Şimdi Ara

Hızlıal Banka Puanlarını Hesaba Atma (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
9.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Adamlardan 2 hafta önce puanlarla altın siparişi verdim hala gelecek bakalım.

aynen ben de 2 hafta önce aldım hala beklemedeyim. ısrarla iptal etmeyeceğim bakalım ne olacak

sizin yerinizde olsam iptal eder puanları başka bir alışverişte değerlendiririm. 7 gün bekleyip iptal ettim bu arada sitedeki bir çok ürün satıştan kaldırıldı. hızlı gönderi ürünü bulup almak lazım yada puanları iade istemek en iyisi. benim akbank, garanti bonus, vakıf world puanları hemen iade oldu. kartlarınız duruyorsa iade alıp akaryakıt vb alışverişlerde değerlendirebilirsiniz.

• Peki geri iade et dediğiniz puanlar süresi dolmuşmuydu?

Ben geçen nisan ayından veri axcess bonus ve şekerbonus puanları biriktirdim site üzerinden. Puanların süresi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 21 Ocak 2016; 15:01:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Peki geri iade et dediğiniz puanlar süresi dolmuşmuydu?

Ben geçen nisan ayından veri axcess bonus ve şekerbonus puanları biriktirdim site üzerinden. Puanların süresi bitti.

hepsinin süresi geçmişti. yalnız axess puanlarım yattıktan 1 gün sonra yarısı silindi. hemen kullanmanız gerekiyor. bankaya başvuru yaptım sonuç bekliyorum.
  • bonus olmuyor artık kart numarasını girince, puan sorgula kayboluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

bonus olmuyor artık kart numarasını girince, puan sorgula kayboluyor.

hocam herkes paunını kurtarmaya çalışıyor, siz de paun yüklemeye mi çalışıyorsunuz ?
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    hızlı gönderi ürünlerde sıkıntı yok, anında yolluyorlar,
    puan kurtarma macerası yerine hızlı gönderilen ürün almak daha mantıklı.
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Bende yukledim 2 karttaki puanlari 3-4 gun once. Hizli gonderide skechers ayakkabi vardi rengi cirtlak falan olsada fiyati uygundu piyasaya gore, eksik kalan kismida her ihtimale karsi paypal odeyip aldim ayni gun kargolandi. Ayakkabidan da alisveristende memnun kaldim. Keske duzelse de puanlari biriktirip altin yatirimina ceviebilsek

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 4 Şubat 2016; 0:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

Arkadaslar, Hizlial'a yüklenen süreli puanların süresi geçtiğinde karta iade olursa siliniyor mu?Deneyen var mı?

axess, bonus, vakıf world puanlarını iade ettim. axess aynı gün, bonus 1 gün sonra, vakıf 3 gün sonra kartıma yansıttı. akbank puanları kullanmayınca o günün gecesinde geri aldı. şikayet kaydı açıp geri aldım. bonusları yattığı gün harcadım. vakıf puanlarım 2 ayrı karttaydı birisi 15 gün olmasına rağmen duruyor diğeri aralık ayı kampanyasından kazandığım 50 tl wp kullanmama rağmen 90 tl puanım aralık kamp geri alımı şeklinde silinmiş. onun içinde şikayet kaydı açtım ancak dönüş olmadı.
  • 256 tl puan var. Riske giremiyorum. Bir bölümü başkasının kredi kartı ile alışveriş yaptığım ve onların kartlarına yüklenen puanları bilgileri dahilinde hesaba eklediğim puanlar. O yüzden iade isteyemiyorum ancak alacak birşey de bulamıyorum. Mantıklı bir tavsiyesi olan var mı?
  • 3 katta 350tl civarı puanım var. Önceden Hızlıal da toplayıp altın alıyordum. Hızlıal patladı diyorsunuz şimdi bunları en az zararla nakite nasıl çeviririm ? Fikri olan veya tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Geçen arkadaş n11 den ürün almıştı. n11 garanti bonusda kazandı. sonra bu bonusları kullanarak alışveriş yaptı. satıcı ürünü temin edemedi ve iptal etti. iadelerde bazen 2-3 gününü bulabiliyor ya 3. günde arkadaş bankayı aradı. hem iadesini hemde bonusları sordu. tamam iadeniz gözüküyor gün içinde yansıyacak ve bonus kullanım süresi de dolduğundan puan karta ödeme yansıyacak demişler. hakikatende 25 lira ödeme gibi yansıdı. her bankada süresi dolan puan ya da her bonus işleminde böyle olurmu bilmiyorum ama arkadaşa böyle oldu bilginize
  • Biri şu yöntemin puanın ne oldugunu anlatabilir mi ? okudum bütün cevapları ama konu silinmiş ne oldugnu çözemedim.
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    bu bahsedilen banka kredi kartı puanlarımı * öylese ev ihtiyaclarını kipa migros gibi marketlerden alarak puan kullanın,nakiti ceba atın ben öyle yapıyorum
  • Finansbank puanlarımı (87-88 lira) gözümü karartıp iade ettim. 29.01.2016 idi hala gelecek

Finansbankı aradım durumdan bilgilendirdim geldiği zaman 15 günlük kullanım süresi tanımlayacağız dediler ama gelen giden yok. Hızlıal'ı çok savundum ama lanet bir şekilde gözümde bitti.

Diğer alışveriş iadesi 15 gün oldu kartıma yapılmadı. Sırf puanlar yanmasın diye hızlı gönderi ürün aldım, dandik ürünlerle beni aşırı mağdur ettiler.

Site battıktan sonra etiklik adına zerre kalmadı. Bu saatten sonrada dikiş tutturamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Arkadaslar, Hizlial'a yüklenen süreli puanların süresi geçtiğinde karta iade olursa siliniyor mu?Deneyen var mı?

axess, bonus, vakıf world puanlarını iade ettim. axess aynı gün, bonus 1 gün sonra, vakıf 3 gün sonra kartıma yansıttı. akbank puanları kullanmayınca o günün gecesinde geri aldı. şikayet kaydı açıp geri aldım. bonusları yattığı gün harcadım. vakıf puanlarım 2 ayrı karttaydı birisi 15 gün olmasına rağmen duruyor diğeri aralık ayı kampanyasından kazandığım 50 tl wp kullanmama rağmen 90 tl puanım aralık kamp geri alımı şeklinde silinmiş. onun içinde şikayet kaydı açtım ancak dönüş olmadı.

Vakıfın kendi problem hele kampanya ve puan yatırma hususunda.Kişiye özel kampanya olarak tarafıma gelen ve benim de katılım sms ni gönderdiğim katılımım onaylanan kampanyayı katılım sms niz yok diye yatırmayan bir bankadır.İyi ki katılımımın alındığı sms i silmemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Finansbank puanlarımı (87-88 lira) gözümü karartıp iade ettim. 29.01.2016 idi hala gelecek

Finansbankı aradım durumdan bilgilendirdim geldiği zaman 15 günlük kullanım süresi tanımlayacağız dediler ama gelen giden yok. Hızlıal'ı çok savundum ama lanet bir şekilde gözümde bitti.

Diğer alışveriş iadesi 15 gün oldu kartıma yapılmadı. Sırf puanlar yanmasın diye hızlı gönderi ürün aldım, dandik ürünlerle beni aşırı mağdur ettiler.

Site battıktan sonra etiklik adına zerre kalmadı. Bu saatten sonrada dikiş tutturamaz.

Finans bence zor. 3 hafta oldu isteyeli bende. Zannedersem hızlıal ile alakalı. Çünkü diğer bankalara istediğim iadeler geldi.
    En geçte 10 günde İşbankası'na geldi. Ancak FinansBank tan halen ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Vakıfın kendi problem hele kampanya ve puan yatırma hususunda.Kişiye özel kampanya olarak tarafıma gelen ve benim de katılım sms ni gönderdiğim katılımım onaylanan kampanyayı katılım sms niz yok diye yatırmayan bir bankadır.İyi ki katılımımın alındığı sms i silmemişim.

Sikayetvar sitesinden yaptığım itiraz sonucu 90 TL puanım iade edildi. Ayrıca Milplus kartıma iade ettirdiğim 200 TL puanı kullanmadım. Silinecek olsa şimdiye çoktan silinirdi. 3 yada 2 kat olarak kullanırım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    Yapma ya

100 lira puan gelecekti finansa 15 şubatta birşeltirip a101 den tablet alayım diyordum. Size geldiğinde beni haberdar eder misiniz?

Birde bu sıkıntı bankadan mı, hızlıaldan mı kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Yapma ya

100 lira puan gelecekti finansa 15 şubatta birşeltirip a101 den tablet alayım diyordum. Size geldiğinde beni haberdar eder misiniz?

Birde bu sıkıntı bankadan mı, hızlıaldan mı kaynaklanıyor?

Bence hizlialda.FinansBank posu muhtemelen blokeli yada muhasebelestirmede sıkıntıları var.Çünkü iade islemi olunca otomatik yansıyormuş FinansBank bu şekilde bildirim yaptı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.