- İmzarla ilgili uyarılar ya bu ekrana düşmesin veya bir çözüm bulalım çünkü uyarıyı onaylıyoruz ama imza haliyle silinmemiş oluyor. Üyenin profil linki falan eklensin kısayoldan gidip imzayı silebilelim.
- Uyarının verildigi bölümde yazsın bu önemli bir ayrıntı. Özellikle konu dışındaki bölüm yasaklarıyla ilgili uyarılarda sıkıntı oluşabilir.
- Uyarıyı veren yetkilinin görünmesi. Bazı yöneticilerimizin puanlamaları daha farklı oluyor nicklerinin yazılması onay sürecinde daha sağlıklı kararlar aldıracaktır.
- Bu bilgileri nereye ekleyebiliriz diyorsanız Uyarıceza nedeninin bulundugu satırı kullanabiliriz.
O zaman diğer sistemi kullan kardeşim demeyin lütfen çünkü bu haliyle çok pratik olmuş sadece bir kaç ayrıntı eksik.
Düşünen ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu sistem ilk çıktığında aynılarını ve sanırım birkaç tane daha eksikliği Gürkan'a söyledim ve ben o günden beridir hızlı uyarı sistemini kullanmıyorum. Bu sistem şu hali ile bana hata yaptırır başkada bir işe yaramaz. Eksiklikler giderildiğinde ise süpersonik bişey olacak ayrı mesele.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Bu sistem ilk çıktığında aynılarını ve sanırım birkaç tane daha eksikliği Gürkan'a söyledim ve ben o günden beridir hızlı uyarı sistemini kullanmıyorum. Bu sistem şu hali ile bana hata yaptırır başkada bir işe yaramaz. Eksiklikler giderildiğinde ise süpersonik bişey olacak ayrı mesele.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme