Bende dün hızlıaldan samsung klima siparişi verdim umarım pişman olmam
Kaç btu aldınız invertermi düzmü aldınız..?
serhat, ne iş şimdide samsungcumu oldun:))
Selam abi samsungcu falan deilim abi ...Abi bu arada klimam 24 saatte 12 kw yakıyor 26 derece oda sıcaklığında klimamda sorun yok..
selam, hele şükür be bir memnun oldun
general meselesini ne yaptın. bak o klimadan soğutma konusunda garati al ve satın al klimayı eski lcc lerle değerler aynı çünkü. ya sonuçta orda komşun değilmi bu adamlar. onlar tavsiye etmedimi sana. klima iyi çıkarsa süper tasarruflu olur alan büyük olsada kısar korkma. dinle beni. yeterki garanti al soğutmazsa değişim şeklinmde sözleşme yap.
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat6363
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat6363
quote:
Orijinalden alıntı: BiLaL !
Bende dün hızlıaldan samsung klima siparişi verdim umarım pişman olmam
Kaç btu aldınız invertermi düzmü aldınız..?
serhat, ne iş şimdide samsungcumu oldun:))
Selam abi samsungcu falan deilim abi ...Abi bu arada klimam 24 saatte 12 kw yakıyor 26 derece oda sıcaklığında klimamda sorun yok..
selam, hele şükür be bir memnun oldun
general meselesini ne yaptın. bak o klimadan soğutma konusunda garati al ve satın al klimayı eski lcc lerle değerler aynı çünkü. ya sonuçta orda komşun değilmi bu adamlar. onlar tavsiye etmedimi sana. klima iyi çıkarsa süper tasarruflu olur alan büyük olsada kısar korkma. dinle beni. yeterki garanti al soğutmazsa değişim şeklinmde sözleşme yap.
bak unuttum yazmayı. ben az evvel ön paneli düz klimalar konusuna yazdım. şimdiki lgc serisi klimaların soğutmama sebebeplerinden biride ön panel düzlüğü hem ses yapıyor hemde soğutmaması ondan şeklinde duymuştum. ama bilemem ozaman inanmamıştım çünkü.
bendeki me klimada düz ön panel tavana sıfır olduğu halde donduruyor. buda bir tezat durum. sen iyice anlaş kabul ederlerse al o klimayı derim değerler süper çünkü.
ben hizlial'dan klima ve tv aldım ikiside sorunsuzca geldi tıkır tıkırda çalışıyor sipariş sırasında da hiç bir tekleme tökezleme yaşamadım geçmiş olsun diyorum sana dostum
bende en ucuz hızlıal.com'da diye aynı klimayı aldım.. bana da mavi renkli kutu geldi.. kutunun üstünde btu değeri yazmadığı için yanlış kutuları yollayıp duruyorlar demekki.. neyseki depoları bana çok yakın 10dk içinde gidip değiştirme imkanım var. ama herkese böyle yapıyorlarsa kargoya yazık, geçen zamana yazık.. gerçi servis kurmak için 5gün sonraya gün verdi
Ben anlamıyorum neden bu tür sitelerden böyle cihazlar alınır. Kaldiki aldığınız cihazın distribütörü kimdir biliyormusunuz. Yedek parçasını anında bulabilirmisiniz.
panasonic ümraniye kardeş gold bilgisayar gibi bir kuruma ait, internete giren 10kişiden9unun bildiği bir site, grey market klima satarmı sence? gelen kutunun üstünde ithalatçı firma samsung türkiye yazıyor bu arada merak edenler varsa.. şu kırmızı kutu, mavi kutu olayını kesinleştirmek için üşenmedim servise telefon ettim.. sağolsunlar ustalardan biriyle konuşturdular. usta dediki kutunun rengi yada üstünde yazanlar farketmez.. böyle hatalar herzaman oluyor sadece hızlıala özel bir durum yok.. iyiki aramışsınız biz kaç kere döndük öyle dedi.. ayrıca kutunun taşıma deliklerinden elinizi soktuğunuz zaman en geniş boşluk olan tarafının alt kısmından kutuyu maket bıçağıyla kesin(garantiye zarar vermemek için).. hortumların bağlanacağı rekorlar o tarafta.. elinizdeki hortumu o rekora takmaya çalışın.. tam oturmuyorsa yanlış borudur dedi.. en kolay test methodu buymuş yani.. klima alıpta servis gelene kadar doğru borumu, yanlış borumu beklemenize gerek yok böylece..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme