Şimdi Ara

Hızlı okuma konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar.. hemen konuya gireyim. Çalıştığım kurum 6.ay gibi yükselme sınavı yapacak deniyor. ve bir sürü mevzuat vs çalışmam gerekecek. bunun dışında bu yıl A tipi kadrolar için kpss ye tekrar hazırlanmak istiyorum.. internette hızlı okuma ile ilgili çok fazla bilgi kirliliği mevcut, çoğuda amatörce yada para tuzağı olan siteler gibi geldi bana.. forumdada bir arkadaş ZAMBAK yayınlarının bir programını paylaşmış.. bu programları kullananlar yada kursuna gidenler, bu işi nasıl başarabilirim.. kursmu araştırayım yoksa evde programla halledebilirmiyim? özelliklede program tavsiye ederseniz sevinirim.. büyükşehirde değilim, kurs bulmam zor olabilir.

• karasew vasilli kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_83181975/f_//tm.htm#83181975

Şurdaki programı indir belki faydasını görürsün.
  • teşekkür ederim akşam bakarım.. siz bu programı denedinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

teşekkür ederim akşam bakarım.. siz bu programı denedinizmi?

Birkaç gün bakındım sonra hevesim kaçtı.Arada girip bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 29 Kasım 2013; 20:00:08 >
  • programa baktım. melik duyar ın göz egzersiz programı.. tek başına yetersiz kalacak sanırım.. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 30 Kasım 2013; 19:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

programa baktım. melik duyar ın göz egzersiz programı.. tek başına yetersiz kalacak sanırım.. teşekkür ederim

Hocam bir tane daha var onun linkini bulamadım biraz araştırırsanız bulabilirsiniz galiba 60 mb lık bir şey baya egzersiz var içinde.Melik Duyarınkini o program sanıp yollamıştım:))
  • Şurdan indirebiliyorsanız indirin hocam buldum.

http://www.hemmenindir.org/egitim/hizli-okuma-teknikleri-gorsel-egitim-seti-turkce-indir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 30 Kasım 2013; 19:06:19 >
  • Bu işin uzmanıyım ? Değilim ama kafamda bir fikir var bu konuda .. Hızlı okumak ? .. Düşünürken kelimeleri ne denli hızlı aklından geçiriyorsun ? O işte senin ulaşabileceğin maksimum hızdır .. Daha hızlı okumaya kalkarsan yani dakikada kafandan 1000 kelime geçirebiliyor ama dakikada 2000 kelime okuyorsan okuduğunu anlamıyorsun demektir ..

Şimdi akıllının biri çıkar hesapladım dakikada 3000 kelime söyledim der artık onun nasıl bir hataya düştüğünü açıklamama gerek yok
  • teşekkür ederim tekrar.. sanırım bu linkteki cd-data denilen şey.. denemeyi düşünüyordum, indiriyorum
  • Kagoca kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum, dediğiniz doğru olabilir.. benim hedefim 500 kelimeler zaten çokta abartmaya gerek olduğunu sanmıyorum ki 700 kelimenin üzeri bana abartı geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.