Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Beyaz discovery geldi.Sorun yok gibi.Bu fiyata bedava...

Siyah beklemede

Hocam siparişleri aynı gün mü vermiştin beyaz kaç günde geldi?

İkisini de arka arkaya verdim. Kampanyanın ikincigünü almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi verdiğim siparişin ne zaman temin edileceğini sordum. Cevap gelmiş :

Değerli Müşterimiz,
    Sipariş vermiş olduğunuz ürün 23.09.2013 tarihinde stoklarımızda olması planlanmaktadır. Ürün stoklarımıza girişi sağlandığı an bekletilmeden faturalandırılıp tarafınıza gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

Buradan yakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

gm discovery için mavi renk şuan alınabiliyor ama bve siyah eyaz renk 23.09.2013 te gelcekmiş önsipariş istiyor.. Bu nasıl iş ya bizim sipariş verdiğimiz beyazlar elimizde patladı o zaman

bence 31 ağustos a kadar sipariş verenlere bunu yapamazlar

şu günden itibaren olanları 23 eylül yapmalılar

böyle yaparlarsa ben iptal ederim bugun

hepsi burada da aynı fiyat sonuçta

mesaj attım dur bakalım ne diyecekler. Eğer tedarikte sıkıntı oldu derse diğer renklerden isterim

bana da cevap vermişler

Değerli Müşterimiz,
    2 gün içerisinde tarafınıza bilgi verilecektir.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

• cmt günü alanların suçu nedir alırken 2 eylül yazmışlardı

şimdi 23 eylül oldu

bunlarda sipariş toplayıp banka da değerlendirenlerden çıktı galiba

iptal etsek paralar taksitle mi geçiyor acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gm discovery için mavi renk şuan alınabiliyor ama bve siyah eyaz renk 23.09.2013 te gelcekmiş önsipariş istiyor.. Bu nasıl iş ya bizim sipariş verdiğimiz beyazlar elimizde patladı o zaman

mesaj attım dur bakalım ne diyecekler. Eğer tedarikte sıkıntı oldu derse diğer renklerden isterim

bana da cevap vermişler

Değerli Müşterimiz,
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

ne zaman sipariş vermiştin?

• banaada mesaj geldi..

Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz gün içerisinde stoklarımıza dahil edilecek olup, 2-3 iş günü içerisinde tarafınıza kargolanacaktır.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • benimde beyaz var gelecek ama hala gelmedi, 3gündür kargoda görünüyor ve kargo takibi yapılamıyor, aynı durumda olan varmı? insan huylanıyor acaba vermedilerde kargoya verdikmi yazıyorlar, çünkü fatura no ile sorgulamadada öyle bir numara bulunmamaktadır diyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana da cevap vermişler

Değerli Müşterimiz,
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

ne zaman sipariş vermiştin?

cumartesi gece

ama 2 eylül de gönderim garantisi aldığım için vermiştim

şimdi de bu cevabı yolladılar
    ----------
    Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizdeki ürün bu hafta içerisinde stoklarımıza girecek olup bekletilmeden tarafınıza kargolanacaktır.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com

• Bu HızlıAl'ın ne dediği belli değil kafama sıçayım 20 TL ucuz alıcaz diye çekilen çileye bakın ya
  • World puan yatsında ben 23 eylüle bile razıyım

• bana verdiği cevap

Değerli Müşterimiz,
    Siparişiniz de bulunan ürün bu hafta içerisin de stoklarımıza girecek olup tarafınıza gönderilecektir.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • ısrarla telefonda bekledim müşteri temsilcisine ulaştım. 20 ağustos tarihli siyah discovery siparişimin bu hafta kesin gönderileceğini, henuz ellerinde olmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

benimde beyaz var gelecek ama hala gelmedi, 3gündür kargoda görünüyor ve kargo takibi yapılamıyor, aynı durumda olan varmı? insan huylanıyor acaba vermedilerde kargoya verdikmi yazıyorlar, çünkü fatura no ile sorgulamadada öyle bir numara bulunmamaktadır diyor

kargo firmasını arayıp adına kargo olup olmadığını sorgula. yurtiçiyle istediysen gelicek olan şubeyi ara 444lü numaralarından sorgulamada hep yok diyolar ama aynı gün kargonun elime geldiği bile oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

quote:

Orijinalden alıntı: armany

benimde beyaz var gelecek ama hala gelmedi, 3gündür kargoda görünüyor ve kargo takibi yapılamıyor, aynı durumda olan varmı? insan huylanıyor acaba vermedilerde kargoya verdikmi yazıyorlar, çünkü fatura no ile sorgulamadada öyle bir numara bulunmamaktadır diyor

kargo firmasını arayıp adına kargo olup olmadığını sorgula. yurtiçiyle istediysen gelicek olan şubeyi ara 444lü numaralarından sorgulamada hep yok diyolar ama aynı gün kargonun elime geldiği bile oldu.

22 ağustosta sipariş vermiştim, kargo linki daha yeni aktif olmuş bugün kargoya teslim edilmiş demek yarın gelecek inşallah..

• ben 16sında geçmiştim siparişi ama en son bugn 16:00 gibi aradım mhyi daha ürün elmize geçmedi demişlerdi. yarın akşamda uzun bi seyahate çıkacam keşke ondan önce elimde olsa. kargo takip kısmında 1. teslimat bilgileri yer alıyor (bi kaç parça ürün almıştım tel harici geldi)
  • Bana da 1 hafta içinde gönderileceği söylendi gm discovery

• banada bu haftaiçinde yollayacağız dendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

arkadaşlar beyaz discovery geldi 2 gün önce.
    telefondan memnunuz.

ancak bugün mesaj geldi ve 7 eylülde telefonunuz kapatılacak dendi.
    yasal uyarı adı altında, telefonun kayıtdışı olduğu söylendi. bu nedir acaba? bir kurtuluşu var mıdır? herkese yaşanan birşey mi?

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
    hocam bi imei sorgulatın bakalım ne çıkacak?
    birde cihazın kutusunun üzerinde yazan, cihazın içinde yazan ve *#06# den sorgulattığınız imeiler birbirine uyum sağlıyor mu bir kontrol edin.

• sanmam onunla alakalı olacağını, sorgulamada cihazın ismi vs doğru çıktı değil mi?
  • sorun olacağını sanmam hocam, büyük ihtimalle henüz sisteme girilmedi sizin telefon bu yüzden bu msjı aldınız.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.