Şimdi Ara

Hiremco Turbo IPTV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
105.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KIII ve Novacom S11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Android boxlarda anten girisi olan var mi
    hepsınde yok spybox s10 veya s11 onerırım
    urun.n11.com
    Spybox S10 4k Uhd +kablosuz Mouse - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/spybox-s10-4k-uhd-kablosuz-mouse-P265243082

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Vod destegi bitebilir diye okuyorum forumlarda. Boyle bisey var mi.

Bu cihazin kasali modeli mi yoksa mini olan mi alinmali. İptv uzun kullanimda donma resetleme yapiyor mu.

Bu cihazin fiyatina yakin su cihaz daha iyi diyebilecegin bi uydu var mi. İptv sart ama.
    forumda soyle demısler boyle demısler derler ile cıhazmı alıcaksınız

turbo plus modelı kasalısı yok

Bu cihazin fiyatina yakin 200 300 tl arası su cihaz daha iyi diyebilecegim bi uydu suan ıcın yok olsa parayı verıp alır dukkanıma koyarım ;

kımınde ıptv donuyor kımınde sunucu secıyor ıptvde ses sorunu olan cıhaz var

marka model ısmı vermıyorum cogu elımızde gecıyor
  • Stalker TV, pay TV, Lokal TV nedir, nasıl kullanılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Merih videoyu arayın çıkan beye sorun, kulağınızla duyun.
    Hiremco çıkalı 1.5 yıl oldu, taş çatlasa destek 6 ay daha sürer.
    Kodi (TürkVod) sınırsız kullanmak için tek yol android box.
    Kodi.
    Stremio.
    Terrarium Tv.
    İpTv.
    Ulusal kanallar hepsi beleş izlemek için android box.
    Merhaba. Bunları izleyebilmek ve en az 3 yıl götürebilecek ( güncelleme, destek vb. ) önerebilceğiniz bir cihaz var mı?

• tuventhh T kullanıcısına yanıt
    O kadar sorunsuz kullanabileceğiniz cihazlar android box'lardır.
    Ben Beelink Gt1 Mini aldım vergi, hızlı kargo dahil 515 TL.
    Daha uygun derseniz Tanix Tx6 var.
    Bunlarda uydu yok bence gerekte yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

forumda soyle demısler boyle demısler derler ile cıhazmı alıcaksınız

turbo plus modelı kasalısı yok

Bu cihazin fiyatina yakin 200 300 tl arası su cihaz daha iyi diyebilecegim bi uydu suan ıcın yok olsa parayı verıp alır dukkanıma koyarım ;

kımınde ıptv donuyor kımınde sunucu secıyor ıptvde ses sorunu olan cıhaz var

marka model ısmı vermıyorum cogu elımızde gecıyor

Alıntıları Göster
    Fatih hocam ve bilgisi olan diger arkadaslar

Hiremco Turbo IPTV, Spybox S10, bir de bir arkadasin bahsettigi beelink modeli arasinda hangisini tavsiye edersiniz? Tesekkurler

• Hiremco 6 ay sonra desteği keser. Kendiniz merih videoyu arayın sorun. Elinizde sadece iptv kalacak.
    S10 zaten 1gb rem li eski bir cihaz.
    Beelink dünyanın en iyi çinlisi. 3 yıllık cihaza yazılım desteği veriyor.
    4gb ddr4 Rem.
    64 gb rom.
    İstediğini yap, hiçbir iptv vs bağlı değilsin.
    Herşey senin elinde.
    Satıcıya sorarsan elinde sattığını al diyecek.
    Ben satıcı değilim.
    Siz çinden alacaksınız.
    Sadece iptv ve e2 cihazların devri bitti.
    Tarihin karanlık sayfalarında yok olacaklar.
    Uydu, box, e2 satanlara kodi diyorum bilmiyorlar, TürkVod diyorum haberleri yok.
    İsterseniz grupta sorun, danışın.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB0Xna60cGbT4J2rqLA

• İptv yazılımın 10 kat üstünde bedava içerik isteyen android box alır.
    İptv satanlara para kaptırmak isteyenler klasik eski teknoloji İpTv li uydu cihazı alır.
    Satıcı elinde ne varsa onu över satar geçer.
    6 ay sonra yazılım beklersin hiçbiri vermez.

S11 2gb ddr4 Rem, 16 gb rom.
    Beelink yepyeni Amlogic S905x2 işlemci.
    4 gb ddr4 Rem.
    64 gb rom.
    Yayla gibi cihaz.

Satıcılar kızsada gerçekler bu.😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

İptv yazılımın 10 kat üstünde bedava içerik isteyen android box alır.
    İptv satanlara para kaptırmak isteyenler klasik eski teknoloji İpTv li uydu cihazı alır.
    Satıcı elinde ne varsa onu över satar geçer.
    6 ay sonra yazılım beklersin hiçbiri vermez.

S11 2gb ddr4 Rem, 16 gb rom.
    Beelink yepyeni Amlogic S905x2 işlemci.
    4 gb ddr4 Rem.
    64 gb rom.
    Yayla gibi cihaz.

Satıcılar kızsada gerçekler bu.😂😂😂
    Hocam diğer başlıkta S11 almayı epey düşünmüşsünüz netflixten dolayı almamışsınız sanırım. Ne aldınız acaba?

Bir de beelink sanırım uydu bağlantı olayı yok...diğer ikisinden eksisi bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger32

Hocam diğer başlıkta S11 almayı epey düşünmüşsünüz netflixten dolayı almamışsınız sanırım. Ne aldınız acaba?

Bir de beelink sanırım uydu bağlantı olayı yok...diğer ikisinden eksisi bu olabilir.

Alıntıları Göster
    stranger32 bu adamın cıhaz alacagını zannıyorsun 1.5senedır uydu bolumunde ınsanları trolluyor

hıremco turbo ıcın soyleyecegım

uydu alıcı tkgs ıle kanal arama yapmadan 1 dakıkada kanallarınızı ayarlar
    dlna ıle telefon baglıyabılırsınız telefondakı muzıgı vıdeoyu tvden ızlersınız
    free ıptv 2 sene acık
    ccam 1 sene acık
    cıhaz pıyasaya cıktıktan 1 sene sonra androıd kumanda uygulaması eklendı

surelerı bıtınce pıyasadan alıp cıhazda kullanabılırsınız

turkvod zaten bedava bır platform adamlar seyırturk gıbı kapatsa zaten hıcbır cıhazda desteklemez

destek yokmus derken ? fırma 2 sene once satmayı bıtırdıgı zapper hd plusa daha gecen ay yazılım verdı

yazılım vermeyınce ne oluyormus ben anlamıyorum uydu kanalımı gostermeyecek bu cıhaz fullhd uydu yayını surdugu muddetce kanalları gosterır

dsmart dıgıturk cıhazı gb sankı 2 sene sonra uydu bıle gostermeyecek algısımı yapmaya calısıyorlar

ayrıca cıp setı teknolojı desteklemeyen cıhaza hıcbır fırma yazılım veremez zaten
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

spybox s10 eskı teknolojı mı ? bu mesajı okurken dukkanıma musterı geldı s10 almak ıstıyorum dedı 4k tvde cıhazı gosterdım

kanal lısteme ıptv kanalını eklıyebılırmıyım dedı yuklemeyı gosterdım netflıx yuklu cıhazda sıfrenızı gırmenız yeterlı dedım

kodı kullanmayı bılmıyorum zaten yuklu suradan gıreceksınız musterı gordu aldı ......

4k ddr4 ram

usb3.0

androıd 7

free ıptv

stalker

mıracast pip kodı 17.6 cepten ızleme vsvs

adam gıdıp ızmırde uyducuya 36 canak anten takılıyormu dıye soru sorup fırmayı cıldırtıyor

sızde bu adamı normal zannedıyorsunuz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Şubat 2019; 15:4:59 >

• S11 olayı çok karışık, ortada net yanıtlar yok.
    Biri netflix 1080p diyor.
    Biri yeni yazılımla 4k olacak diyor.
    Biri sen android box al diyor.
    Karşımda ciddi muhatap bulamadım.
    Telefon ediyorum Test patterns yapın diyorum bana musakka tarifi veriyorlar kadar saçma sapan cevaplar veriyorlar.
    Terrarium Tv diyorum yok o kapandı diyor yetkili, etkili.
    Var kullanıyorum diyorum zahmet edip bakmıyor.

Beelink Gt1 Mini aldım.

• netflıx 4k ızlemen ıcın 4k tv , 35 mbps ınternet hızın ve apptv 4k veya amazon fıre stıck olması lazım

sen 4k tv , beelınk ıle 4k netflıxı acıp bır foto vıdeo atarsan guvenılır olursun

terraıumuda turkıyede bulup cıhazın marketıne ılk koyan spyboxtır paralı bır uygulama degılkı adam koymasın

saga sola laf atacagına terraıum calısıyorssa verırsın lınkını apk dosyasını fırmaya gonderırsın dener markete ekler

bu kadar basıt
  • arkadaşlar merhaba yardımınıza hitiyacım var.

iptv üyeli,ğim var. samsung tv üzerinden smart ip tv uygulaması ile yayınları izliyorum. smart iptv çok kullanışlı değil açıkçası.

digiturk üyeliğim var en düşük pakette geçtim. aylık 22 tl.

digiturk ü iptal edip bu cihazı alıp hem uydu hem iptv yi kullanmamı tavsiye eder misisniz?.

iptv de kanalları istediğimiz sıralamada ayarlıyabiliyor muyuz? kanal taşıma kanal silme oluyor mu iptv de.

bilgi verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden track -- 4 Mart 2019; 17:8:51 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle mesajları okuyunca konu hakkında pek bilgimiz olmadığı için fransız kaldığımı söyleyeyim.Yorum yapan arkadaşların bilgi ve tecrübelerine dayanarak birkaç soru sormak istiyorum.Elimde smart özelliği olmayan led tv mevcut.İp tv yi laptopyan açıp tv ye hdmi ilr bağlama yoluyla izliyorum fakat fare ile kontrol yöntemi sıkmaya başladı.İstediğim bir box vs ile ip tv yi bağlayıp kumanda yoluyla uydu gibi tv izlemek.Bunun için ne tür cihazlara yönelmem lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

arkadaşlar merhaba yardımınıza hitiyacım var.

iptv üyeli,ğim var. samsung tv üzerinden smart ip tv uygulaması ile yayınları izliyorum. smart iptv çok kullanışlı değil açıkçası.

digiturk üyeliğim var en düşük pakette geçtim. aylık 22 tl.

digiturk ü iptal edip bu cihazı alıp hem uydu hem iptv yi kullanmamı tavsiye eder misisniz?.

iptv de kanalları istediğimiz sıralamada ayarlıyabiliyor muyuz? kanal taşıma kanal silme oluyor mu iptv de.

bilgi verirseniz çok sevinirim.
    ıptv acan program ornegın xtream codes satıcının yaptıgı lısteyı sunucudan otomatık cektıgı ıcın degıstıremezsınız

ancak m3u dosyası seklınde alıp pcde ekleme sılme duzenleyıp cıhaza yuklersınız

fakat satıcılar port degıstırırse kanalı sılerse veya yenı kanal eklerse m3u dosyası guncelleme yapmadıgı ıcın yenı kanal eklenınce kanalınız goremezsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: Olricksm

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle mesajları okuyunca konu hakkında pek bilgimiz olmadığı için fransız kaldığımı söyleyeyim.Yorum yapan arkadaşların bilgi ve tecrübelerine dayanarak birkaç soru sormak istiyorum.Elimde smart özelliği olmayan led tv mevcut.İp tv yi laptopyan açıp tv ye hdmi ilr bağlama yoluyla izliyorum fakat fare ile kontrol yöntemi sıkmaya başladı.İstediğim bir box vs ile ip tv yi bağlayıp kumanda yoluyla uydu gibi tv izlemek.Bunun için ne tür cihazlara yönelmem lazım?
    bu cıhaz orta sevıye butcenıze uygun ozellıklerı fazla stabıl bır cıhazdır herhangı bır uyumsuzluktada fırma hemen yazılımını yapıp yayınlıyor

tavsıye ederım
  • Hiremco turbo plus kullanmış ve şimdi beelink gt1 mini geçmiş birisi olarak hiremco 'yu öneririm.
    Yok ben kurcalamayı severim, iptv dışında sınırları aşmak isterim derseniz android box alın yok yok bir cihaz.
    Klasik iptv kullanıcısı için biçilmiş kaftan hiremco.
    Ama yakında Türkvod desteği bitecek.
    Ama ben yıllarca yine izleyeceğim. Çünkü herşeye beleşe ben yapıyorum.

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Hocam Hiremco turbo iptv plus aldım. Free iptv yoktu (Iptv kısmında 4 adet uygulama vardı, IPTV, M3U yükleme, Stalker, XtreamIptv vardı sadece), webtv yoktu, türkvod yoktu, uygulamalarda youtube dışındaki diğer uygulamalar internet radyo ve **** çalışmadı...

Normalde bunların hepsi standart olarak çalışır diye söyleniyor... ben de iade ettim.

Benim şansım mı yoksa yapmam gereken bir ayar mı vardı anlamadım.

İade etmek için gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger32

Hocam Hiremco turbo iptv plus aldım. Free iptv yoktu (Iptv kısmında 4 adet uygulama vardı, IPTV, M3U yükleme, Stalker, XtreamIptv vardı sadece), webtv yoktu, türkvod yoktu, uygulamalarda youtube dışındaki diğer uygulamalar internet radyo ve **** çalışmadı...

Normalde bunların hepsi standart olarak çalışır diye söyleniyor... ben de iade ettim.

Benim şansım mı yoksa yapmam gereken bir ayar mı vardı anlamadım.

İade etmek için gönderdim
    sıze eskı yazılımla yukleme yapmadan kısa yol tuslarını eklemeden gondermısler

IPTV, M3U yükleme, Stalker, XtreamIptv smartiptv bu programlara paralı ıptv gırılır

buyrun lınkı verdım son yazılım ıle alabılırsınız

urun.n11.com
    Hiremco Turbo Plus+wifi Anten - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-turbo-pluswifi-anten-P302405519

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 7 Mart 2019; 18:39:52 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.