Kendi taraftarınızdan utanmayın hıncal işte sizden biri has galatasaraylı
Başka takıma transfer olsun. Bir daha da Galatasaray kelimesini ağzına almasın.
Valla bugun aldigim en iyi haber.
Ki zaten Galatasaray taraftarligini "dondurmak" diye bir sey yok. Eger dondurabiliyorsa hic Galatasarayli olmamistir zaten.
BAM'ı takımdan yollamışız gibi sevindim.
Abarttigi taraflari cok ama bir o kadar da dikkate alinmasi gerekenler var bence.
Yakinda kulubun isminide degistirirler para icin AdnanBrothers SK olur heralde.
keşke BAM da artık kendimizi Gs li hissetmiyoruz diyip klüpten ayrılsa
hıncalın yazıalrını takip eder birçoğunuda beğenirim.bu yazıyı az önce gazetede okudum.hıncal çok ama çokk abartmış.bu lafı söyleyen bir insan asla gerçek galatasaraylı olmamıştır zaten.ne olursa olsun bir insan tuttuğu takım gol yediği için sevinebiliyorsa o takımı tuttuğunu iddia etmesin.çok abartmış bu sefer hıncal.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
hıncalın yazıalrını takip eder birçoğunuda beğenirim.bu yazıyı az önce gazetede okudum.hıncal çok ama çokk abartmış.bu lafı söyleyen bir insan asla gerçek galatasaraylı olmamıştır zaten.ne olursa olsun bir insan tuttuğu takım gol yediği için sevinebiliyorsa o takımı tuttuğunu iddia etmesin.çok abartmış bu sefer hıncal.
sizleri çok kankito gördüm Sn.41
Recep abime katılıyorum. Diğer söylediği herşey doğru hıncalın. ama biz soğumayacaz
quote:
Orijinalden alıntı: droll
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
sizleri çok kankito gördüm Sn.41
kankito ne olum.ben bi eti gofredo var onu biliyom.
Bu nedir ya? yok beşiktaşlıymış... yok galatasaraylı olduğunu farketmiş... yok şimdi vazgeçmiş... isabet etmiş efendim kendileri....
Hıncal bir gün herkes Fenerbahçeli olacak deyip Fenere geçmiş
Hıncal Uluç bazen çizgiyi aşsada son derece yerinde tespitlerde bulunuyor.Hıncal abü manitalarıda kap gel TS ye
Şekerspor golü attığında niye kendini şeker sporlu hissetmemiş yavşakmı bu herif?
acaip saçmalamış fenerin çöpçüsüymüş ne alaka şimdi belki fenerde mayası tutmadı adamın olmadı yani frekanslar uymadı adam kendini galatasarayda buldu ne yani fb den futbolcu alınamaz mı
quote:
Orijinalden alıntı: baltazar1903
doğrusu Galatasaraylı ne düşünür ne hisseder bilemem. Hıncal Uluç'u çok da sevmem aslında, ancak ne kadar olsa da galatasaraya gönül verdiğini ve kendini gerçekten galatasaraylı hissettiğini düşünüyorum. ancak dışarıdan bakan biri olarak ben hıncal uluça katılıyorum. azizi de sevmem demiröreni de sevmem Beşiktaşlı olarak ama azize de demirörene de saygı duyarım takımları için uğraşıyorlar. ama adnan da bir samimiyetsizlik var gibi. sözleri davranışları tutarsız. insanları çabuk silenler elbet kendileri de çabuk silinir. tüm zamanların en iyi takımının futbolcularını çok çabuk kaybetti.
Pembeli morlu formalar çıktığından ve en çok rağbet gören formalar haline geldiğinden beri aynen Hıncal Bey'in yaşadığı iç çatışmaları yaşıyorum. Pek çok küçük ama önemli detay gözlemledim 2-3 senedir ama geri gitmeye gerek yok. Kulüpler çağa ayak uydurur başarı için, ama kulübün genel ahlakına ve geleneklerine de sahip çıkarlar. Mabed dediğin Ali Sami Yen yıkılıp yenilenecekse, Mecidiyeköy'e rezidans değil yeni stad inşa edersin. Yenilik yapıyorsan bunun yükünü taraftarın bilet almasını gsmobile ve gsbonus'a yükleyerek yapmazsın. Hassas detayları gözetmedikten sonra otoban kenarında, kulübün gelenekselleşmiş coğrafyalarının dışında TT Arena adında Avrupa'nın en modern stadını yapsan kaç yazar? Bunları söyleyince bizim futbol sektörüyle ilgilenen ergenler ve ergen ruhlular saymaya sövmeye başlarlar hemen. Hıncal Uluç'un içindeki isyanı anlayamamaları da aynen bu sebeptendir. Onların dilinde konuşursak; "Takmamak lazım, takılsın işte". Takılınız. Alıntıladığım Beşiktaşlı arkadaşın tespitlerine de katılıyorum. Galatasaray kulübü çok 'efsane' tüketti son 8-9 senede, bunda taraftarın suçu olan kısımlar da var, olmayan kısımlar da var. Fakat taraftarın asıl suçu yaratamadığı 'camia bilinci'ndedir. O bilinci Adnan biraderler zaten oluşturamaz, herhangi başka bir yönetici de oluşturamaz. Taraftarın en büyük kusuru buradadır. Anti-Fener'li olmaktan daha çok emek ister Galatasaraylılık. Neyse çok daha kısa yazacaktım sonunu getiremedim, TT Arena açılış keyfiniz kaçmasın iyi seyirler
Ne güzel bir gün yahu.
Eve geldim Turgay Şeren'in ASY'deki son görüntülerini izledim. Bakıyorsun adama, sonra da Hıncal'a. E be Hıncal, senin bu güne kadar Galatasaray'lıyım demen bile küfre girer.