Şimdi Ara

HitSrO PVP Hakkında kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu sw deyim.

Öncelikle 120 cap, klasik bi server. Silk bedava falan filan. Ama server öyle dengesiz ki. Anlatılamaz. Sadece yaşanır.

Trade çekip gold kasıyım dedim kasamadım. Parti kurup level yükseltiyim dedim 120 lerde coin kasma var. Kasamadım. Her yer dolu, item bulmak cok zor. Oyunda zaten 1 trilyon goldun bile çoğu yerde işe yaramadığı kesin.

Hadi dedim Trilyon yapamıycaz, bari trade çekelim. 500 m lik mal için size dalan adamların üstündeki itemler +18 120 level Sun itemler falan.

Kesinlikle baş edilemez. Artık sw bitmiş. Sadece mevcut güçlüler var. Onların itemlerini satın almadıkça item yapmanız nerdeyse imkansız.

Oyunda TL ile item yasak deniliyor oda yok, paso TL ile satış yapan kişi var. Saçma sapan bi sw kısacası başlayacaksanız tercih etmeyin. Saygılar.

• +1 parayı veren düdüğü çalar bu sw için denilecek tek laf para varsa kralsın yoksa 0 dan kasıp kral olucam hayallerini bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bi türk serveri abi ne beklersiniz. Uzak durun böyle serverlardan 5 para etmez
  • Adam gibi server önerin bi lütfen :)
  • Zamaninda iyi gomcurmustum bu server a 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

quote:

Orijinalden alıntı: Pluton

@ManEssence Öncelikle lütfen oynayamadığınız bir oyuna B.K atmayı bırakın. 6 saatte kendi başına 120 level olan oyuncularımız var. Hatta bir sürü oyuncu var. 1T'yi bırakın 5T goldunuz dahi olsa siz hiçbirşey yapamazsınız çünkü grind nedir nasıl yapılır hiçbir fikriniz yok.

"Oyunda TL ile item yasak" denildiğini nerede gördünüz ?

@Flopyy biz 10-20 yaş aralığına hizmet veren bir private server değiliz. Bizim yaş sınırımız daha yüksek. Charı bota koyup sabahdan akşama kadar item kasan 10-20 yaş kişilerden değil. Akşam eve gelince eğlenmek isteyen işi gücü olan para kazanan ve zevk almak isteyen kişilere hizmet veriyoruz.

@Nuverti Birçok kişinin hayali tabiki bu ama sizide anlıyorum.

@Kaç canım kalmış yazık :) Siz 1-2 aylık serverlar hak ediyorsunuz. Biz saçma sapan olmaya razıyız sadece sizin gibi "saçma" oyuncu kitlesi oynamasın yeterli bize.

Sözün özü. Şurada yorum yapan kişiler yaşlarının 20'yi geçmediğini tahmin edebiliyorum. Lütfen gidin ve 1-2 aylık serverlarda takılın. HitSRO size biraz ağır gelir.

Akşam eve gidip zevk almak istiyorsan o oyuna bi 300tl yatırıp item dizip akşam anca yarım saat pvp atarsın artık sw yi övmeye çalışmayın herkes biliyor artık ne olduğunu

Onun için hala 600+ oyuncusu olan bir sunucu sanırım. 300TL verebilecek bütçeniz yoksa oyuna, oyun oynayıp zaman harcamayın. Gidin daha çok çalışın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluton -- 10 Nisan 2015; 13:59:22 >

• quote:

quote:

quote:

@ManEssence Öncelikle lütfen oynayamadığınız bir oyuna B.K atmayı bırakın. 6 saatte kendi başına 120 level olan oyuncularımız var. Hatta bir sürü oyuncu var. 1T'yi bırakın 5T goldunuz dahi olsa siz hiçbirşey yapamazsınız çünkü grind nedir nasıl yapılır hiçbir fikriniz yok.

@Flopyy biz 10-20 yaş aralığına hizmet veren bir private server değiliz. Bizim yaş sınırımız daha yüksek. Charı bota koyup sabahdan akşama kadar item kasan 10-20 yaş kişilerden değil. Akşam eve gelince eğlenmek isteyen işi gücü olan para kazanan ve zevk almak isteyen kişilere hizmet veriyoruz.

@Kaç canım kalmış yazık :) Siz 1-2 aylık serverlar hak ediyorsunuz. Biz saçma sapan olmaya razıyız sadece sizin gibi "saçma" oyuncu kitlesi oynamasın yeterli bize.

Sözün özü. Şurada yorum yapan kişiler yaşlarının 20'yi geçmediğini tahmin edebiliyorum. Lütfen gidin ve 1-2 aylık serverlarda takılın. HitSRO size biraz ağır gelir.

Akşam eve gidip zevk almak istiyorsan o oyuna bi 300tl yatırıp item dizip akşam anca yarım saat pvp atarsın artık sw yi övmeye çalışmayın herkes biliyor artık ne olduğunu

Onun için hala 600+ oyuncusu olan bir sunucu sanırım. 300TL verebilecek bütçeniz yoksa oyuna, oyun oynayıp zaman harcamayın. Gidin daha çok çalışın bence

Sende biliyorsun hala savunmaya çalışıyorsun ve nezamanin 600u kaldı bir zamanlar 800 inmedi en son baktığımda 280 di ve adv silme eklenmiş duyduğuma göre hayırlı olsun insanlardan daha çok para kirabilirsiniz artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sende biliyorsun hala savunmaya çalışıyorsun ve nezamanin 600u kaldı bir zamanlar 800 inmedi en son baktığımda 280 di ve adv silme eklenmiş duyduğuma göre hayırlı olsun insanlardan daha çok para kirabilirsiniz artık

En son baktığında sunucu kaynaklı bir problem oldu ve sunucu gitmişti. 800'lerden inmediği zamanlar yine gelecek şuan 650'ye kadar geldi. 800 değil 8000 kişi olsada siz yine bu şekilde kafanıza göre eleştiri ypmaya devam edeceksiniz.

Dediğim gibi benim hayatta öğrendiğim birşey var. Paranız varsa oyun oynayın, yoksa zamanınızı oyun ile harcayıp heba etmeyin.

• Öncelikle o üslubunu düzelt, sonrada ciddiye alınmayı bekle.
  • Pluton P kullanıcısına yanıt
    600-800 playera sahip olmanız sizin iyi olduğunuz anlamını göstermez kusura bakmayın ama sizin gibi serverlarda para konuşur parası olan kraldır +20 item de neyin nesidir senin burda gelip serveri korumaya çalışman bile çok saçma parası olan kral parası olmayana güle güle dermiş gibi hala savunuyosun. 2 aylık serverlara muhtaçsınız demişsin birde eski silkroad mantığından uzak olduğun buradan anlaşılıyor hayatında hiç vsro emek server yada elamidas eryx gibi serverlarda oynamadığın belli ha bide sizlerde hala eu mantığı var parayı bastırıp tek atmak felan +20 itemler çok hoşunuza gidiyo biliyorum. Sizler kısaca çöp serversınız insanlara para harcatmaktan parayı cebinize atmaktan başka amacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaç canım kalmış -- 10 Nisan 2015; 15:17:24 >
  • Hitsro pişmanlıktır o olan 600 yanlıştır varsa yoksa 200 300 kişi onlarda genelde adam tek chara açıyo arkasında 3 tane bufcu yada stall charı kalanda charını satmaya girmiştir yani dediğin gibi 300 harcasanda oyunda hiçbişey yapamazsın server sahibinin kolladığı bikaç adam var -+ 20 21 setli onlardada ego tavan yapmış durumda sinir stres olmak istiyosanız oynayın
  • @ManEssence Sizin gibilere üslubum budur başka üslub beklemen seni ciddiye aldığımı gösterir. Sen nasıl ciddiye aldıysan artık tutup konu açma gereği bile duymuşsun. Yazık :)

@Kaç canım kalmış Sen elamidas oynadın da noldu ? Eryx oynadın da noldu ? Şimdi neredeler ?

Şurada bir yazı yazdım. "http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104290963"

Bizde biliyoruz 20TL'ye premium satıp 3-5 ay sonra serverı kapatmayı. Ama işte sizin gibi oyuncular buna layık. 3-5 ay piyasadan 20.000TL parayı toplayıp, kapatıp tekrar açıcaksın.

Websitesi var, website demeye bin şahit lazım. Bir private server sahibi arkadaşım şöyle demişti; "Abi uğraşma serverı açık tutucam diye, yap bir özel sistem kur serverı 2-3 ay açık tut millet parasını harcasın sonra kapat git başkasını aç ordan para kazan" diye. Benim server açıldığından beri oynayan oyuncularım var.

Serverın başına okadar olay geldi ama geceli gündüzlü çalıştık ve hallettik. Kimseyi yarı yolda bırakmadık. Kimsenin bizde parası kalmadı.

Çünkü benim oyuncularım bunların hepsini hak ediyorlar. Sizin gibi "saçma" oyunculara "saçma" serverlarda başarılar. Dediğim gibi HITSRO SİZE AĞIR GELİR!

Önce bir işinizi gücünüzü alın elinize, annenizin babanızın himayesinden çıkın. Sonra 100-200TL 'nin 2 aylık emeğinizden ÇOK ÇOK DAHA UCUZ olduğunu göreceksiniz.

@Leonardo Atatürk'e küfür eden adamdan başka bir yorum beklemiyordum. Yukardaki yazı senin içinde geçerlidir.

Neyse bu konuya son yorumumda budur. Siz laf anlatmaya uğraşmam bile hataydı ama belki birgün birisi okur diye yazdım. Hadi size iyi "zaman kayıpları"!

• selamun aleykum 1.5 sene hitsro oynadım ve gecen sene bıraktım swde çokda tanınıdım tam bu oyuna 15 lira para yatırdım ve kul hakkı yemeden tamı tamına 850 tl ile oyunu kapattım +20 char dizdim ve sattım.Biraz iş bilirseniz tutunabilirsiniz swde.
  • Kendinde bu kadar ak değilsin CİHAN BEY ben Atatürk e felan küfretmedim aksine Atatürkçüyüm milliyetçiyim senin ne üçkağıtlar yaptığını bu oyunu uzun süreli oynayanlar bilir Padişah sanmışsın kendini milletin emeğini yatırdığı paraları bi kalemde harcıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverrox

selamun aleykum 1.5 sene hitsro oynadım ve gecen sene bıraktım swde çokda tanınıdım tam bu oyuna 15 lira para yatırdım ve kul hakkı yemeden tamı tamına 850 tl ile oyunu kapattım +20 char dizdim ve sattım.Biraz iş bilirseniz tutunabilirsiniz swde.

Hesabın güzelmiş 11 Nisan üye oluş 11 Nisan bu mesaj

• Flopyy F kullanıcısına yanıt
    Adamlar isini biliyor bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sırf bunu soylemek için üyelik actim hayirdir zoruna giden nedir?

• Tigir ER kullanıcısına yanıt
    Kardeş siz çocuk mu kandırıyorsunuz sizin sw bizde oynayanlar veya burada bu yorumu atanlar 8 yaşındaki veletler değil Server iniz bitti anlayın artık bunu

Kardeşim ben o sw övme gibi bi amacim yok ve oyunu 1 sene önce bitirdim alakami kestim simdi ne halde nasil unrumda degil..Yaşım 19 kimseye yalan söyleme gibi amacimda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigir ER -- 15 Nisan 2015; 17:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigir ER

Kardeşim ben o sw övme gibi bi amacim yok ve oyunu 1 sene önce bitirdim alakami kestim simdi ne halde nasil unrumda degil..Yaşım 19 kimseye yalan söyleme gibi amacimda yok

Su an ki halini bilmiyorsan yorum yapma.

Ben 27 yasindayim. Insaat muhendisiyim. Parasal durumumda iyi. Ciddiyetten uzak yorumlarida dikkate almıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.