Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer alabilirseniz ben sec hesap arıyorum sizden alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bakıyorum 320ye alanlar çift hak 350ye koyuyorlar 30 lira cebe indirmek için valla helal olsun yazık böyle insanlara

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Sen aynı şeyi bakkala markete şöyle bakalım sana ne diyecekler herkes istediği fiyata satabilir talep olmazsa.onlarda 20 tl kar koyup satamazlar uğraşmak istemeyenler 20 tl fazla veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhabalar, yardımcı olmak çok isterdim. Ancak her yıl düzenli olarak FIFA’yı kardeşlik yaparak aldığım bir arkadaşım var. Onunla ortak alacağız.

• 3 5 kuruş para kazancam diye konuşmaya bak. Market falan yok ekmek parasını falan da kiyaslasaydin. Kardeşlik diyoruz böyleleri yüzünden ucuza oyun da alınmıyor...

Istediğimle kıyaslarım sonuçta sen marketten ürün almıyor musun kasada bu ürünün fiyatı neden pahalı diyebiliyor musun hayır ozaman oyun satışı içinde birşey diyemezsin sonuçta zorla satmıyorlar işine gelmiyorsa hindistan psn den alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Eylül 2019; 11:35:3 >
  • Anlaşılan sende böyle yapıp para kazanıyorsun belli

Ben satıyorum diye birşey mi yazdım satsam bile bu seni ilgilendirmez serbest piyasa istediğim fiyata satarım zorla satış yok alternatif olarak amazon var ordan al ozaman

• Ben şimdi bir tane 3500'lük bir tane de 500'lük geçtim. Ziraatten 329,30 çekti.
  • everyonedies E kullanıcısına yanıt
    Direk 4000 rp almak faha iyi değil mi aynı fiyata geliyor zaten

• Galiba tek 4000'lik yoktu o yüzden böyle yaptım bir farkı yok ama. TLOU2 alıcam en ucuz burdaymış.
    Bende 4000 alcaktım sen öyle yazınca kararsız kaldım stok sorunu yok satıcı 10+ Stok girmiş direk alınabiliyor

• Yok kararsız kalma ben sepete cuma günü eklemiştim o gün yoktu galiba. Sepette öyle kalmış. Fark etmez nasıl aldığın aynı sonuca çıkıyor sonuçta.
  • Şimdi amazondan 4000 rp kod aldım alışveriş sorunsuz

gerçekleşti enpara kredi kartından 328.98 tl çekmiş

Satıcı şimdi kodu gönderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Eylül 2019; 12:29:6 >
  • Amazon gamekart 4000 ıyı mı satıcı

• Satıcı hızlı sorusuz 15 dakika sonra kod geldi

• An itibariyle 3500 ve 500'lük kodlar geldi. The Last of Us'a bastım pre-order :D
    Teslimatı today 9 pm yapınca kodlar hemen geliyor benim kod senden önce geldi

• thugur kullanıcısına yanıt
    haber var mı hocam?
  • Ben de today 9 pm yaptım onla alakası yok. Muhtemelen adam her 30 dakika veya her 15 dakikada bir gelen siparişlere bakıp ona göre gönderiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.