Şimdi Ara

Hindistan Mars Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Orbiter_Mission

Hindistan'ın Mars Uydusu Projesi 6 ay içinde tamamlandı ve Hindistan Mars'a uydu gönderdi.Toplam proje maliyeti 74 Milyon Dolar olarak belirtiliyor.Hindistan'ın bazı Holywood Filmlerinin bütçesinden daha ucuza Mars'a Uydu göndermiş olması Dünya çapında günün önemli gündem konularından oldu...

• Hindistan'ı bu çalışmalarından doları tebrik etmek lazım. Kendi Gps sistemini kurmak için de çalışma yürütüyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 12 Eylül 1980'i hatırlattı!
    Bütün binaların beyaz boyanması kararı almıştı faşist askeri cunta, bindiğim bir minibüste şöförle muhabbet eden adamcağız parasızlığı imal ederek;
    " popomuz açıkta, dışımız beyaz " gibi bir laf etmişti. ( sansürledim! )

1.5 milyar nüfuslarının ne sosyal güvencesi, ne de adam gibi doyan karınları var Hintlilerin. Marsta uyduyla ne işleri olur ki, tarla mı açacaklar Marsta?
    Belki biraz Pakilerden iyiyiz işte derler o kadar!

• Karın tokluğuna çalışmakla, açlıkla, yüksek nüfusla bu kadar düşük maliyet çok da garipsenecek bir durum değil.

• neommy kullanıcısına yanıt
    Hindistan ve Pakistan arasındaki rekabet için Amerika ve Rusya arasındaki rekabetin aynısı diyebilir miyiz?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aslında ben çok memnunum Hintlilerden.
    Bilgisayarlarımda sorun olduğunda ( yıllar önceden bilgisayarımda sorun olduğunda bu ülkede bilgisayar tamircilerine gitmeyeceğim diye bir yeminim var, nerdeyse 16 yıldır bu yeminimi tutuyorum, ve her türden ufak tefek tamir işlerine de çok meraklıyım ) Hint web sitelerinden çok kelepir çözümler, öneriler bulabiliyorum.
  • Benzeşme var doğrusu. Ama ikisinin de ABD ve Rusya olabilmeleri imkansıza benziyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Aslında ben çok memnunum Hintlilerden.
    Bilgisayarlarımda sorun olduğunda ( yıllar önceden bilgisayarımda sorun olduğunda bu ülkede bilgisayar tamircilerine gitmeyeceğim diye bir yeminim var, nerdeyse 16 yıldır bu yeminimi tutuyorum, ve her türden ufak tefek tamir işlerine de çok meraklıyım ) Hint web sitelerinden çok kelepir çözümler, öneriler bulabiliyorum.

Bir de kendi hayat standartlarını yükseltmeyi deneseler daha güzel olacak.

Ayrıca ne mutlu size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.