Şimdi Ara

HIS ATI 4850 IceQ Turbo Oyunlarda takılma! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun 4850 'den kaynaklanmıyor. Başka sorun kaynakları araştır. PSU vs..
  • Galiba sorun CPU nun fazla ısınmasından kaynaklanıyor arkadaşlar.Gece eve gidince CPU sıcaklıklarını ölçeceğim.
    Yorumları için herkese teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

Orjinalden alıntı: PeMbEpAnTeR
    Crysis'i full grafik özellikleri ile oynamam gerekmiyor mu?Açılışta orta ayarlar geliyor...

Ati 4850 ile crysis full zor be kardeşimm.

4850'yi ne sanıyorsunuz ya
    High 4xaa 1280x1024 ile gayet akıcı (25fps ve üstü) oynatıyor.
    Very High 1280x1024 no aa gene gayet akıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

Orjinalden alıntı: PeMbEpAnTeR
    Crysis'i full grafik özellikleri ile oynamam gerekmiyor mu?Açılışta orta ayarlar geliyor...

Ati 4850 ile crysis full zor be kardeşimm.

4850'yi ne sanıyorsunuz ya
    High 4xaa 1280x1024 ile gayet akıcı (25fps ve üstü) oynatıyor.
    Very High 1280x1024 no aa gene gayet akıcı.

Ne Bilim Crysis İ Stabilite Test Oyunu Zannettiler.O Kadar Korkutucu Deil Yaw
    1280x1024 High 8xAA 37 Fps Civarı Alıyorum 9600GT İle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afarensis -- 5 Ocak 2009; 0:25:37 >

• Arkadaşlar çıldıracam oyuna giriyorum yine takılma yapıyor.Sabah işlemci soğutucu ve fanını temizledim.Takılma olmuyordu.Şimdi yine oluyor.Bios update yaptım yine düzelmedi.Çıldırmak üzereyim!!!Niye kasar oyuna girer girmez anlamadım.Ekran kartından desem önceki ekran kartındada aynı takılmalar oluyordu.Yok yok kafayı yicem ben
  • Problem giderildi.Vista 64bit işletim sistemi kurdum ardından zaten directx güncellemesi yaptı.Bilgisayarım muhteşem bir performansa büründü:D
    Crysis'i hiç takılmadan hem de 1280*1024 en yüksek ayarlarda takılmadan oynayabiliyorum.Artık rahat bir uyku çekebilirim.Bundan sonra 64 bitçiyiz:):)
  • Asıl soru şimdi şu: Vista 32 bitte Direct X güncellemesi yapmış mıydı?
  • his hd 4850 ile farcry da çok sorun yaşadım antialiasing kullanamadım bile directx 9 a çevirince anca kendine geldi. benim düşüncem vistada sıkıntıya sebep olduğu oyunun bizim kartlarda
  • quote:

1280x1024 High 8xAA 37 Fps Civarı Alıyorum 9600GT İle

hee bende öyle diyodum
  • Valla ben 4830'la (725/1025) 1280*1024 Very High 4xAA 20-25FPS arası oynuyorum mis gibi. FPS düşük gibi gelebilir ama gayet akıcı ve takılmıyor. Sadece bölüm yüklendikten sonraki ilk birkaç saniye kafayı sağa sola çevirirken takılıyor o kadar. Onu da sanırım ilk anlarda kaplamaların yüklenmesi tam olarak bitmemiş olduğundan yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: janghood

his hd 4850 ile farcry da çok sorun yaşadım antialiasing kullanamadım bile directx 9 a çevirince anca kendine geldi. benim düşüncem vistada sıkıntıya sebep olduğu oyunun bizim kartlarda

Dostum bende de tam tersi oldu.DirectX 10 makineyi oyun performansı açısından kendine getirdi.Şunu da eklemem gerekir.Ben ekran kartı fan hızını kontrol edip %60 ta falan tutuyordum ve ekran kartı sıcaklığı 38 de yük altındayken en fazla 48 e çıkıyordu.Araştırdım ve ekran kartının normal sıcaklık değerlerinin 45 ila 60 arasında değiştiğini öğrendim bende fan hızında değişiklik yapmadım.Şimdi yük altındayken en fazla 60 derece gördü.Fakat 1280*1024 çözünürlükte yüksek ayarlarda oynarken bile takılma yapmıyor.Hatta Çok yüksek seçeneğine getirdiğimde sadece hızlı dönüşlerde falan FPS 20 ye falan iniyor ama yinede oynanabilirlik güzel. Bilgilerinize...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.