Şimdi Ara

Hıncal Uluç'a 1 ay HAPİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'e basın yolu ile hakaret ettiği gerekçesiyle 1 ay 5 gün hapis ve para cezasına çarptırıldı.

Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde 16 Haziran 2004 tarihinde kaleme aldığı "Antalya'da bir vali" başlıklı yazısı sebebiyle ceza aldı. Antalya 2. Asliye Ceza Mahkemesi görevinden dolayı Alaaddin Yüksel'e basın yolu ile hakaret edildiğine hükmetti. Mahkeme Türk Ceza Kanunu'nun 273. maddesi uyarınca yazar Uluç'a 1 ay 5 gün hapis ve para cezası verdi.

Mahkeme, kararına gerekçe olarak Hıncal Uluç'un ceza almasına neden olan yazısının gerçeklerle bağdaşmadığını, konunun doğruluğunun araştırılmadığını, yazının içerdiği düşünce ile bağlantısı olmayan ifadeler kullanıldığını gösterdi.

kaynak:::http://www.haber53.com/haber_detay.php?haber_id=20508

• Çok üzüldüm çoooooookk..
  • ne KADAR ÜZÜLDÜM TARİF EDEMEM
  • yıh yıh yıh..
  • Tüh tüh ...

• Ece Gürseli de alsın yanına..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi girsin de görsün gerçek dünyayı öyle sosyetede caka satmakla olmaz bu işler
  • katılıyorum hocam
  • Fularını bağlar boğazına kodeste racon keser volta atar artık
  • Hincal Ilic a laf atanlari kiniyorum.Onu kiniyanlar birde kendilerine baksin.Ne kadar silik ve bayagi!!!Ulkemizin insanlarininda çogunun tek tip, tek düsünceli insanlardan olmasinida isyan ediyorum.Onun fulari bir tarafinizami dokundu?Onuda öyle kabul edin.Ne var ,renkli ve son derece ilginç birisi.
    Lutfen insanlari oldugu gibi kabul edelim.Her halde koyun degiliz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Hincal Ilic a laf atanlari kiniyorum.Onu kiniyanlar birde kendilerine baksin.Ne kadar silik ve bayagi!!!Ulkemizin insanlarininda çogunun tek tip, tek düsünceli insanlardan olmasinida isyan ediyorum.Onun fulari bir tarafinizami dokundu?Onuda öyle kabul edin.Ne var ,renkli ve son derece ilginç birisi.
    Lutfen insanlari oldugu gibi kabul edelim.Her halde koyun degiliz!!!

önce adamın soyadını öğrende ondan sonra yorum yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

ne KADAR ÜZÜLDÜM TARİF EDEMEM

• Çok üzüldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Fularını bağlar boğazına kodeste racon keser volta atar artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.