Şimdi Ara

HİV olur muyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçen gün arkadaşla saati ( 2 posta ) 400 tl ye 200-200 yani bir kadına gittik korumalıydım prezervatif taktı yani. Ancak akşam bende acayip derecede takıntı oldu acaba hiv kapar mıyım diye bütün gün uyuyamadım 2-3 gün oldu hala kafamda aynı takıntı var zaten hastalık hastası bir insanım yani bu hastalık konularında en ufak şeyi bile büyüten kansere kadar varan şeylerle doktora gidip basit boğaz ağrısı teşhisi konan bi insanım psikolojik olarak bu yönden rahatsızlığım var yani. neyse benim sorum korumalıydım ama heyecandan olsa gerek penisim çok sert değildi ilişki esnası da çok kısa sürdü temas 1 dakika belki var belki yok ondan öncesi oraldı oral da korumayla yapıldı acaba hiv kapar mıyım ? ayın 30 una randevu aldım enfeksiyon bölümünden bana çabuk sonuç veren pcr testlerinden yaparlar mı o teste ne kadar güvenmeliyim ? araştırdım baya 6 ay 1 sene sonra çıkar diyenler var ama nadir ve bilimsel olarak o kadar süreye yeni yöntemlerle gerek kalmadığını araştırdım yani 2. 3. haftada da belli oluyormuş ve %90 oranında kesin sonuç veriyormuş %99 sonuç vermesi yani uzak olan hiv ihtimalini ortadan kaldıran test ise 3. ayın sonunda belli oluyormuş.

şimdi benim hali hazırda bir ilişkim var düzenli nasıl bir yol izlemeliyim çok çok pişmanım bir daha asla böyle bir şeye kalkışmam arkadaşlarım da saçmalama bişey olmaz diyorlar bense çok kuruntu yapıyorum nolur yardım edin

• İnsanken virüs olabilene henüz rastlanmadı.

Ama ben risk almazdım. Eskortlara para vereceğime elimi severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E12A4D8B -- 15 Nisan 2018; 18:42:22 >
  • Kondom takılı ise bulaş olmaz.( delinmediyse)

Pcrler erken sonuc verir ama yinede 90 da elisa teyit ister doktor.

Pcr 11 günde hiv duo ultra 14-21 günde

Hiv combo 28 günde anti hiv elisa 42 günde aldığın sonuclar büyük olasılıkla değişmez değişmesi beklenmez. ( ağır bağışıklık sorunun yok ise veya kemoterapi almiyor isen)

Anti hiv elisa ( en yaygin her devlette var) 6. Haftadan sonra %95 güvenilirdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E12A4D8B

İnsanken virüs olabilene henüz rastlanmadı.

Ama ben risk almazdım. Eskortlara para vereceğime elimi severim.
    hocam ciddi olursak ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Kondom takılı ise bulaş olmaz.( delinmediyse)

Pcrler erken sonuc verir ama yinede 90 da elisa teyit ister doktor.

Pcr 11 günde hiv duo ultra 14-21 günde

Hiv combo 28 günde anti hiv elisa 42 günde aldığın sonuclar büyük olasılıkla değişmez değişmesi beklenmez. ( ağır bağışıklık sorunun yok ise veya kemoterapi almiyor isen)

Anti hiv elisa ( en yaygin her devlette var) 6. Haftadan sonra %95 güvenilirdir.
    hocam bu takıntıyla 6 hafta yaşayabilir miyim bilmiyorum ne yapmalıyım

bir de mesela yarın doktora gitsem sonuçlar mı 10 güne çıkar yoksa ben mi 10 gün sonra gitmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 15 Nisan 2018; 18:46:24 >
  • helva fıstıklı olsun kardeş 1-2 seneye gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan

hocam bu takıntıyla 6 hafta yaşayabilir miyim bilmiyorum ne yapmalıyım

bir de mesela yarın doktora gitsem sonuçlar mı 10 güne çıkar yoksa ben mi 10 gün sonra gitmeliyim ?

Alıntıları Göster
    Dostum evhamlisin anladiğim kadariyla bu süreler en erken ilişkiden sonraki yaptiracagin testin süreleri yoksa sonuc 2 saate cikar yarin ya da haftaya gitsen doktara bir anlami olmaz yani kulucka süresi denen olay var ama şöyle söylüyeyim nette çok fazla bilgi kirliliği var fazla okuma açıkcası sana bulaş olma ihtimali kondom takılı ise söylediğin gibi imkansiza yakın diyebilirim kafana yağmurlu havada kuş sıçmasi kadar olanaksız aklına takılan sorulari sorabilirsin ama işi takıntı haline getirirsen kendinde belirti ararsan bütün belirtileri geçirirsin o yüzden gereksiz evham yapma :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum evhamlisin anladiğim kadariyla bu süreler en erken ilişkiden sonraki yaptiracagin testin süreleri yoksa sonuc 2 saate cikar yarin ya da haftaya gitsen doktara bir anlami olmaz yani kulucka süresi denen olay var ama şöyle söylüyeyim nette çok fazla bilgi kirliliği var fazla okuma açıkcası sana bulaş olma ihtimali kondom takılı ise söylediğin gibi imkansiza yakın diyebilirim kafana yağmurlu havada kuş sıçmasi kadar olanaksız aklına takılan sorulari sorabilirsin ama işi takıntı haline getirirsen kendinde belirti ararsan bütün belirtileri geçirirsin o yüzden gereksiz evham yapma :)

Alıntıları Göster
    sağolasın hocam arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor biraz olsun içimi rahatlattın ben de kurmaya başladım acaba kondom kaymış mıdır çıkmış mıdır diye çok kuruntu yaptım ki takılı olmasa bile kesinlikle bulaşacak diye bir şey yokmuş sanırım öyle bir şeyler okumuştum vajina salgısı falan salgılanması gerekiyormuş.

bir de hocam 10-15 gün sonra doktora gitsem erken sonuç veren pcr testlerini yapar mı yap desem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 15 Nisan 2018; 18:58:3 >

• saatlik gitmişsin 1 dakikada iş bitmiş 59 dakika çöp tabi promosyon olarak hiv i unutmamak lazım helvan fıstıklı olsun belirtilerini 6 aydan önce göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 15 Nisan 2018; 19:24:17 >
  • Olayi birde eskorttan dinlemek lazim

• quote:

sağolasın hocam arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor biraz olsun içimi rahatlattın ben de kurmaya başladım acaba kondom kaymış mıdır çıkmış mıdır diye çok kuruntu yaptım ki takılı olmasa bile kesinlikle bulaşacak diye bir şey yokmuş sanırım öyle bir şeyler okumuştum vajina salgısı falan salgılanması gerekiyormuş.

bir de hocam 10-15 gün sonra doktora gitsem erken sonuç veren pcr testlerini yapar mı yap desem

Alıntıları Göster
    Dostum bu konuda baya bilgim var yurt dışı güncel rehberleri deneyleri yazılari makaleleri okuyorum için rahatsin o açıdan. gerçekten kendini çok yıpratirsin böyle basit bir takıntı için. Yarin acemi enfeksiyon doktarina gidersende 3 ay sonra 6 ay sonra gel diyenlerden çabuk ordan uzaklaş ne yazikki eğitim sistemimizde doktorlar milattan kalma bilgilerle dolu güncel rehberleri takip etmiyorlar. Soruna gelirsek işin matematik kısmı uzun şans hiv olan biriyle korunmasiz ilişkiye girsen bulaş bile olmama ihtimali var burda bir cok faktör var eğer ilaçlarini alan biriyse hiv rnasi negatifse bulas olmaz eğer akut dönemdeyse aşiri bulaştırıcıdır hepatiti varsada ayni şekil fazla bulastiricidir anal oral vajinal ilişki türüne göre falan filan bir sürü ihtimali matematigi olan mevzu eğer vajinal salgi penisiniz mukoza kısmına yani ucuna temas ederse risk var diyebiliriz. Ama kondom olduğu için bu koruyor. Onun dışında derine gelen sivilarda risk yoktur açık aktif kanayan yarana gelmedikce falan. O yüzden takma kafana bence doktora bile gitmene gerek yok ama 45 gün sonra kafam rahatlasin dersen git

• quote:

Alıntıları Göster
    Pcryi devlette yapmazlar ( yaparlar ama sana yapmazlar) onu hiv + almis kisilerin ne kadar viral yuk bulundugunu olcmek icin kullaniyorlar genelde. ama ozel lablar yapar 400-500 liraya ama parana yazik dostum

• quote:

Pcryi devlette yapmazlar ( yaparlar ama sana yapmazlar) onu hiv + almis kisilerin ne kadar viral yuk bulundugunu olcmek icin kullaniyorlar genelde. ama ozel lablar yapar 400-500 liraya ama parana yazik dostum

Alıntıları Göster
    özel hastaneye gideceğim hocam
  • blowjob yaptırmadan girdiysen olma ihtimalin yüskek

• Hocam sen güme gitmişsin olacakları yazayım

Ilk haftalar zor gecer sonra haftada 1 aklina gelir.

3 ay dayanmak zorundasin ama sip diye gelir gecer. Bu kaygi hep tutmaz. Arada grip vs olursan baya korkarsin

Sacma sapan lab larda test yaptirma. Erken test sonucu alcam vs diye yanlislikla yalanci pozitif falan cikarsin korkma sonra bosuna daha da. Tekrar dogrulama testi vs.

90 gun sonrasi aile hekimime git yaptir. Veya devlet.

Bundan sonra icin %70 rahatlar

6. Ayda birdaha yaptirirsin sonra temize cikarsin

90 gunde bisey olmaz. Hiv gecse bile tedavi olursu. Virusun yayilmasini baskilamak icin.

Kisaca kolay kolay ölmezsin korkma

• Hiv erkeklere daha zor bulusan bir hastalik ve ayni zamanda korunma ile %99 a kadar iniyor bu oran bunun yaninda korunmasiz yapsan dahi çok çok küçük bir ihtimalle bulaşma ihtimali var fakat tekrarlarsan her seferinde bu oran katlaniyor

• korunmana rağmen hiv kaparsan helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 16 Nisan 2018; 2:34:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.