Şimdi Ara

Hiremco Turbo IPTV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
105.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreambox271980

Diger forumdaki alinik cihaz ilanima

Ben su cihazi aldim vs yazmadigim halde oraya gelip

Hiremco turbo iptv. Yeni cihaziniz hayirli olsun yazmanizin sonunada eklediginiz emoji gifi eklemeniz

Bana gore milleti alaya aldiginizi gosteriyor

Bunuda size hic yakistiramadim.

Öncelikle kullanıcı olduğunuzun farkındayım. Sık cihaz değiştiren kullanıcı...

İlan konunuza eklediğim görsel, emoji değil, smiley'dir...

Ayrıca, size hitaben yazılan mesajla, millet nasıl alaya alınır ki !?

Aslında gerek yok ama smiley'i neden eklediğimi de açıklayayım.

Bu konu başlığının 1nci ve 2nci sayfasındaki mesajlarımda "hiper aktif olmamak gerekir" nitelemesi yaparak iki defa hatırlatma yapmıştım.

Hasılı; cihazı aldığınıza göre, hayırlı olsun demekten başka bir şey kalmadı. Eklediğim smiley'e de alınmamanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 9 Şubat 2018; 18:59:47 >

• Milleti derken benim gibi bu cihazi alanlari demek istedim.

Yok alinmadim ben apple tv 4 yada android box alimina farkli bir cihaz aldim yazdim

Sizde hiremco iptv yazinca garibime gitti

Sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 9 Şubat 2018; 20:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Hocasm zaman zaman sinirlerimiz geriliyo . Bende size benzer şeyler yazdım . Tanıdığım kadarı ile Serkan hoca size bilerek yanlış bir şey yazmaz .
    Şaka olsun diye yazmıştır .
    Tıpkı benim gibi . Bende aynı şekilde şaka olsun diye yazmıştım .
    Hatta beş mesaj üste derken sizi hesaplamamıştım
  • @Cuguli hocam, Şaka olsun diye bile , birşey yazmadım.

Yalnızca "hiremco iptv cihazın hayırlı olsun" dedim. İfadenin tamamı bu. Birde smiley ekledim.

@dreambox271980,

Sevgili arkadaşım, satış ilanı başlığı içine yazılmış, "hayırlı olsun" ifadesi hiremco iptv cihaz alanların neden tamamını ilgilendirsin ki !? Hani konu başlıklarından biri olsa, bir yerde o cihazı alanların tamamını ilgilendiriyor gibi algılanabilirdi. Ancak üye hesabına açılmış ilan başlığı, yalnızca ilan sahibini ilgilendirir.

Dolayısı açık arayıp çatmak için birşeyler geveledin ama olmadı. Sana daha kaç defa yazacağım, "hiper aktif" olma diye... Sen kullanıcısın ve senin menfaatin korunsun istedim. Yazık para kolay kazanılmıyor.

• Anladim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 9 Şubat 2018; 21:3:37 >
  • quote:

Anladim hocam

Buradan kapalı bir şekilde sorayım.

Cihaz sarmadı mı ?
  • cıhaz sarmadı degıl hocam.

ben aldığım cıhazı en fazla 1 hafta kullanmışlığım vardır

değisık cıhazlar kullanmayı sevıyorum benımkısı kullanım dışında bır nevı merak gidermek

su anda elımde hıremco turbo ıptv dışında da cıhaz yok

her aldığım cıhazı evde durdursam evde su an odanın bır tanesını uydu cihazlarına ayırtmam gerek

kullandığım enıgma 2 cıhazlar
    xtrend et 9000
    xtrend et 8000
    dreambox 800 klon dreambox 800 orjınal
    dreambox 800 se klon dreambox 800se orj
    dreambox 7020 dreambox 820 dreambox 500 hd

vu+ uno + solo2 +zero +vu uno 4k+vu solose

mutand hd51 4k

atemıo nemesıs

cloud ıbox ıı plus

zegamma engıma2

megasat ıon force hd plus

enıgma 2 dısındakı cıhazlar

evıado one hybırd

goldmaster 1050 hd

goldmaster 1070 hd

kathreın ufs 910

kathreın ufs 912

next machına 3d
    next machına super
    next machına combo

redlıne ts 4000
    redlıne ts 5000

sunny 14100

korax g5

k1 plus androıd 4k uydu alcısı
    k2 pro androıd 4k uydu alcısı
    next 10000 uhd 4k androıd uydu alıcsı
    koraxera 4k androıd uydu alcısı
    spybox s9 4kandroıd uydualcısı

bunlar aklıma gelen modeller tabı bunların 3 5 tanesını sıfır adlım gerı kalanını hep 2.el aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 12 Şubat 2018; 13:11:31 >

• quote:

cıhaz sarmadı degıl hocam.

ben aldığım cıhazı en fazla 1 hafta kullanmışlığım vardır

değisık cıhazlar kullanmayı sevıyorum benımkısı kullanım dışında bır nevı merak gidermek

su anda elımde hıremco turbo ıptv dışında da cıhaz yok

her aldığım cıhazı evde durdursam evde su an odanın bır tanesını uydu cihazlarına ayırtmam gerek

kullandığım enıgma 2 cıhazlar
    xtrend et 9000
    xtrend et 8000
    dreambox 800 klon dreambox 800 orjınal
    dreambox 800 se klon dreambox 800se orj
    dreambox 7020 dreambox 820 dreambox 500 hd

vu+ uno + solo2 +zero +vu uno 4k+vu solose

mutand hd51 4k

atemıo nemesıs

cloud ıbox ıı plus

zegamma engıma2

megasat ıon force hd plus

enıgma 2 dısındakı cıhazlar

evıado one hybırd

goldmaster 1050 hd

goldmaster 1070 hd

kathreın ufs 910

kathreın ufs 912

next machına 3d
    next machına super
    next machına combo

redlıne ts 4000
    redlıne ts 5000

sunny 14100

korax g5

k1 plus androıd 4k uydu alcısı
    k2 pro androıd 4k uydu alcısı
    next 10000 uhd 4k androıd uydu alıcsı
    koraxera 4k androıd uydu alcısı
    spybox s9 4kandroıd uydualcısı

bunlar aklıma gelen modeller tabı bunların 3 5 tanesını sıfır adlım gerı kalanını hep 2.el aldım

E daha önce söyledim ya ben sana... Çok sık cihaz değiştirdiğini biliyorum yani. Demek ki sarmadı...

Herneyse... Senin denemediğin, Linux debian DreamOS işletimli cihazlar kalmış.( Gerçi 820HD denediğini yazmışsın ama )

Bu duruma göre, seni 900/920UHD cihaz paklar.

UHD serisi dreambox'lar da kesmezse, Barebone PC aldın mı, işlem tamam. Çünkü barebone PC bileşimi ile uydu/iptv alanında aklına gelen herşeyi yapabilirsin.

• dm820 gayet guzeldı goruntu kalıtesı hızı mükemmel cıhazın

su an aklımda kullanıpda hoşuma gıden bu kadar cıhazlar ıcersınde 2 cıhaz var:)))

gerek görüntü kalıtesı ve gerek hızı yönünden vu+ solo se VE dreambox dm 820hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 12 Şubat 2018; 13:51:25 >
  • quote:

dm820 gayet guzeldı goruntu kalıtesı hızı mükemmel cıhazın

su an aklımda kullanıpda hoşuma gıden bu kadar cıhazlar ıcersınde 2 cıhaz var:)))

gerek görüntü kalıtesı ve gerek hızı yönünden vu+ solo se VE dreambox dm 820hd

Peki bu Hiremco turbo iptv cihazında işlemcinin bir kaç yetersiz kaldığı husus var demiştim. Görüntü kalitesinin vasatlığından bahsetmiyorum. Kullanıcının gözüne direkt görünen türde bir yetersizlik... Youtube video'larında açıkça görülmektedir.

Test ettiğin süre boyunca, işlemcideki bu yetersizliği fark edebildin mi ?
  • işemcının yetersızlıgı daha evvelde yazdığım gıbı 1080ı 50 hz ın uzerıne çıkınca
    alt ta kanalların kayan yazılarında duraklaya duraklaya gıtme ve logoda tıtreme var hafıf

1080ı 50hz de sorun yok

goruntu kalıtesıne degıncek olursam okadar da vasat degıl:)) gözüm alıştı su an
  • quote:

işemcının yetersızlıgı daha evvelde yazdığım gıbı 1080ı 50 hz ın uzerıne çıkınca
    alt ta kanalların kayan yazılarında duraklaya duraklaya gıtme ve logoda tıtreme var hafıf

1080ı 50hz de sorun yok

Evet o bahsettiğiniz göze direkt görünen aksaklıklar da var. Ancak göze direkt görünen daha önemli bir aksaklık daha var. Elinden çıkarana kadar fark edersin sanırım.

Görüntünün vasatlığı, birazda kullandığın panelin özelliklerine bağlı bir durumdur. Sıradan led'lerde vasatlığı fark edemezsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 12 Şubat 2018; 14:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

işemcının yetersızlıgı daha evvelde yazdığım gıbı 1080ı 50 hz ın uzerıne çıkınca

1080ı 50hz de sorun yok

Evet o bahsettiğiniz göze direkt görünen aksaklıklar da var. Ancak göze direkt görünen daha önemli bir aksaklık daha var. Elinden çıkarana kadar fark edersin sanırım.

Görüntünün vasatlığı, birazda kullandığın panelin özelliklerine bağlı bir durumdur. Sıradan led'lerde vasatlığı fark edemezsin zaten.

anlık olarak kanal gecıslerınde kanaldan kanala geçerken yavaş haereket etmemı? bahsettıgınız olay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

1080ı 50hz de sorun yok

anlık olarak kanal gecıslerınde kanaldan kanala geçerken yavaş haereket etmemı? bahsettıgınız olay

Yo değil...

Çok daha önemli bir aksaklık. Aslında bariz görülebiliyor. Biraz ipucu vereyim. IPTV menüleri arasında dolaş, fark edeceksin işlemcinin yetersizliğini... ( Mesela TurkVOD'un içinde )

• aslında bahsettıgınız yerler hocam cıhazdakı ram ve ıslemcıye gore gayet yeterlı hatta hıc takılma vs ye rastlamadım

bu cıhazdan daha ıyı donanıma sahıp

next machına 3d modelı cıhazda ama bu cihazdan daha yavaş kalıyor vod bolumu vs takılma
    turkvodu ben enıgma 2 cihazlardan cokıyı bılırım
    enıgma cıhazlarda 1GB RAMLI MESELA SOLO2 SOLO SE CIHAZLARDA ORNEK OLARAK

TURKVODA gırdınmı bı kac klasör bolum gezmeye kalktığında çarklar dönmeye baslar ve cogu zaman cıhazın fısını cekıp takıncaya dek düzelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 12 Şubat 2018; 15:0:20 >
  • quote:

aslında bahsettıgınız yerler hocam cıhazdakı ram ve ıslemcıye gore gayet yeterlı hatta hıc takılma vs ye rastlamadım

bu cıhazdan daha ıyı donanıma sahıp

next machına 3d modelı cıhazda ama bu cihazdan daha yavaş kalıyor vod bolumu vs takılma
    turkvodu ben enıgma 2 cihazlardan cokıyı bılırım
    enıgma cıhazlarda 1GB RAMLI MESELA SOLO2 SOLO SE CIHAZLARDA ORNEK OLARAK

TURKVODA gırdınmı bı kac klasör bolum gezmeye kalktığında çarklar dönmeye baslar ve cogu zaman cıhazın fısını cekıp takıncaya dek düzelmez

Hocam iyi de, elmaları elmalarla toplaman lazım.

Sebebine şöyle değineyim;

Next machina ve solo2 se cihazların işlemcisi, "Flash Player" desteklemez ki...

Yani cihazları karşılaştırırsan, her zaman yanıltıcı sonuçlara ulaşırsın.

Cihazları değil, işlemcileri karşılaştırmalısın.

===============================

Neyse biz konumuza dönecek olursak, flash player destekli işlemciler üzerinden örnek vermek gerekecektir.

Csky GX6622/GX6611 işlemciler flash player desteklidir. Hal böyle olunca, işlemcinin hızı biraz daha yüksek olsaydı, bahsettiğim menülerin içine girince, simgelerin anında dolduğunu görebilecektin.

"Örnek olarak; 820HD kullandığın için o cihazdan örnek vereyim. 820hd cihazın işlemcisinde flash player desteği olduğu için, bahsettiğim menülere girince, simgelerin anında dolduğunu görürsün."

• Sıra IPTV'yemi geldi

Türkiyenin internet alt yapısı , kotası vs uygun değilki .
    Merak ettim yazılarınızı okuyunca .Bir saattir inceliyorum
    TurkVod Herobox OpenAtv 6.0 üzerine kurdum. (VU zero ile eşdeğer .)

Takılıp kalma falan yok . Ama eski hamam eski tas . çoğunluk 720 ve altında film kanalları .
    Turk_iptv_1 açtım ATV HD geldim leş gibi bi görüntü . SD kalitesinde bile değil .
    Hadi alman rus kanallarına falan bakayım dedim Donmalı ses vs .

Superonline ile bu kadar .. ama Turkvod vs tırışka .Youtube çoğu zamanda downscala ile sorun yok

Ne işiniz var iptv ile yaw .

Görüntüyede @dreambox271980 dediği gibi alışılıyor .

@serkanguzel_ Hocam bizim vatandaşın durumu belli bütçeleri belli . olmayan 4k yayınlar vs için zorlamaya gerek yok . 60 TL öneriniz ülkenin % 50 sine yeter .

• quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

Sıra IPTV'yemi geldi

Türkiyenin internet alt yapısı , kotası vs uygun değilki .
    Merak ettim yazılarınızı okuyunca .Bir saattir inceliyorum
    TurkVod Herobox OpenAtv 6.0 üzerine kurdum. (VU zero ile eşdeğer .)

Takılıp kalma falan yok . Ama eski hamam eski tas . çoğunluk 720 ve altında film kanalları .
    Turk_iptv_1 açtım ATV HD geldim leş gibi bi görüntü . SD kalitesinde bile değil .
    Hadi alman rus kanallarına falan bakayım dedim Donmalı ses vs .

Superonline ile bu kadar .. ama Turkvod vs tırışka .Youtube çoğu zamanda downscala ile sorun yok

Ne işiniz var iptv ile yaw .

Görüntüyede @dreambox271980 dediği gibi alışılıyor .

@serkanguzel_ Hocam bizim vatandaşın durumu belli bütçeleri belli . olmayan 4k yayınlar vs için zorlamaya gerek yok . 60 TL öneriniz ülkenin % 50 sine yeter .

Aynen hocam...

Internet altyapısı malum iken, ucuz işlemcili cihaz alınacaksa, markalı ürünleri almaya hiç gerek yok, bence...

Uydu cihazı olarak, a101 'de 47 TL'ye satılan cihazlar bile yeterlidir.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    IPTV en çok maç kolikler kullanıyor .
    Bakacakları haftada 2 saat .Leş gibi görüntü için , Tokatçıların dolandırıcıların kucağına düşüyorlar .

free cccam gibi , her gün güncellenen günlük free IPTV ler türedi hemide beleş .
    dahasını kendileri bulsunlar . benden bu kadar .Kimse bana soru sormasın .

22 adamla bütün ülkenin yozlaştırılması beni açmıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

IPTV en çok maç kolikler kullanıyor .
    Bakacakları haftada 2 saat .Leş gibi görüntü için , Tokatçıların dolandırıcıların kucağına düşüyorlar .

free cccam gibi , her gün güncellenen günlük free IPTV ler türedi hemide beleş .
    dahasını kendileri bulsunlar . benden bu kadar .Kimse bana soru sormasın .

22 adamla bütün ülkenin yozlaştırılması beni açmıyor .

He he...

Hocam elinize sağlık.

Millette bu maç hastalığı olmasa, dolandırıcı ve tokatçılar da olmaz zaten.

Hergün yeni link veren iptv'ler konusunda kullanıcılar uyanamadı henüz.

Ben IPTV'yi test etmek için baktığım zamanlar oluyor. PC'de VLC, DVBViewer ve ProgDVB kurulu... Gündüz PC'de işlerimi görürken, saat başlarında ProgDVB'yi açıp, haberleri 10 dakika izliyorum. Akşamları da tv'nin başına kuruluyorum. TV akıllı tv olmasına rağmen, IPTV vs gibi atraksiyonlara TV'den hiç girmedim desem yeridir. Yalnızca geçenlerde burada yağmur şiddetli bindirince, TRT 1'de izlediğim dizi yarım kalmak üzere idi. O zaman TRT 1'i IPTV'den açıp izlemek zorunda kalmıştım. Tabi TRT 1'in uydu yayını ile IPTV yayını arasında çok fark var. İyi ki yayınları uydudan seyrediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.