Şimdi Ara

Hiza Bakkkkk!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üniversitede kalmıyorum, evde kalıyorum dedim yanlış okudun sanırım evimle okul arasında neredeyse 1km mesafe var. bundan ala ev interneti olmaz. 24 saat odamda, kesintisiz, sınırsız ve ucuz. biz burada fiyatları değil hızı tartışıyoruz. öyle olsa şu anda Türkye'deki arkadaşlar tavan yapardı 9000kb internete ne kadar para bayıldığın senin sorunun. ve zaten ayrıca şu an söz konusu olan ne kadar kazıklandığın değil, NE KADAR HIZLI INTERNET KULLANDIĞIN. üniversiteden ya da direk deutsche telekom'dan. ben evime ne geliyorsa onu gösterdim, çünkü bu bana ait ve son bitine kadar sömürüyorum ve nereden geldiği hiçkimseyi ilgilendirmez. baba gibi 31000kb/saniye. ama sen kendini böyle avutacaksan, senin dediğin olsun.

bu arada "bana bu hızda ev interneti göster" demişsin ya, buyur sana resmi:

Hiza Bakkkkk!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 20 Mayıs 2007; 8:17:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

üniversitede kalmıyorum, evde kalıyorum dedim yanlış okudun sanırım evimle okul arasında neredeyse 1km mesafe var. bundan ala ev interneti olmaz. 24 saat odamda, kesintisiz, sınırsız ve ucuz. biz burada fiyatları değil hızı tartışıyoruz. öyle olsa şu anda Türkye'deki arkadaşlar tavan yapardı 9000kb internete ne kadar para bayıldığın senin sorunun. ve zaten ayrıca şu an söz konusu olan ne kadar kazıklandığın değil, NE KADAR HIZLI INTERNET KULLANDIĞIN. üniversiteden ya da direk deutsche telekom'dan. ben evime ne geliyorsa onu gösterdim, çünkü bu bana ait ve son bitine kadar sömürüyorum ve nereden geldiği hiçkimseyi ilgilendirmez. baba gibi 31000kb/saniye. ama sen kendini böyle avutacaksan, senin dediğin olsun.

bu arada "bana bu hızda ev interneti göster" demişsin ya, buyur sana resmi:

Hiza Bakkkkk!!

• quote:

Orjinalden alıntı: LsT

abimiz sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 20 Mayıs 2007; 8:31:06 >
  • al kapak

Hiza Bakkkkk!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

al kapak

Hiza Bakkkkk!!

ıyyyy tırnaklara bak kes lem tırnaklarııııııı bu neeeee....yuhhhhh
  •  Hiza Bakkkkk!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

Hiza Bakkkkk!!

kardeş senin ss'de türk telekom yazmıyo, uyduyla falan mı bağlanıyosun ya da üniversite falan mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.