Denedim, çalışıyor. Elinize sağlık. |
HİTMAN 1-2 (2016-2018) Translate Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
bu yama sadece hitman 2 içinmi 1 için kuruyorum oyun çalışmıyor
-
Hitman 1 yazılmış başlıkta ancak sadece 2 yayınlanmışi yanlışım varsa düzeltin lütfen.
-
Şöyle özetliğim sana Hitman 1 yama çalışmaz Hitman 2 de çalışır neden çünkü Hitman 2 de Hitman 1 oyunuda var
Hitman 2 yükleyince Hitman 1 yükleniyor. Yani demek oluyor ki Hitman 2 yükleyeceksin. Hangi sürümde çalıştığını da söylemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLHeaDeD34 -- 26 Nisan 2022; 21:13:0 > -
linkler kaldırıldı mı göremiyorum da
-
Yamayı yüklemeye çalışırken sonuna \. ekliyor. Klasör adı geçersiz diyor. \.'yı silip yüklemeye çalışınca da kurulum tamamlanmıyor.
-
hocam yamayı kurdum hitman 1 in
hangi dosyasına atıcam seri bilgi verebilicek var mı
-
-
Arkadaşlar yamayı kurdum da system32'ye birsürü şey yüklüyor mantıklı mı bu?
-
Hocam şimdi ben hem Hitman 1 hem de Hitman 2'yi oynayacağım. İlk olarak Hitman 1'i indirmiştim.
Şimdi sen diyorsun ki Hitman 2'nin içinde Hitman 1 de var. O zaman ben şimdi ilk oyunu siliyorum ve Hitman 2'indiriyorum.
Yamayı kurduğum vakit 2 oyunu da TR yama oynamış olacağım. Doğru mu anlamışım? Teşekkürler...
-
Evet doğru anlamışsın. Rica ederim. İyi oyunlar.
-
kurulum yaparken exe dosyasını göremiyorum nasıl düzeltebilirim bunu
-
bu yama şifre istiyor
-
Kurulum Şifresi
Hitmantr_Sage
-
selamun aleyküm. yamayı gold edition v2.72 ye yüklüyorum ama oyunun 1.serisini oynamaya çalışınca oyundan atıyor. 2.seride herhangi bir sorun yok ama 1.seriye giriş yapamıyorum. sebebi nedir
-
Kurulum şifresini girince hata veriyor. Lütfen RAR şifresini verir misiniz?
-
Hocam yamayı kurunca oyuna giriş yapmak mümkün olmuyor. Oyun türkçe bir şekilde açılıyor ama Enter ekranına gelince Enter tuşuna basınca oyun çöküyor.
Hitman 2 gold edision a sahibim. Yama bende çalışmıyor ki bir çok kişide de çalışmadığını söylemiş internette. bir çözüm varmıdır
-
Steam'da standart versiyona sahibim çalışıyordu yama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X