Şimdi Ara

Hızım 8mbit mi? Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 1mbit ten 8mbite kadar olan tarifeye geçtim..indirme hızım internet download manager ile bile 240 ı geçmiyor.geçse bile birkaç saniyeliğine....hatta şuan 234 te sabitlendi..

modem arayüzündeki hızı koydum aşağıya..bu 2m bit mi 8 mi anlayamadım ne yapmam gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hiphopmaniaa

Arkadaşlar bugün 1mbit ten 8mbite kadar olan tarifeye geçtim..indirme hızım internet download manager ile bile 240 ı geçmiyor.geçse bile birkaç saniyeliğine....hatta şuan 234 te sabitlendi..

modem arayüzündeki hızı koydum aşağıya..bu 2m bit mi 8 mi anlayamadım ne yapmam gerekiyor..

bu 2 mbit.birdehttp://www.speedtest.net/ şu siteden hız testi yap orda kesin sonuç çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 18 Nisan 2011; 20:11:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

quote:

Orijinalden alıntı: hiphopmaniaa

Arkadaşlar bugün 1mbit ten 8mbite kadar olan tarifeye geçtim..indirme hızım internet download manager ile bile 240 ı geçmiyor.geçse bile birkaç saniyeliğine....hatta şuan 234 te sabitlendi..

bu 2 mbit.

dostum ttneti arasam arttırırlarmı?..izmir şehir merkezinde oturuyorum desteklememe oranı da yoktur heralde ? + speedtestte 1.76 mbps çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopmaniaa -- 18 Nisan 2011; 20:15:35 >

• ara tabiki 2 mbtte çok düşük.yinede 1 mb ten iyidir de sen ara hakkını bi sor bakalım nedir?.
  • hızın 797 kbs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.