Şimdi Ara

!! hip-hop ve rap video klipleri !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerden bulabilirim yada isim verirseniz arayayım aresten, isim konusunda zorlanıyorum.

• breakdance yaz dostum cook sey cıkıyor yada hip hop
  • Aresi naapacan ? al bir SS2 kur canagi Astra uydusuna MTV BASE var orda .. istemedigin kadar hip-hop,rap ve turevlerini Mpeg olarak kaydet..
  • SS2 nası bir program biraz daha acarmısınız ?? bende öyle bir program ariyorum..
  • SS2 , bir program DEĞİLDİR. SS2 ------> Sky Star 2 demektir. Bu bir karttır. Bu kart , digital tv kartıdır. PC'ye Pci slottan takılır. Kartın lnb girişine çanak anten bağlayarak , ilgili programları (mesela Progdvb ve S2emu plug-in'i) ve plug-in'lerini de kurarak şifreli şifresiz yayınları izlersin. İzlediğin yayını MPEG2 formatında pc'ne direkt kaydedersin. Ortalama 4 dakkalık bi klip 100-120 mb civarı tutar. Ben , mesela çektiğim klipleri 3'te 1 oranında divx'e çeviriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

SS2 , bir program DEĞİLDİR. SS2 ------> Sky Star 2 demektir. Bu bir karttır. Bu kart , digital tv kartıdır. PC'ye Pci slottan takılır. Kartın lnb girişine çanak anten bağlayarak , ilgili programları (mesela Progdvb ve S2emu plug-in'i) ve plug-in'lerini de kurarak şifreli şifresiz yayınları izlersin. İzlediğin yayını MPEG2 formatında pc'ne direkt kaydedersin. Ortalama 4 dakkalık bi klip 100-120 mb civarı tutar. Ben , mesela çektiğim klipleri 3'te 1 oranında divx'e çeviriyorum.

Cok tşkürler hoCaM... verdiyin bilgi için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.