Şimdi Ara

HIS Ati HD 4670 Iceq 1GB (128BIT) GDDR3 Dual DL DVI & TV (HDCP) PCI-E x16 2.0 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ARKADAŞLAR SİZ SORACAĞIM BİR SORU OLACAK.BEN SİSTEİMİ YAVAŞ YAVAŞ UFAKTAN YENİLEMEYE ÇALIŞIYORUM.ÖYLE AĞIR PROĞRAMLAR FALAN KULLANMYORUM SADECE OYUN VE NETTE GEZİNİYOM O KADAR.
    EKRAN KARTI KALDI EKSİĞİM ONU DA BAKMADIGIM SORMADIGIM YER KALMADI BOYLE GÜZEL GÜNÜMÜZ OYUNLARINI (MW3,BATTLE3,NFS RUN,VS.) KALDIRAN EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTA KANIM ISINDI AMA SİZLERDEN BİLGİ ALMAM LAZIM KONU BAŞLIĞINDADA BELİRTTİĞİM GİBİ HIS Ati HD 4670 Iceq 1GB (128BIT) BU KART NASIL ARKADAŞLAR BÖYLE EKRAN KARTLARIYLA HAŞİR NEŞİR OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ EGER SİZDE POZİTİF BAKARSANIZ HEMEN SİPARİŞ VERCEM SİSTEM AŞAĞIDA YER ALIYOR:

İŞLEMCİ: İNTEL PENTİUM-D E820 2.8GHZ 2MB CACHE
    ANAKART: MSI G41M-P28 Intel Soket 775 1333MHz O.C. DDR3 PCI-E x16 mATX Anakart
    RAM: G.Skill 4GB 1333Mhz DDR3 Ram F3-10600CL9S-4GBNT (TEK MODÜL)
    PSU : Inca IPS-500W 14 CM Fan
    HARDDİSK: 500 GB SEGATA
    İŞLETİM SİSTEMİ : WİMDOWS XP PROFESYONEL SP3

• O ekran kartını gömül rahatlığıyla alabilirsin. O fiyata ondan iyisini bulamazsın. Güç kaynağın da iyi, zaten ekran kartının soğutucusu da özel. Tepe tepe kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: everyone21

SA ARKADAŞLAR SİZ SORACAĞIM BİR SORU OLACAK.BEN SİSTEİMİ YAVAŞ YAVAŞ UFAKTAN YENİLEMEYE ÇALIŞIYORUM.ÖYLE AĞIR PROĞRAMLAR FALAN KULLANMYORUM SADECE OYUN VE NETTE GEZİNİYOM O KADAR.
    Bİ EKRAN KARTI KALDI EKSİĞİM ONU DA BAKMADIGIM SORMADIGIM YER KALMADI BOYLE GÜZEL GÜNÜMÜZ OYUNLARINI (MW3,BATTLE3,NFS RUN,VS.) KALDIRAN EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTA KANIM ISINDI AMA SİZLERDEN BİLGİ ALMAM LAZIM KONU BAŞLIĞINDADA BELİRTTİĞİM GİBİ HIS Ati HD 4670 Iceq 1GB (128BIT) BU KART NASIL ARKADAŞLAR BÖYLE EKRAN KARTLARIYLA HAŞİR NEŞİR OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ EGER SİZDE POZİTİF BAKARSANIZ HEMEN SİPARİŞ VERCEM SİSTEM AŞAĞIDA YER ALIYOR:

işlemcin vasat.
    max bütçen nedir?

• almayı düşündüğünüz ekran kartı fena değil orta halli bir kart sayılır oyunlardan fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için ideal

fakat o işlemci ile şu alttaki simgeye çift tıklamam açıkçası

HIS Ati HD 4670 Iceq 1GB (128BIT) GDDR3 Dual DL DVI & TV (HDCP) PCI-E x16 2.0 Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceManF1

O ekran kartını gömül rahatlığıyla alabilirsin. O fiyata ondan iyisini bulamazsın. Güç kaynağın da iyi, zaten ekran kartının soğutucusu da özel. Tepe tepe kullan.

saol dostum önerin için tşk. ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: everyone21

SA ARKADAŞLAR SİZ SORACAĞIM BİR SORU OLACAK.BEN SİSTEİMİ YAVAŞ YAVAŞ UFAKTAN YENİLEMEYE ÇALIŞIYORUM.ÖYLE AĞIR PROĞRAMLAR FALAN KULLANMYORUM SADECE OYUN VE NETTE GEZİNİYOM O KADAR.
    Bİ EKRAN KARTI KALDI EKSİĞİM ONU DA BAKMADIGIM SORMADIGIM YER KALMADI BOYLE GÜZEL GÜNÜMÜZ OYUNLARINI (MW3,BATTLE3,NFS RUN,VS.) KALDIRAN EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTA KANIM ISINDI AMA SİZLERDEN BİLGİ ALMAM LAZIM KONU BAŞLIĞINDADA BELİRTTİĞİM GİBİ HIS Ati HD 4670 Iceq 1GB (128BIT) BU KART NASIL ARKADAŞLAR BÖYLE EKRAN KARTLARIYLA HAŞİR NEŞİR OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ EGER SİZDE POZİTİF BAKARSANIZ HEMEN SİPARİŞ VERCEM SİSTEM AŞAĞIDA YER ALIYOR:

işlemcin vasat.
    max bütçen nedir?

bütçe ekran kartı için en fazla 200 tl
    işlemci 2.el alnırmı arkadaslar geçenlerde gördum Quad 9300 4 çeğirdekli işlemciler 250 ile 400 arası iyi geldi ama alınırmı alınma
    zmi bilmem

• ıslemcı alacaksan q9450 ve ustune bak 300 den baslıyor aldıgına degsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • q9xxx lara para verene kadar satıp x4 955 + am3 almak ultra mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.