1 hafta önce akrabımızın evine giren hırsız tüm laptopları toplamış götürmüş...
akrabanız nerde oturuyor?
Bizim apartmandada böyle olay olduda
şişli/İST
ev sahiplerini
Bence hepiniz gidin adam vurun hapse girinde, kurtulsun şu forum. Adam gibi hırsız yok koskoca forumda.
tam tersi hırsız olanlara ya faili mechul yaparım yada kapalı bir odada ıslak meşe odunuyla nereye vurduğuma bakmadan döverim
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
tam tersi hırsız olanlara ya faili mechul yaparım yada kapalı bir odada ıslak meşe odunuyla nereye vurduğuma bakmadan döverim
yüfff koca ta*aklı erkeğim... sokağa çık 3 kişiden biri ufakta olsa bir hırsızlık yapmıştır. Hadi bulaşsana...
slashın gitarı çalardım.sonrasa gelir ewde gitarı çalardım
Bizim eve bayramın son gününden bir gün sonra hırsız girdi , akrabalarımıza gitmiştik , döndüğümüzde kilit göbeği kırılmış bir haldeydi. Ben şok oldum içeri girdiğimde heryeri dağıtmış özellikle yatak odası ve benim odam ancak çaldıklarından belli oldu ki pek duramamışlar evde çalınan eşyalar. 5+1 Sinema sistemi , 2 Küpe 1 Kolye ( Altın ) , Benim kimliğim , Ve babamın arabasının yedek anahtarı. Kimlik için tutanak tutturduk ve yenisini çıkarttırdık neyse ki kimlik ile ilgili hiçbir şey yapamazlar. (Örneğin suç işleyip kimliğimi olay yerinde bırakmak gibi...) Ve aracın kilitlerini de değiştirilicek en kısa sürede. Allah kimsenin başına böyle bir hırsızlık olayı getirmesin gerçekten çok kötü bir olay.
Saksafon çaldırırdım.
evdeki LCD TV yi çalmak isterdim
hırsz olsam ıron man ın zırhını çalardım
Koh-I noor , Faberge egg
İyi para edecek ne varsa
Siz işi bilmiyorsunuz arkadaş bu devirde hırsız olacaksan okumuş hırsız olacaksın gireceksin bir tarikata birilerine yalakalık yapacaksın sonra biyerin başına geçip başlayacaksın sömürmeye sen sömürürken insanlar sana alkış tutacak bu devirde böyle hırsız olacaksın eğer hırsız olmaya karar verdiysen,senin dediğin hırsızlıkları sadece aç kalmış veya küçük çaptaki hırsızlar yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TheReVolTeC
Siz işi bilmiyorsunuz arkadaş bu devirde hırsız olacaksan okumuş hırsız olacaksın gireceksin bir tarikata birilerine yalakalık yapacaksın sonra biyerin başına geçip başlayacaksın sömürmeye sen sömürürken insanlar sana alkış tutacak bu devirde böyle hırsız olacaksın eğer hırsız olmaya karar verdiysen,senin dediğin hırsızlıkları sadece aç kalmış veya küçük çaptaki hırsızlar yapıyor.
işte aradığım cevaplardan biri buydu. Vurgunculuk çok sağlam işleyen bi dal. Bende çalıştığım yerde yapmıştım bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
Hırım olmadığı için hır çalardım.
iğrenç bi espriydi ama sesle güldüm.
quote:
Orijinalden alıntı: TheReVolTeC
hklı , össye eklendi artık 400 civarı bi puan , okumayan hırsız bile olamıyor artık.Master falan yaparsan belki işin başına geçme gibi durumlar söz konusu olabilir.Bunun eğitimini almadan küçük işler yapan arkadaşın dediği gibi açlar
neyi çalardım bilmiyorum ama senin beynini çalmazdım mesela. zaten çalmışlar çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: camper.
Bence hepiniz gidin adam vurun hapse girinde, kurtulsun şu forum. Adam gibi hırsız yok koskoca forumda.
Amacın ne senin ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Güneş.
quote:
Orijinalden alıntı: camper.