tekrar bitirdiğim two and a half men e de bir şans vermeni tavsiye ederim beni çok sarmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Office'i bir ben sevemedim sanırım. Bir kaç kere şans verdim yok olmuyor , aynısı Seinfeld içinde geçerli tarzım değil sanırım.
    Benim için komedi olarak ilk Friends sonra diğerleri gelir.

• Seinfeld'in olayı şu(belki Office'de de aynıdır onu izlemedim).Genelde bir konu belirleniyor ve o konu üzerinden tespitler ve hikaye ilerliyor.Bu konular genelde gündelik yaşamda karşılaştığımız olaylar.Mesla,bir bölümde avm nin kapalı otoparkında arabalarını kaybediyorlar bölüm onun üstüne kurulu,yada başka bir bölümde pahali bir deri ceket alıyor Seindelfd vs vs. aslında hep Cem Yılmaz vari tespitler var ve bunların diziye dökülmüş hali.

Tabi ben daha 3. sezondayım,ara vermiştim başka dizilerden dolayı Big Bang bitince yeniden başlayacağım Seinfeld'e
  • Kesinlikle ilk sırada Friends
  • Seinfeld = The Office > Friends > HIMYM

Ancak hepsinin tepesinde bir It's Always Sunny in Philadelphia gerçeği var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.