Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 7'den tarihi rekor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli 7, Türkiye’de tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu.
    Büyük bir hayran kitlesine sahip serinin yeni filmi, ilk üç günde tam 783 bin 692 kişi tarafından izlenerek, 9.026.965 TL’lik bir hasılata ulaştı.

Ölümüyle tüm dünyadaki hayranlarını büyük bir hüzne boğan Paul Walker’ı son kez izlediğimiz Hızlı ve Öfkeli 7, sadece iki günde (Cuma-Cumartesi), ülkemizde hem hasılata hem de kişi sayısına göre tüm zamanların en iyi hafta sonu yabancı film açılışını gerçekleştirerek tarihi bir rekora imza attı. Türkiye’de film ilk üç günde ise (Cuma, Cumartes, Pazar) 783 bin 692 seyirci rakamına ulaşarak 9.026.965 TL hasılat elde etti.

Serinin hayranlarını ve aksiyon severleri sinemaya dolduran film, ülkemizde tüm zamanların hasılata göre en iyi açılış yapan ilk 5 filmi arasında yer alırken, kişi sayısına göre ise en iyi açılış yapan ilk 10 film arasında yer alıyor.

Hız üzerine kurulmuş, fenomen haline gelen film serisinin son halkası Hızlı ve Öfkeli 7’de Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson yeniden bir araya geldi. Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’in de yeniden rol aldığı başarılı serinin bu bölümünde aksiyon yıldızı Jason Statham da yer alıyor.

• Baştan belliytdiki bizim halk aksiyon hastası ve arabalar nokta..
  • Film cuma günü gösterime girdiyse çok isabetli bir zamanda girmiş tam da haftasonu arifesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gaz bir fragmanı var normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce seri izlenirmi ? bu haberi ıntersteller için duymak isterdim mesela veya başka bir başyapıt bu seriye hep önyargı ile baktım sizce sadece zaman kaybımı olur başlasammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Beyler sizce seri izlenirmi ? bu haberi ıntersteller için duymak isterdim mesela veya başka bir başyapıt bu seriye hep önyargı ile baktım sizce sadece zaman kaybımı olur başlasammı ?

Ben de interstellar gibi filmlerin böyle haberlerini okumak isterdim. Ama serinin ilk filminin tadından yenmez bence izlemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Film cuma günü gösterime girdiyse çok isabetli bir zamanda girmiş tam da haftasonu arifesi.

Dostum zaten filmlerin vizyona girme tarihi cumadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paul Walkerın son filmi olmasa sıradan bir FF filmi olurdu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Film cuma günü gösterime girdiyse çok isabetli bir zamanda girmiş tam da haftasonu arifesi.

kartal dostum acil dönüş pm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 7 Nisan 2015; 12:33:58 >
  • Paul walker in da etkisi oldu.

• Buyuk basari butun seriyi ele alirsak bence az bile bu rekor. 2001 ya da 2002(tam hatirlamiyorum) yilindan beri sayisizca izledigim bir seri. Filmlerine verdigim butun paralar helal olsun. Ilk defa bir filme bu kadar cok kaptirdim kendimi. Fanboy dedikleri bu olsa gerek.

Klasik bir soz adamlar yapmis.

• Paul a guzel bir Veda oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film ama hakediyor abi on numara film çevirmiş adamlar ama bu han'ın ölümünü anlayamadım kaç kere ölüyo bu adam
  • Avengers kıramaz değil mi rekoru?

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Beyler sizce seri izlenirmi ? bu haberi ıntersteller için duymak isterdim mesela veya başka bir başyapıt bu seriye hep önyargı ile baktım sizce sadece zaman kaybımı olur başlasammı ?

Intersteller her cinemaximum da vizyona girmedi. Ben filmi izleme umuduyla gittiğimde delihayı 2 salonda görünce avazım çıktığı kadar küfür edecektim avm de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk01

film ama hakediyor abi on numara film çevirmiş adamlar ama bu han'ın ölümünü anlayamadım kaç kere ölüyo bu adam

Film kronolojisi şöyle.

1-2-4-5-6-3-7.

Yani 3. Film geleceği anlatıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: hawk01

film ama hakediyor abi on numara film çevirmiş adamlar ama bu han'ın ölümünü anlayamadım kaç kere ölüyo bu adam

Film kronolojisi şöyle.

1-2-4-5-6-3-7.

Yani 3. Film geleceği anlatıyordu.

3.filmdeki yani tokyo yarıslarının sonunda ki yarısı hep merak edicem :D 7 de göstercek sandım bi ara ümitlendim göstermedi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.