İyi Günler Herkese bu arkadaş 85 Level wizardımı caldı heliosda bu Arkadaşı şıkayet etmeyecegım ama yinede nası biri oldugunu anlatmak için bu konuyu açtım arkadaş 90 level bow car ile takas için geldi takasa başladık ben tum bilgilri verdm sonra dediki hastaneye gitmem gerek dedi ve car şifresini değiştirdi,bu arkadaşa güvenmeyin rica ediyorum...
herkes dolandırıcı olmuş bu nedir ya
Msnden yazdım kendisine dışarıda olarak görünüyor. Umarım böyle birşey yoktur olursada yazık olur
90 Lv bi karakter için (35 TL ye satan var 95 Lvi) kul hakkı yemek...
KOnuşmaları konuya ekliyorum. Ben kimsenin charakterini çalmadım. Takas teklif ettim . Kabul etti . Bn de hastahaneye gideceğimi akşam online olabileceğimi söyledim. Arkadaş bana sen yapmıcaksan başkası var onunla yapıcam yazdı. sonra 1 dk geçti ben sana şifreyi verdim sende bana yaz dedi.Bana şifre falan vermediğini belirttim.sonra bana bi ıd şifre gs yazdı. Bnde joymax açılmadı. arkadaşa şifreni değiştir bnde joymax açılmıyor , acil hastahaneye gitmem gerek yazdım. sonra hastahaneye gittim.
bilgisayarıma yeni format attım . msn plus ve sro yok dedim. konuşmaları kopyala yapıştır yapıyorum..beni bilen biliyor. fazla söze gerek yok. Kimsenin charakterinede ihtiyacım yok.
na[P]oLy10: sizi hırsız olarak forumda kotuleyecegım carı vermiyorsunuz !! DH-Saq0_Pa Emrah: ? na[P]oLy10: yazdım ya ustte car ıd pw gy DH-Saq0_Pa Emrah: bana yazmadınız na[P]oLy10: diger arkadaşla iş yattı sana dondum tekrar kardeşm id isyankar123 pw 9854521 gy:95123457 sende carını ver bıtırelm hadi
sana yazmadmımm? verecekmsiniz yoksa sizi kotuleyımmı konu acıyorum DH-Saq0_Pa Emrah: 1 dk kontrol ediyorum na[P]oLy10: benim etmeme niye izin yok acabA? DH-Saq0_Pa Emrah: charakterinizin şifreşini değiştirin na[P]oLy10: anlamadm DH-Saq0_Pa Emrah: joymak açılmıyor hatahaneye gitmem gerek na[P]oLy10: k.b forum nickiniz neydi soylermsnz DH-Saq0_Pa Emrah: yazıyor zaten na[P]oLy10: siz yazın bende gozukmuyo DH-Saq0_Pa Emrah: Saq0_Pa na[P]oLy10: hırsız ilanı konusunu acıyorm saoln DH-Saq0_Pa Emrah: bn konuşmaları oraya eklerim buyur iştediğin konuyu aç na[P]oLy10: hee ole tmm kardeşm carı caldın gizli şifreyi aldın bana laf yapıyon şimdfi DH-Saq0_Pa Emrah: hastahaneye gitmem lazım bn de site açılmıyor şifreyide değiştirmedim . na[P]oLy10: siz vermiyorsunuz amaa ben 1 hafta yokum msnde diyourm BANA GUVENN DİYORUM
VERMİYORSuınuz!
Bana charakterin mail koruması yok dedi. Oyuna yeni 90 lv charakter alarak döndüm. Şöyle bişey duymuştum. ıd ve gs ile charakteri alabiliyorsun. ben almadım ama çaldırdığı kişiden eğer böyle bir charakteri varsa tabi geri alsın . Böylelerine inanmayın lütfen. Çamur at izi kalsın.
Bütün site bana hırsız dese ne olur bilmesi gereken biliyor.
@Hols Konuyu bilmeden iftira atıyorsun.Bu kadar ön yargılı olma .