nerden bulabilirim yada isim verirseniz arayayım aresten, isim konusunda zorlanıyorum.
breakdance yaz dostum cook sey cıkıyor yada hip hop
Aresi naapacan ? al bir SS2 kur canagi Astra uydusuna MTV BASE var orda .. istemedigin kadar hip-hop,rap ve turevlerini Mpeg olarak kaydet..
SS2 nası bir program biraz daha acarmısınız ?? bende öyle bir program ariyorum..
SS2 , bir program DEĞİLDİR. SS2 ------> Sky Star 2 demektir. Bu bir karttır. Bu kart , digital tv kartıdır. PC'ye Pci slottan takılır. Kartın lnb girişine çanak anten bağlayarak , ilgili programları (mesela Progdvb ve S2emu plug-in'i) ve plug-in'lerini de kurarak şifreli şifresiz yayınları izlersin. İzlediğin yayını MPEG2 formatında pc'ne direkt kaydedersin. Ortalama 4 dakkalık bi klip 100-120 mb civarı tutar. Ben , mesela çektiğim klipleri 3'te 1 oranında divx'e çeviriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
SS2 , bir program DEĞİLDİR. SS2 ------> Sky Star 2 demektir. Bu bir karttır. Bu kart , digital tv kartıdır. PC'ye Pci slottan takılır. Kartın lnb girişine çanak anten bağlayarak , ilgili programları (mesela Progdvb ve S2emu plug-in'i) ve plug-in'lerini de kurarak şifreli şifresiz yayınları izlersin. İzlediğin yayını MPEG2 formatında pc'ne direkt kaydedersin. Ortalama 4 dakkalık bi klip 100-120 mb civarı tutar. Ben , mesela çektiğim klipleri 3'te 1 oranında divx'e çeviriyorum.
Cok tşkürler hoCaM... verdiyin bilgi için..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme