Şimdi Ara

Hızı Düşmeyen Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim de aynı hatta bütün gümüşhane de durum aynı kime sorarsam hızımız 1mbit oldu diyor. bugün ttnet den 2 eleman gelmiş size modem verelim hızınızı 24 mbit e yükseltelim diyolar bende dedim yanasıl veriyonuz o hızı bizim tarife 8mibt e kadar adam ya işte biz sistemin arka kapısından falan bişeyler saçmaladı ee dedim ben alsam bile ne olacakki 50gb lik kotayı evdeki 5 bilgisayarla 3 günde bitiririz sonrasında gene 1mbit. tabi çakal olduklarından limitsiz tarifemiz var 110 liraya dedi tamam dedim biz geçmek istersek geçeriz neyse adamlar gittiler.
    merak ettiğim mesele 24 mibt i nasıl verecekleri falan değil bize 5 bile yetiiyordu torrentleri gece açmak suretiyler ama her ay böyle yapacaklarsa gümüşhane gibi 30 bir yanı dağla çevrili olan bir yerde internetsizlik insanı insanlıktan çıkartırır arkadaşlarla konuştum yalın internetle beraber 125 lira oluyor limitsiz tarife sizce bu akk her ay uygularlar mı yoksa adam akıllı geçelim biz limitsize rahatımıza bakalım öneriniz nedir

• bi dahaki ayda bu uygulamayı kaldırırlar çünkü bende izmirdeyim herkeste aynı sorun oluştu mahallede naber nasılsın diye sorandan çok senin internette düştümü diyenler türedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweatcan

bi dahaki ayda bu uygulamayı kaldırırlar çünkü bende izmirdeyim herkeste aynı sorun oluştu mahallede naber nasılsın diye sorandan çok senin internette düştümü diyenler türedi

Hhahahaha süper!.
  • +1, ben de İzmir'deyim.. 2 seneden fazla bir süredir 8mbit'i şu adil kullanım zikifoku olmadan kullanıyordum, bugün ne olduysa 100kb yi geçmez oldu download, 3-4 kere reset attım baktım olmuyor, aradım ttnet'i, telefondaki otomatik hatun bana direk "adil kullanım kapsamında hızınız düşmüştür" dedi, "ben de senin anneni.." diye kapattım..

Ne olacak bu ülkenin hali ya? Kime ne benim kaç gb indirdiğimden, böyle gerizekalı insanları biz başımıza nasıl getiriyoruz ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slammer -- 28 Mart 2012; 15:36:43 >

• o şanslılardan biri benim..sadece 24 saat takıldıktan sonra düzeldi.. şimdi de kaşındığım için 16 mbit'e kadar olan pakete geçiş yapmayı düşünüyorum..mısır bulup püsküllüsünü aramak bu olsa gerek..
  • Özür Dilerim Kızmayın bana 6.58 Hızla Bağlanıyom 720P Videoları nerdeyse sorunsuz izliyom :)
  • 13mbit hızım var hala aynı bu ay ki toplam download miktarım 150gb. Umarım bizi de vurmaz...
  • 50'yi geçeli çok oldu, hala düşmedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.