Şimdi Ara

HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
15
Favori
96.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatırladım hatta usta sana birşey olsaydı tüm sanayiye olur demişti oraya kopmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 17 Haziran 2013; 23:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

yok mu hiç hiv testi yaptıran ?

sağlık çalısanıyım daha gecen hepsine baktırdım HIV da dahil niye sordun ki kan alacaklar işte?

pozitif yaşam derneğinin sitesinde ankaradaki hastanelerden birisine gideceğim yarın. hangi bölüme gitmem gerekiyor onu bilmiyorm. enfeksyon hastaliklari bölümüne sanırım değil mi ?

bu arada sağlık ocağındaki aile hekimi türbanli bi bayan. gidipte soylemem ona hiv fln diyemem

Sağlık ocağına gitsen ne yapacak sanki

• quote:

quote:

quote:

sağlık çalısanıyım daha gecen hepsine baktırdım HIV da dahil niye sordun ki kan alacaklar işte?

pozitif yaşam derneğinin sitesinde ankaradaki hastanelerden birisine gideceğim yarın. hangi bölüme gitmem gerekiyor onu bilmiyorm. enfeksyon hastaliklari bölümüne sanırım değil mi ?

bu arada sağlık ocağındaki aile hekimi türbanli bi bayan. gidipte soylemem ona hiv fln diyemem

evet enfeksiyona gideceksin. sıra numarası al durumu anlat hemen bir seroloji bakılması için laboratuar kağıdı yazar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

hatırladım hatta usta sana birşey olsaydı tüm sanayiye olur demişti oraya kopmuştum

evet. daha onceden soyleseydi bunu şimdi böyle korku içinde olmazdım 13 14 yaşındaki çıraklara kadar düşmüş yani sen düşün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

hatırladım hatta usta sana birşey olsaydı tüm sanayiye olur demişti oraya kopmuştum

evet. daha onceden soyleseydi bunu şimdi böyle korku içinde olmazdım 13 14 yaşındaki çıraklara kadar düşmüş yani sen düşün

13-14

• HIV TESTİ (KAN VERDİM)(SONUÇ ve SS)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet enfeksiyona gideceksin. sıra numarası al durumu anlat hemen bir seroloji bakılması için laboratuar kağıdı yazar zaten.

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

• Belirtiler malum hastalığın belirtileri. Git bir görün.
  • Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

yaşayan biliyor o korkuyu inşallah yoktur bişey ya. hayatımda yaptığım en büyük hata 15 dakika için.... of
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Elisa testi diyorlar ben yaptırdım ilişkiden en az 6 ay sonra yapılıyor,neyseki temiz çıktı ama bi tedirgin olmuştum bi kendim bilirim kadın 60 yaşındaydı dedim kesin olduk allahtan negatif.

60 yaşındaki kadınla ne işin vardı?
  • yav şu hivi ne kadar çok büyütüyosunuz be abi ya günde iki ilaç içiyon o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

yav şu hivi ne kadar çok büyütüyosunuz be abi ya günde iki ilaç içiyon o kadar

hiv pozitif çıkarsa intihara kadar giderim ben
  • quote:

quote:

valla gerek yok dostum yaa, şeker hastası olacağıma hiv olmak isterdim. daha zahmetsiz, sadece 2 hap alıyon günde
  • Dünyada yılda 3 milyon kişi ölüyormuş.Git yaptır lan
  • Bizim arkadaşada aynısı olmuştu, 1,5 - 2 sene sonra helvasını yemiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

valla gerek yok dostum yaa, şeker hastası olacağıma hiv olmak isterdim. daha zahmetsiz, sadece 2 hap alıyon günde

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

• önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Ee bu virüs ölümcül değil mi ,yıllar sonra etkisini gösterip öldürüyor diye biliyorum ben bunu ? Şeker hastasıyla nasıl karşılaştırabildin ben mi yanlış hatırlıyorum ?

birebir aynı bu şekerle. sadece insanlar korkuyo adını duyunca. ilaçlarını içtiğinde normal bi insan gibi yaşıyosun hee bilemem belki 1 sene 2 sene erken ölürsün allahın takdiri. ama ilaçlarını içtiğin sürece, içmezsen hakkaten ölürsün

kuzenim enfeksiyon uzmanı hocam ordan biliyorum.
  • önceki konuyu anlatabilecek varmı merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.