Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 100 TL WP (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
23
Favori
57.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottoserdar

vakıfban coştu 200 world puan

yarın uyarnırlar düzeltirler sanırım

geçenki hepsiburada kampanyasında da puanları yüklemiş ertesi gün aynı puanı yine yüklemişlerdi. Kullanan kullandı ve halen eksiye düşmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİDE YADA HIZLIAL DAN HEMEN HARCAYIN DERIM KISA SUREDE FARKEDILIRSE DUZELTILEBILIR HARCARSANIZ SUPER OLUR VALLA :)
  • benim avans puan kullanımım vardı -152 bakiye vardı 200 yatınca +47 ye gelmiş istemeden de olsam 53 tl kullanmış olduk kalanda bi otel rezervasyo nuna kullanırım geri almazlarsa

bana bi kazııkları vardı i kampanyada yerine bunu saysınlar
  • arkadaşlar bana da 200 tl yatırmışlar. ne yapsak acaba. +100 tl puanı kullanmak içimden gelmiyor ama ??
  • hiç durmayın harcayın hemen internetten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOU

Ben hayatımda internet üzerinden satış yapan bu kadar sahtekar firma görmedim. Daha da göreceğimi zannetmiyorum. Pazartesi ürününüz kargolandı dediler çarşamba oldu hala kargo firmadan çıkmamış. En azından insanlara yalan söylemeyin.

yalanı sadece tüketiciye değil ki adamların

şikayet.var a şikayet yazdım

siteye bizden bu kişiürün almamış dediler

şikayet var beni aradı sipariş numarımı verdim

düşünün söz veriyorlar 2 eylül diye almadan soruyorsunuz hergün yalan üstüne

wp lar bile üründen önce yüklendi

iptal et diyorum iptalimi iptal ediyorlar

sinkaf hariç her türlü küfürü ettim artık

utanmadan hala aynı eylemlerdeler

• Hangisini seçtiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı ve kredi ( tüm world kartlar )
  • 200 YATMIŞ 150 sini harcadım nolacak acaba
  • 2 alışverişime de 200 tl puan yatmış.

11.09.2013 Hizlial.com Hediye Worldpuan Kampanyası 0,00 - 20000
    11.09.2013 World kampanya puan kazanimi 0,00 - 20000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 12 Eylül 2013; 8:09:26 >
  • Allah Allah, super:) bana vakıfworld 100 yatmış bu arada, bankalarda vakıfbankı seçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

2 alışverişime de 200 tl puan yatmış.

200 tl puan kullanıp yeni bir general mobile siparişi veresim geldi...

Allah Allah, super:) bana vakıfworld 100 yatmış bu arada, bankalarda vakıfbankı seçmiştim
  • banada 100 hepsiburada puanı birde 200 tl yatırmışlar toplam 300 lira wp var.
  • teb world kullanıp 100 lirası yatan var mı
  • arkadşlar bende vakıfbank olarak ödedim diye siparişimi iptal etmiştim. 100tl puan yatırmışlar. kullanıldığı takdirde puan eksiyemi düşüyor??
  • size 200 yattıysa bana 300 tl yatması gerekir cunkuteknosa.com 2-3 eylul kampanyasindan da yatacakti 100 tl wp:-P

• bana 100 tl yatmış. bence puanı fazla yatanlar gerçekten lüzumlu ve gerekli bir harcama yapacaklarsa puanlarını harcayabilirler. yok bana fazla puan yatmış deyip , sırf parayı harcamak için uyduruk bir şeyler almayın derim. büyük ihtimalle o hatalı ödemeyi geri alırlar. garanti bankası yıllar önce kartıma fazla bonus yatırmış , ben de harcamışım.. aradan belki 5 yıl geçtikten sonra (muhtemelen o kartı da iptal etmişim) bir gün eve garanti bankasından bir mektup geldi. baktım 30-35 lira kadar hesabınızda olmayan bonusu harcamışsınız. şu tarihe kadar ödemezseniz icra takibi başlatılacaktır diye... ben hiç hatırlamadım bile.. ama bana bir hesap numarası verdiler, paşa paşa ödedim demek istediğim yukarıda yazdığım gibi gerekli bir harcama yapacaksınız fazla yatan puanı kullanın, daha sonra en kötü ihtimalle hesabınıza 100 tl borç olarak yansıtırlar.. ama gereksiz bir harcama yapacaksanız harcamayın derim... 5 yıl sonra da olsa banka o parayı size bırakmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Eylül 2013; 2:01:11 >

• 11.09.2013 Puan Kullanımı -MilPlus 0,00 - 642
    11.09.2013 World kampanya puan kazanimi 0,00 - 20000
    11.09.2013 Hizlial.com Hediye Worldpuan Kampanyası 0,00 - 20000

tek olarak mı yatmış, benim ki gibi 2 kere de mi ?sabah bilet aldım , bir tane daha patlatayım, geri alırlarsa borçlu kalırız
  • Yapı kredi mobil bankacılık da world puan bilgileri kısmında sadece toplam puan gözüküyor yatıp yatmadığını nasıl anlarız

• Hizlial.com Hediye Worldpuan Kampanyası 0,00 - 20000
    World kampanya puan kazanimi 0,00 - 20000

Benimde dönem içi işlemlere yukarıdaki gibi yansımış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 12 Eylül 2013; 8:40:20 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.