Şimdi Ara

HIRSIZA DAYAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elektrikli Orangutan

http://www.youtube.com/watch?v=4So2nEt0Q4Y

Adam hiç dövmüyorki..

Adam resmen yumuşak vuruyor. Ben olsam ayakta duramayacak hale gelene kadar döverdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

quote:

ağır mağara üstelik hırsıza ceza bi verilecekse bunu devletin yetkili organları uygular.ceza almalı böyleleri.

ortada devlet mi var zannediyorsun ?
    2 ayda sokakta dolaşan hırsıza adalet mi olurmuş?

meydan dayağı ile olacak iş değil keşke ormana götürülüp nereye vurduğuna bakmadan öldürene kadar haydarlansaydı daha iyi olurdu

hırsızlara verilen cezaları az bulursunuz orasını anlarım ama cebrin icrası devlet tekelindedir.insanlar kendi adaletini uygulamaya kalkışırsa adaletsizlik alır başını gider.

guguk sisteminde adalet var diyorsanız evini bir zahmet bana acarmısınız?adresini bana pmden ver
    korkma kaçmayacağım calarken teslim olacağım ama polise teslim edeceksin beni dürüst olacaksın akabinde en fazla 3 güne kadar serbest olurum sana karşıdan merhaba diyeceğim varmısın?

adalet var mı yok mu farklı bi tartışma benim söylediğim bireylerin kendi başlarına o adaleti sağlama çabasının beyhude olduğu.adres veremem zira 3 güne serbest kalabilirsiniz gerçekten ama kalmayabilirsiniz de orası olayın gerçekleşme şekline göre değişir

hah sende yan cizdin olayın gerçekleşme şekline göre teslim etmeyip seveceksin değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ağır mağara üstelik hırsıza ceza bi verilecekse bunu devletin yetkili organları uygular.ceza almalı böyleleri.

meydan dayağı ile olacak iş değil keşke ormana götürülüp nereye vurduğuna bakmadan öldürene kadar haydarlansaydı daha iyi olurdu

hırsızlara verilen cezaları az bulursunuz orasını anlarım ama cebrin icrası devlet tekelindedir.insanlar kendi adaletini uygulamaya kalkışırsa adaletsizlik alır başını gider.

guguk sisteminde adalet var diyorsanız evini bir zahmet bana acarmısınız?adresini bana pmden ver
    korkma kaçmayacağım calarken teslim olacağım ama polise teslim edeceksin beni dürüst olacaksın akabinde en fazla 3 güne kadar serbest olurum sana karşıdan merhaba diyeceğim varmısın?

adalet var mı yok mu farklı bi tartışma benim söylediğim bireylerin kendi başlarına o adaleti sağlama çabasının beyhude olduğu.adres veremem zira 3 güne serbest kalabilirsiniz gerçekten ama kalmayabilirsiniz de orası olayın gerçekleşme şekline göre değişir

hah sende yan cizdin olayın gerçekleşme şekline göre teslim etmeyip seveceksin değil mi?

yok canım olur mu öyle şey..

• adam az bile yapmış.dogru söylüyor.eve ekmek götürücem diye anam aglıyor diyor herif açık açık.sende bu adamdan çalıyorsun.üstüne bide inkar ediyorsun.az bile dövmüş.
  • ağa adamı döv ama medya yayındayken değil.bacakları iptal et bırak.zaten bacaklar geri yerine oturana kadar 6 ay geçer..içeri girse 3 ayda çıkar.biraz mantık yani
  • bi ülke vardı adını tam hatırlamıyorum.hırsızlık yapanı ikinci kez yakalayınca kulak zarlarını iptal ediyorlarmış..bildiğin sağır yani.
  • özel güvenlikte hep bugünü beklemiş ama normalde tersten kelepçelenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

özel güvenlikte hep bugünü beklemiş ama normalde tersten kelepçelenmez

Ya bırak bir kere kullanma şansı geçmiş adamın nasıl istiyorsa öyle taksın
  • Olgun davranma ayaklarına yatmayın. Hırsızla münasebetiniz oldu mu hiç? Benim iki kez oldu. Birinde odunluğa kilitledim polis geldi topladı 3 kişiyi, diğerinde Allah korudu annem gece mutfağın penceresinde gördü babamla bana seslendi o sırada hırsız kaçtı. Bir kaç dakika geciktiğini düşünüp kafayı yeme aşamasını çok yaşadım. Kimse ev sahibinin hiç mi suçu yok muhabbetine girmesin. Hırsızın hangi durumda sana ne yapacağını bilemezsin. O adam tek kişi olsaydı hırsızlar 3-4 kişi olsaydı adamın işini bitireceklerdi. Aynı şekilde ben her iki olayda da geç kalsam benim ve ailemdekilerin zarar görmesi kaçınılmaz olacaktı. Futbol maçı yorumlar gibi rahat rahat konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Olgun davranma ayaklarına yatmayın. Hırsızla münasebetiniz oldu mu hiç? Benim iki kez oldu. Birinde odunluğa kilitledim polis geldi topladı 3 kişiyi, diğerinde Allah korudu annem gece mutfağın penceresinde gördü babamla bana seslendi o sırada hırsız kaçtı. Bir kaç dakika geciktiğini düşünüp kafayı yeme aşamasını çok yaşadım. Kimse ev sahibinin hiç mi suçu yok muhabbetine girmesin. Hırsızın hangi durumda sana ne yapacağını bilemezsin. O adam tek kişi olsaydı hırsızlar 3-4 kişi olsaydı adamın işini bitireceklerdi. Aynı şekilde ben her iki olayda da geç kalsam benim ve ailemdekilerin zarar görmesi kaçınılmaz olacaktı. Futbol maçı yorumlar gibi rahat rahat konuşmayın.

kesinlikle haklısın.

videoya gelince aradaki şiveli küfürler çok iyi

konuya dönecek olursak az bile dövmüşler.tutuklansa ne olacak 2 gün nezarette beslerler sonra hop sokakta.3 gün sonra tekrar hırsızlık peşinde koşacaklar.
    millet onlar çalsın diyemi çalışıyor.para kazanabilmek için biryerlerimizi yırtıyoruz onlar kolaya kaçıp hırsızlık yapıyorlar.yok öyle bir dünya
    adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye laf var ibreti alem için muştayda dalacaksın bunlara ama cezayı yiyen yine biz oluruz o serbest kalır

• O dayak az bile ben gece gündüz kopek gibi çalışıcam hırsız gelip benim ekmeğime göz koyucak haas valla avcımam katil bile olurum.Bu hırsızlara devletin çok ağır yaptırımlar yapması lazım kes kolunu bak bakalım hırsız kalıyor mu ortada.
    Yalnız güvenliğin o gelişi, kelepçeyi takılı fenaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 2 Kasım 2013; 5:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenlikçinin orda kelepçe takma yetkisi yok güvenlikçiye ne oluyor anlamadım sanırım okulun güvenlikçisi örnek vermek gerekirse iki dükkan düşünün veya iki banka düşünün ikiside yan yana A ve B bankaları olsun a banktaki güvenlikçi b bankaya hırsız girse dahi görev mahalli olmadığı için karışamaz normal vatandaştan farkı yoktur
  • güvenlikçi kardeş baya havaya girmiş uzat lan elini uzaaaat. bu adiler 1 ay yatıp çıkıyor hapisten meslek edinmişler, böyle bir tarafını kırıp atacaksın yol kenarına ki hapisten çok dayaktan korkar yapamazlar. bu ülkede adalet denin hiçbirşey kalmış mı ki?
  • quote:

quote:

quote:

valla hırsız evine girip değerli eşyalarını çalsın bide çıkarken annene bıçağı taksın tam çıkarken yakala ve de ki cebrin icrası devlet tekelindedir

• o kadar adam var bir tane adam akıllı vuran yok, meydan dayağı deyince yerden kalkamayacak hale getirecekler sandım. ama hırsız hepsinden dinç duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sıra dükkanlar boşken bir hırsız daha girmiştir.
  • Hırsızın yerinde olsam darp raporu alır tazminat açardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesz

O sıra dükkanlar boşken bir hırsız daha girmiştir.

Minibüsten ayakkabı çalmaya çalışmış. Ortada dükkan mükkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: eesz

O sıra dükkanlar boşken bir hırsız daha girmiştir.

Minibüsten ayakkabı çalmaya çalışmış. Ortada dükkan mükkan yok.

Çok yalnızım, sevdiğim kızla da konuşamıyorum, üstüme gelme.
  • adam ne güzel dövdü ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.