Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç ayda 320 liradan 390 liraya çıktı fiyatlar. Hint Rupisine karşı bile değer kaybediyor paramız. Sorsan dış güçler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurla 390 yapsa da kredi kartından banka 397 tl çekti. 29tl fark için Amazondan riske girmeyin. Benim önceden de alışverişim olduğu için kart tanımlı risk yoktu. Aksi durumda Para iadesi zaman alabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle sorunsuz aldım yapıkredi 392,48 çekti kod 15 dakika içinde geldi.
  • Beyler en ucuz tr psnle aynı bölgede olan hangi storelar var şuan tlou 2 en ucuz hindistanda mı?
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100-150 lira tamam ama türk lirasının devamlı değer kaybetmesinden dolayı fark 30-40 liraya indi.Farklı ülkelerden oyun aldığınızda oyunlarda türkçe altyazı-dublaj seçeneğinin kaldırılmasınıda desteklemiş oluyorsunuz.Sony türkiye satış rakamlarına bakarak türkçe'yi artık desteklemiyorum diyebilir bunu dikkate alarak satın alımları ülkemizden yapmaya çalışalım.
  • konuya tam hakim olmadan araştırmadan bu tarz yorumlar yazmayın..

oyuncu sayısısını gözlemlemek için oyunun nerden alındığı değil nerden oynandıği önemlidir. ip den hangi ülkede ne kadar oyun oynanıyor görüyorlar.

ayrıca senin tavsiye ettiğin tr psn den aldığımız oyunlar için ödediğimiz paralar ingiltereye gidiyor dikkat edersen zaten direk yabancı posttan çekiliyor para.

illaki sony türkiyeye katkım olsun diyorsan aral banrollu kutulu oyun alman lazim.

yukarda yazdiklarim türkiye sony müdürü tarafindan yapilan resmi açıklamardır.

oyun nerde ucuzsa ordan alınır. sen pazara gidince aynı meyveye satana destek olsun diye pahali olanımı alıyorsun. 2 psn arasındaki oyun fiyat farkı 40-50 lira hiçte az para değil 5lira bile fark olsa ucuzu tercih edilmeli parayi sokaktan toplamıyoruz

• gençler güncel kur ile tlou2 363 lira, ordan burdan ekstra ücret çıkmayacaksa alıyım diyorum bilginiz var mı

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
    googleden baktığın kur gibi olmaz hocam kullandiğin bankaya göre tutar değişir. bankanin yurtdışı alişverişte uyguladiği kur farklıdır 10-15 lira fark çıkar

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Bir de haftasonları kuru daha yüksekten hesaplayabilirler. İşlemi haftaiçi mesai saatlerinde yapmakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 16 Mayıs 2020; 11:16:51 >
  • COD MW indirime girer mi yakında? 3000i görmüş kaçırmısız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidCruyff -- 18 Mayıs 2020; 17:23:27 >
  • Son durum nedir amazon hala riskli mi ? 359’a geliyor oyun.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Dün cyberpunk aldım yeni hesap açıp bir sıkıntı olmadi. Garanti sanal kart kullandım.

• Cyberpunk pri yada sec istiyorum arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MontrealR -- 27 Mayıs 2020; 20:16:43 >
  • The Last of Us 2 hesaba sec olarak ortak olmak isteyen var mı?
  • 4000lik kart şuan kullanılamıyor diyor 1000 ve 3000 lik alsam kullanılır mı?
  • kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    tabiki sorun olmaz

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aldım bekliyorum kodu
  • şu an kaç liraya geliyor 4000 rupi, en son death stranding almıştım 330 küsür liraya gelmişti ama
  • Vip3r kullanıcısına yanıt
    normal ederi 53$, bankana göre 360-370
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.