Şimdi Ara

Hızlı bilgisayar kasası isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında başlıkta hızlı dedim ama bu alet o kadar da hızlı değil. Bu resimlerde gördüğünüz acaip şey aslında bir bilgisayar kasası. Daha doğrusu kasa değil, komple bir bilgisayar, çünkü içinde donanımıyla geliyor. Netbookların masaüstünde sabit duran kardeşleri olan nettop tipi bir bilgisayarla benzer özelliklere sahip olan bu kırmızı Chevrolet Camaro 50,8cm uzunluğunda. Arka tamponun altında çoğu bilgisayarda görmeye alıştığımız girişler ve çıkışlar mevcut. Ön tarafta ise açma-kapama düğmesi, DVD slotu ve bilgisayarın çalıştığını gösteren ışıklar var. Oldukça güzel tasarlanmış olsa da performansı görünümüne yakışacak seviyede değil. Tam özellik listesi belli olmasa da çift çekirdekli Intel Atom işlemci, 500GB kapasiteli sabit disk ve maksimum 8GB ram gibi çoğu nettopta gördüğümüz özelliklere sahip. İşletim sistemi olarak Microsoft Windows 7 Home Premium tercih edilmiş. Resimdeki kırmızı olsa da 8 farklı renk seçeneği mevcut. Fiyat ise sunulan donanıma göre fazlaca yüksek. Bu otomobil görünümlü bilgisayara sahip olmak için 1.240$ ödemek gerekiyor. Üstelik bu fiyata monitör dahil değil. Benim gibi bilgisayarda performansı sevenler için fazla yavaş ve pahalı olsa da sırf efsanevi bir otomobile benzemesi onu Camaro meraklılarının ilgi odağı haline getiriyor. Yine de ilginç ve yaratıcı bir tasarım olduğunu düşünüyorum.

• yenimi gördün bunu çıkalı çok oldu
  • Çok güzel 1 tane alıp mod yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueHeaven

Çok güzel 1 tane alıp mod yapmak lazım

Alah Aşkina İntihar Et Neresini Modlucan Fırın Boyamı Atırıcan Abi Sende YEnimi Gördünya
  • Guzel hort olmus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Guzel hort olmus :)

BirazBiraz
  • fiyati çok fahiş =).
  • FAHİŞ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

fiyati çok fahiş =).

Sen çok yanlış gelmişsin..

Arkadaşın moddan kastı süspansiyonu kesecek , jantları boyayacak yada ne bileyim Türk usulü neon yapacak arabanın altına.. Ay pardon kasaydı bu dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

quote:

fiyati çok fahiş =).

Arkadaşın moddan kastı süspansiyonu kesecek , jantları boyayacak yada ne bileyim Türk usulü neon yapacak arabanın altına.. Ay pardon kasaydı bu dimi

hahah :D farlara çakma zenon helezon yayları kestirip öhm. ee sonra =).
  • quote:

quote:

quote:

fiyati çok fahiş =).

Karbon kaput , crome aynalar , kuru kafa vites topuzu.. aaa bide dikiz aynasına zarlar vardı bak onu unuttuk

Babamdan bir ekleme geldi , şu arabanın arka sına koyulan başı oynayan köpekler den de koyula bilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyati çok fahiş =).

Karbon kaput , crome aynalar , kuru kafa vites topuzu.. aaa bide dikiz aynasına zarlar vardı bak onu unuttuk

Babamdan bir ekleme geldi , şu arabanın arka sına koyulan başı oynayan köpekler den de koyula bilir

en önemli şeyi unutmuşşsun yazıklar olsun :D.,

• haha evet ya tespih nasıl atladık
  • Benim moddan kastım buydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.