Şimdi Ara

Hız testi iOS 12'nin eski iPhone'larda daha hızlı çalıştığını ortaya koydu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drjacob

5s düzelsin çünkü çok berbat bir durumda
    5 yıllık telefon hocam . Ağır çalışması normaldir . Ben de 5s kullanıyorum su anda ios 11.4 yüklü , iphone 8 plustan sonra çok yavaş geldi orası ayrı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

5 yıllık telefon hocam . Ağır çalışması normaldir . Ben de 5s kullanıyorum su anda ios 11.4 yüklü , iphone 8 plustan sonra çok yavaş geldi orası ayrı :)

Alıntıları Göster
    yani tuhaf kasılmalar var mesala ios 12 ve ios 11 karşılaştırması var herhalde düzeltmişler o kasılmaları , tamam yağ gibi akıyor diyemem ama düzelmiş bazı tuhaflıklar gibi
  • Iphone'a alışan ve android telefonları kullanamayan %11 lik bir kullanıcı kitlesi var. Bunun haricinde insanlar artık paralarının karşılığını daha iyi almak istiyor.

Bugün iphone 6 fiyatına alacağınız başka herhangibir marka size çok daha iyi kamera , hız , pil , ekran özellikleri sağlıyor

aşağıdaki linkte detaylı satış rakamlarını görebilirsiniz

https://nokiapoweruser.com/report-nokia-rises-to-9th-top-smartphone-brand-with-4-5-million-shipments-in-q2-2018/amp/

Ayrıca güncellemeler eğer sizin hayatınıza farklı bir özellik getirmiyorsa bir anlamı yok zaten.

Babama geçen ay Samsung S5 aldım , benim güncel android sürümü olan telefonumdaki herşeyi o eski S5 de yapabiliyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.