Şimdi Ara

Hızlı Uyarı Sistemi İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - İmzarla ilgili uyarılar ya bu ekrana düşmesin veya bir çözüm bulalım çünkü uyarıyı onaylıyoruz ama imza haliyle silinmemiş oluyor.
    Üyenin profil linki falan eklensin kısayoldan gidip imzayı silebilelim.

- Uyarının verildigi bölümde yazsın bu önemli bir ayrıntı.
    Özellikle konu dışındaki bölüm yasaklarıyla ilgili uyarılarda sıkıntı oluşabilir.

- Uyarıyı veren yetkilinin görünmesi.
    Bazı yöneticilerimizin puanlamaları daha farklı oluyor nicklerinin yazılması onay sürecinde daha sağlıklı kararlar aldıracaktır.

- Bu bilgileri nereye ekleyebiliriz diyorsanız Uyarı ceza nedeninin bulundugu satırı kullanabiliriz.

O zaman diğer sistemi kullan kardeşim demeyin lütfen çünkü bu haliyle çok pratik olmuş sadece bir kaç ayrıntı eksik.

Düşünen ve emeği geçen herkese teşekkürler.

• Bu sistem ilk çıktığında aynılarını ve sanırım birkaç tane daha eksikliği Gürkan'a söyledim ve ben o günden beridir hızlı uyarı sistemini kullanmıyorum. Bu sistem şu hali ile bana hata yaptırır başkada bir işe yaramaz. Eksiklikler giderildiğinde ise süpersonik bişey olacak ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bu sistem ilk çıktığında aynılarını ve sanırım birkaç tane daha eksikliği Gürkan'a söyledim ve ben o günden beridir hızlı uyarı sistemini kullanmıyorum. Bu sistem şu hali ile bana hata yaptırır başkada bir işe yaramaz. Eksiklikler giderildiğinde ise süpersonik bişey olacak ayrı mesele.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.