Şimdi Ara

Hindistan yanıyor. Vatandaşlık yasasını protestolar var. Ölenler var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 22 Arap ülkesi kınamış mı bizi kınadığı gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

pakistandan gelenler ...

sorunu onlar cikarmis ilk basta.

bir polisi linc etmisler..

sonra hindualr ayaklaniyorlar.

benim anlamadigim bizim taraf hep sorun cikariyor. arakan olaylari oldu. orada da hindu adamin topragina gidip koy moy basmakla basladi hersey.

burada da pakiler, hindularin topragina gidip protestolar polis linc etmeler vs ...

ben ingilteredeyken de bir suru paki, arap gordum hepsi seriat icin ingilterenin gobeginde yuruyorlardi. adam kalkmis af edersin bok icinde yuzerek vs kafirin ulkesine goc etmis. sonra kafirin ulkesinde seriat diyo ... abi neyin kafasi bu ? gittigin her ulkeye sorun goturmek zorunda misin? senin yuzunden isinde gucunde olan muslumanlar da zarar goruyor. bizim hindistanda, baburden kalma bir musluman turk kokenli ama hindulasmis klanimiz var. simdi bu adamlar da topun agzina geldiler!

pakistan afganistan efendim bize yardim etmis vs vs ama ne hindu ne paki ile birlikte calisabilirsin ... zaten hindunun muslumani paki. birbiri ile din yuzunden savasiyorlar. bu da sacma.

Alıntıları Göster
    Sorarlarsa all people are evolved with the same IQ level Len aliminyum dersin nolcek we areeee all human being baby we are all samee yanee

• İmtihan dünyası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.