Şimdi Ara

Hızlı Başlatma Seçeneği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler. Resimde gösterilen Hızlı Başlatmayı Aç seçeneği yok. Sadece Uyku ve Kilitle seçenekleri var. Nasıl çözebilirim ?

Hızlı Başlatma Seçeneği Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zSnakeEyes -- 28 Nisan 2015; 23:33:18 >

• Daha önceden var olan bir seçenek miydi çunku bildigim kadariyla bu bir donanim ozelliği fastbootdiye(kasalilarda oyle yanlis biliyorsam kusra bakmayin )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playexata kullanıcısına yanıt
    Kasalı değil laptop zaten :) Önceden vardı. 2 hafta önce format attım. Sonra güncelleştirmeler yaptım ve 8.1'e güncelledim. Sonra bi baktım o seçenek yok. Bi çözüm bulamazsam tekrar format :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zSnakeEyes

Kasalı değil laptop zaten :) Önceden vardı. 2 hafta önce format attım. Sonra güncelleştirmeler yaptım ve 8.1'e güncelledim. Sonra bi baktım o seçenek yok. Bi çözüm bulamazsam tekrar format :D

Sanirim bu sorun sizdevar birtek genel bi arastirma yaptim muhtemelen sistem yukleme hatasi olmus eger bulabilirse hizmet dosya uzantisiyla acilabilir ama kolayi format
    Ne olur ne olmaz siz formati son careye itin hic birsey bulamazsaniz yapin... İyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playexata kullanıcısına yanıt
    Geç açılma sorunu olduğu için bunu yapayım dedim ama bulamadım. Bi kere daha format atıcaz artık. Yapacak bişey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.