Şimdi Ara

Hırsız kapıyı zorlamış ama girememiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler geceleri uyumayan genelde film izleyen sabaha doğru yatan biriyim, sesler duydum fakat hiç aklıma hırsız falan olcağı gelmedi neyse sabaha doğru içime kurt düştü bahçeye bakayım dedim (bahçeyle benim odam yanyana ses oldumu ilk bana geliyor sesler bide görüntü yansıyor odama) baktım kapı çatlamış yani pen kapı kilidinin olduğu yerden çatlamış Allahtan fazla bi çatlak değil, zaten yarın demir korkuluk yaptırıcaz, ama yinede içim rahat etmiyor, bana bir fikir verin nasıl güvenliği arttırabilirim? Mesela alarmlardan fazla pahalı olmayanlardan nerden alabilirim?

• Up, beyler yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

bizim burdada giriş kata gündüz vakti girdi komsular görmüş polisi aradılar nasıl olduysa kaçmış adam evin her yerını dağıtmış evde sadece yaşlı bir adam kalıyor muhtemelen özellikle seçiyorlar seni evde yalnız bilen biri yada senın oldugunu bılıyordur hırsızlar çok sınsı takip ediyorlar senı gozune kestirmiş bittin sen bence ekmek bıcagı koy gece yastıgının altına ne olur ne olmaz

Ev 3 katlı ilk katta biz diğer katlarda dayımlar oturuyor, dedem ve ananem evde gündüzleri sadece ben haftanın 3 günü okuldan 6 da çıkıyorum eve gelmem bazen 7'yi buluyor, bu mahallede beni tanımayan yok hocam, biz bide 3-4 ev var herkes tanıyor, ama şu kürtler var onlara çok ayar oluyorum büyük ihtimalle o kürtlerdendir, hocam zaten ben koleksiyon yapıyorum diyebilirim, kılıç, muşta,mınçıka , bıçak seti falan dolu odam, inşallah bi daha böyle bi olay yaşanmaz ama yinede insan önlem almak istiyor, bi daha gelirlerse nolcağını iyi biliyorum dayımlarla beraber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.