Şimdi Ara

Hitman Silent Assasin İPTAL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hitman_2_Silent_Assassin.rar dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server6/f57xvh/Hitman_2_Silent_Assassin.rar.html

Sonunda toparlayabildim .XML dosyaları eksik kaldı eğer Toolu kullanamadım derseniz yarına onları da hallederim.
  • Zamanında kane lynch oyununda kullandığımız programı, tool'un yapımcısına modifiye ettirip bu oyunda kullanalım dedik, çevirdiğimiz her satır oyunda ?????? olarak gözüküyordu. Bu sorun aşıldıysa güzel haber.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    ZenHax sitesinden Delutto isimli bir kullanıcı yardımcı oldu tool konusunda sağolsun. Oldukça büyük bir ilerleme kaydettik fakat bazı metinler kodlamalı olarak görünüyor. O kodlamalarda da değişiklik meydana gelince oyun bir nevi çöküyor.
  • KederliLahmacun kullanıcısına yanıt
    < ile başlayıp > ile biten xml dosyasında satırlardan bahsediyorsunuz değil mi?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir text var onu göstereyim.

Hitman Silent Assasin İPTAL
    Tamamdır hocam bu dosya tipine aşinalığımız var daha önce IO Interactive oyunu çevirdiğim için. Sanırım bir göz atabilirim.
  • Helal olsun sana be kaç senedir bu efsane oyun için beklediğim yamayı en sonunda yapıyorsun
  • İblis Kadir İ kullanıcısına yanıt
    malesef o oyun iptal çeviri bırakıldı türkçe yaması olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 5 Şubat 2019; 20:14:21 >
  • neden olmuyor başka bir çözüm bulunamaz mı ?
  • İblis Kadir İ kullanıcısına yanıt
    oyunu kodlar ilgili sorunu var her değişik yapıldığında oyun çöküyor ilk sayfa girin orda neden olmadığı yazılıyor napalım bende bu oyunu türkçe olmasını isterdim hitman halkasını tamamlamaktı olmadı belki bir gün çevrilir yeni tool yaparlar sağlık olsun demek düşer
  • Gene de denemeniz yeter helal olsun takipte kalacağım sizi
  • Bir forumda Hitman oyunlarından program anlamında çok iyi anlayan bir arkadaş var, isterseniz onla bir görüşün derim. Kendisi oyunun dosyalarında bulunan ancak oyunda görünmeyen şeyleri keşfetmiş biri yani yardım edebilir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Dediğin arkadaş kimdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Ben bu oyunu çok beğendim ve küçüklüğümün oyunudur. Arkadaşların verdiği toollarını kullanarak bende .loc uzantılı dosyaları açtım.CS0-1 bölümü oyunun içine atarak deneme amaçlı oynadım ve çeviri bence iyiydi. C0-1__MAIN.LOC bu dosyayı xml'e çevirerek baktım. hem orjinal olanı hem de arkadaşın çevirdiği .loc dosyayı inceledim. Bu dosyalarda da kodlu olan yerler var, ama çeviriye etki etmemiş. Yani kodlu olan yerleri zaten değiştirmicez ki. Ki zaten oyun hata vermedi, sadece kodlu yerlerle bazı kelimeler iç içe ama dikkatli yapılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum. tabi ilerki bölümleri daha incelemedim belki oralarda daha ciddi sorunlar çıkıyordur. Toolu veren arkadaş hala burdaysa düşüncesini merak ettim :) iyi günler herkese.
  • bende kontrol ettiğimde sorun görmedim heralde steam olduğu için sorun oldu galiba bilemiyom baktığımda bazı kodlar karışıktı bu oyunun çevirilmesi istiyom hitman halkası tamamlanması isitiyom amacım hitman halkası tamamlamaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 18 Nisan 2019; 2:48:52 >
  • İlginç. Ben bir hata yaptım o halde bir daha göz atayım.
  • Evet düzeldi gibi 2.görev ve introyu da çevirdim. Ama intro çeviriyi yaptıktan sonra görünmüyor oyun içinde. En azından bende öyle yani. Tekrardan başlanılabilir gibi duruyor. Haftaya Perşembeye bitmiş olur çeviri.
  • Ben deneme amaçlı intro dosyasında 1 2 cümle çevirdim ve oyunda gözüktü. Çevirdiğin introyu upload edebilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu tekrar acinda duzeldi simdi intro da gorunuyor. Bilgilendirme icin tesekkurler.
    Ben teşekkür ederim türkçe yama ile uğraştığın için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.