Şimdi Ara

Hızlıal - LG42PA4500 Plazma TV 899 TL (Avealılara 849 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
5.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Az önce bende aldım. 32 inch lcd tvmi miadı dolduğu için bununla yeniliyorum. Karlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum, LG den devam.

tv hakkında yorum yok mu

Açıkçası aldığım için çok mutluyum. Benden sonra fiyat arttı. geldiği gibi kurulumunu yaptım ve kullanmaya başladım. Yıllarca lcd izlemeye alışkın biri olarak, farkın muazzam olduğunu belirtmeliyim. Birçok kişinin bahsettiği parlama olayı nedir anlayamadım. Ben ve eşim bu şekilde bir şikayetimiz olmadı. Görüntü ve ses ayarlarını kendimize göre yaptık, zaten menüsü klasik lg menüsü, yabancılığımız yok. askı aparatının siparişini verdim. Duvara asınca daha keyifli bir seyir olacağını düşünüyorum. Konuyu açan kardeşime minnettarım

rica ederim güle güle kullanın, bana kısmet olmadı daha alamadım ama bütçeyi denkleştirince alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu plazmanın media player özellikleri nasıl ? dtsli mkv lerde ses sistemi olmadan direkt tv den dts ses geliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 6 Aralık 2012; 20:49:39 >
  • SAMSUNG 43E490 HD READY 3D PLAZMA TV + 2 GÖZLÜK şu plazmayı 899 liraya verseler :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce bende aldım. 32 inch lcd tvmi miadı dolduğu için bununla yeniliyorum. Karlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum, LG den devam.

tv hakkında yorum yok mu

Açıkçası aldığım için çok mutluyum. Benden sonra fiyat arttı. geldiği gibi kurulumunu yaptım ve kullanmaya başladım. Yıllarca lcd izlemeye alışkın biri olarak, farkın muazzam olduğunu belirtmeliyim. Birçok kişinin bahsettiği parlama olayı nedir anlayamadım. Ben ve eşim bu şekilde bir şikayetimiz olmadı. Görüntü ve ses ayarlarını kendimize göre yaptık, zaten menüsü klasik lg menüsü, yabancılığımız yok. askı aparatının siparişini verdim. Duvara asınca daha keyifli bir seyir olacağını düşünüyorum. Konuyu açan kardeşime minnettarım

Teşekkürler.
    Kasa ince mi,kalin mı peki ?

hayırlısı olsun .
    ben de lcd kullanıyorum ve plazmaya geçmek istiyorum. uydu cihazı ile mi kullanıyorsunuz sd ve hd kanalların görüntü kalitesi nasıl ? bir de usb den divx mkv deneme imkanınız oldu mu türkçe altyazı desteği ile altyazı fontu büyütme vs gibi özellikleri var mı media playerin ? teşekkürler. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: impressM

quote:

quote:

quote:

quote:

tv hakkında yorum yok mu

Teşekkürler.
    Kasa ince mi,kalin mı peki ?

hayırlısı olsun .
    ben de lcd kullanıyorum ve plazmaya geçmek istiyorum. uydu cihazı ile mi kullanıyorsunuz sd ve hd kanalların görüntü kalitesi nasıl ? bir de usb den divx mkv deneme imkanınız oldu mu türkçe altyazı desteği ile altyazı fontu büyütme vs gibi özellikleri var mı media playerin ? teşekkürler. saygılar.

Hemen cevaplayayim.
    Televizyon beklediğimden daha kaliteli görüntü veriyor.Sd uydu alıcısı ile izliyorum tatmin edici netliği var.
    Harici hdd var bir tane elimde,onu taktım divx mkv hepsini oynatıyor.muzik te dinletiyor.720p goruntulu behzat ç. izleme imkanım oldu,tadına doyamadım :)
    Altyazı icin dil seçeneği,font büyütme küçültme,aşağı yukari oynatma özellikleri mevcut.
    Baska sorusu olan olursa cevaplandırabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim hocam.
    saygılar.
  • hızlıal dan bu tv yi alan arkadaşlar kargo ücreti ne kadar ödediniz ? istanbul içi kargo ne kadar tutar tahminen ?
    gerçi tv yi de şu an sitede göremiyorum bir ara 949 a çıkmıştı ama avea indirimi ile 899 a geliyordu fakat şu an sitede bulamadım bu tv yi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

hızlıal dan bu tv yi alan arkadaşlar kargo ücreti ne kadar ödediniz ? istanbul içi kargo ne kadar tutar tahminen ?
    gerçi tv yi de şu an sitede göremiyorum bir ara 949 a çıkmıştı ama avea indirimi ile 899 a geliyordu fakat şu an sitede bulamadım bu tv yi .

Ben kargo bedava olarak 849a almıştım..
    Tekrar gelir bekleyin isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbaşına doğru herhalde yine bir kampanya yaparlar aslında samsung 43e490 3d plazma +2 gözlük: 1121 lira şu an buna bir indirim yapsalar 900 e verseler :)
    samsung olmazsa lg yi tercih edeceğim 849 liraya inerse yine..bakalım kısmet..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.