Şimdi Ara

Hız testi yüksek download hızı düşük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
49.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: axiadam

Bu nereden indirme islemi yaptiginiza gore degiskenlik gosterecek bir durum. Speednet, size verilen hizmeti aldiginiz teyit eder ama indirme konusu, indirmeyi yaptiginiz sunucu ile alakali.. Yogunluk varsa indirme yapamamaniz normal..

Yurtdışı tüm ve birçok yurtiçi sunucuyu denedim. Aşırı istikrarsız. Ama speedtest ve diğer hız testi siteleri normal hızı veriyor.

Akk söz konusu değil ama mesela şunu sorayım: Akk hızı olan 3 mbps uygulanınca indirme hızı hiç 300 kb'nin üstüne çıkıyormu hani arada bir 500-600 kb'lere çıkabiliyor mu yoksa hep 300 kb max. mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmaya calistigini bilmiyorum ama Speedtest ile yurtdisini test edersen istikrarsiz sonuclar alirsin. Hizin 3mbps'ye limitlendiginde de 300-350kb/s ile indirme yapabilirsin en iyi halde..
  •  Hız testi yüksek download hızı düşük

Hız testi yüksek download hızı düşük

bu nedir hocam ya

• Programmer_onur arkadaşım nerden çözdünüz de adil kullanım kotasına bağladınız demiş...ondan alıntı yapamıyorum forum ortamına yabancıyım ama sırf o yazıyı gördüm diye bundan sonra burdayım öğrenirim artık :D şimdi aynı sıkıntı bende de var yaklaşık 2 saat önce teyit ettirdim AKK den kaynaklı bi sıkıntı olduğunu... hız testlerinde 7 mb gözüküyor fakat download hızım 300 kb ile 350 kb arası gidip geliyor idi...müşteri temsilcisine bağlandım ve AKK yi aştığımı öğrendim o yüzden hızım sınırlandırılmış (3 mb) ve bana söylenene göre hız testlerinde gözüken değerler hatta verilen bağlantı hızını temsil etmekte, download hızımızı belirtmemekteymiş (?!) ben ''bilirkişilerin'' yalancısıyım son söylediğimi araştırıyorum emin değilim...şahsi fikrim de gerçek download hızını yansıtmadığı yönünde elimdeki veriler onu gösteriyor...teşekkür ediyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrArcher

Programmer_onur arkadaşım nerden çözdünüz de adil kullanım kotasına bağladınız demiş...ondan alıntı yapamıyorum forum ortamına yabancıyım ama sırf o yazıyı gördüm diye bundan sonra burdayım öğrenirim artık :D şimdi aynı sıkıntı bende de var yaklaşık 2 saat önce teyit ettirdim AKK den kaynaklı bi sıkıntı olduğunu... hız testlerinde 7 mb gözüküyor fakat download hızım 300 kb ile 350 kb arası gidip geliyor idi...müşteri temsilcisine bağlandım ve AKK yi aştığımı öğrendim o yüzden hızım sınırlandırılmış (3 mb) ve bana söylenene göre hız testlerinde gözüken değerler hatta verilen bağlantı hızını temsil etmekte, download hızımızı belirtmemekteymiş (?!) ben ''bilirkişilerin'' yalancısıyım son söylediğimi araştırıyorum emin değilim...şahsi fikrim de gerçek download hızını yansıtmadığı yönünde elimdeki veriler onu gösteriyor...teşekkür ediyorum ;)

Akk devrede ise hız testide 3-4 mbps civarı çıkması lâzım diye biliyorum. Demek istediğim oydu.

• hee evet arkadaşım ben de öyle sanıyodum baya bi bakındım sonra müşteri temsilcisini arayınca acı haberi verdi bana ballarını yediğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: ultrArcher

Programmer_onur arkadaşım nerden çözdünüz de adil kullanım kotasına bağladınız demiş...ondan alıntı yapamıyorum forum ortamına yabancıyım ama sırf o yazıyı gördüm diye bundan sonra burdayım öğrenirim artık :D şimdi aynı sıkıntı bende de var yaklaşık 2 saat önce teyit ettirdim AKK den kaynaklı bi sıkıntı olduğunu... hız testlerinde 7 mb gözüküyor fakat download hızım 300 kb ile 350 kb arası gidip geliyor idi...müşteri temsilcisine bağlandım ve AKK yi aştığımı öğrendim o yüzden hızım sınırlandırılmış (3 mb) ve bana söylenene göre hız testlerinde gözüken değerler hatta verilen bağlantı hızını temsil etmekte, download hızımızı belirtmemekteymiş (?!) ben ''bilirkişilerin'' yalancısıyım son söylediğimi araştırıyorum emin değilim...şahsi fikrim de gerçek download hızını yansıtmadığı yönünde elimdeki veriler onu gösteriyor...teşekkür ediyorum ;)

Akk devrede ise hız testide 3-4 mbps civarı çıkması lâzım diye biliyorum. Demek istediğim oydu.

Akk aktif olduğunda hız testi 3-4 mpbs cıkıyor.

• beyler benim 20 mb adsl fiber limitsinz pakedim var yaklaşık olarak 15 ila 16 mb hiz gösteriyor bu hıza ramen ben 720p film izleyemiyorum 720p yi geçin 480 bile yüklenmiyo bilgisayarımda sıkıntı oldugunu sanmıyorum yeni format attım i3 işletim sistemim 8gb ram 2gb 128 bit ekran kartı var
  • Bende aynı şikayetten dolayı BTK'ya firmamız adına kayıt oluşturdum. SS hazırladım ek olarak. İsteyenler bakabilir.

• ya arkadaşlar, 20 mb fiber kullanıyorum, ttnet, download hızım çok düşük ve çok oynak aceba neden kaynaklanır, ttneti aradım sorun yok diyor, film indiriyorum hız 150 kb-500 kb arasında değişiyor, kafayı yiycem ya,daha önce 2 mb le download yapıyordum neden kaynaklanır aceba bi yol gösterin..akk de dolmamış
  • aynı sorun bende de var.TTnet i yüz kere aradım sorun yok diyorlar elli kere kayıt oluşturdum geri dönüş yok en sonunda müşteri temsilcileriyle kavga etmeye başladım ve kadın bana en sonunda sus dedi bende senden şikayetçiyim kendi hakkında şikayet kaydı oluştur dedim kadın kafayı sıyırdı beni de çıldırttı.
    hız testlerinde 15-16 Mbit çıkıyor ama download hızı 300-500 en fazla 1 Mbit e çıkıyor.bundan 15-20 gün önce 2,5 Mbit le indirme yapıyordum şimdi onu bile bulamıyorum.acaba TTnet aramakla hatamı yaptım?hızım iyice düştü.

bu arada bana birde bilgisayarcı çağırın pc niz arızalı olabilir falan diyorlar,böyle bir şey olabilirmi gerçekten ?
    bilgisayar çalışıyor tamam arada bir mavi ekran falan çıkıyor CPU nun bazı programlar yüzünden %100 çalıştığı dönemler oldu ama o sorunları hallettim.yani indirme hızı bilgisayardan kaynaklanan bir problemden dolayı düşük olabilirmi?

bu sorunun çözümünü bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkitt964 -- 11 Mayıs 2014; 5:42:56 >

• benim internet hızım q torrente 1500 kps oluyor ama google cromeveya mozilla veya inetnet exploler girip indirdiyimde 8 kpsden yukarı çıkmıyor 64 mb lik şeye 2 saat diyo ama dün 152 mb ye 2 dk diyodu lütfen banabi yardım edin
  • aynı sorun bende de mevcut internetim 50 mb testlerde 47-48 mb çıkıyor ama bişey indirmeye kalkıyorum 20-30 mb lık onda bile bekletiyor hiçbirşey anlamadım ben bu işten

• şaun ben..
  • Benimde bir sorum var benim internet hıznı söyleyim 47 PİNG , 11.55 İNDİRME HIZI benim 1200-1300 kb de indirmem lazım fakat 800
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.