Şimdi Ara

Hızlıal ve hepsiburada htc 8x 599 tl ( 50tl çek + 50 tl wp) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
32.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

Yorum yapanlara teşekkürler kılıf ve ekran filmi olarak ne önerirsiniz ?

@tolgasubasi @justinxnitsuj

ikisinide önermem estetik ve ekran kalitesini düşürüyor ikisini de kullanmıyorum ne çizik ne darbe var....
  • telefon çift hat desteği var mıacaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

ikisinide önermem estetik ve ekran kalitesini düşürüyor ikisini de kullanmıyorum ne çizik ne darbe var....

Ekranı çizilmez ekran mı hocam bunun ? gorilla glass 2 mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Ekranı çizilmez ekran mı hocam bunun ? gorilla glass 2 mi ?

evet hocam gg2 ekran var valla ben çizemedim gerçi normal kullanıyorum çizilcek gibide durmuyor ekran ve üzerindeki cam kaliteli güvenebilirsiniz

• Ben 2 tane aldım. Biri tertemiz diğeri sizin dediğiniz tekstil tozları vardı.Aynı zamanda hoparlörün altında etiket var o da yamuktu.bu mal hızlıal yine iade ürün gönderimi yapıyor besbelli.daha önce de atrix almıştım o da iade üründü. Bu yamuk etiket ve toz dışında kullanılmış belirtisi yok.Ha birde her iki telefondada şarj sıfır. Çok sinir oluyorum bu sitenin yaptığına ama iade etmek işime gelmiyor açıkçası uğraşamıycam.Umarım ilerleyen günlerde bir sıkıntı yaşamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya n11de falan var mı acaba. İlk windows phonelardan. Güncelleme durumları nedir? Discovery'ye göre çok eksisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda birde sd card girişi olaydı kesinlikle tam benlik bir telefon olacakmış sennheiser ie800 ile birkaç müzik dinledim , ses kalitesi birçok mp3 playerdan çok daha iyi , hemde bayağı iyi yahu hem çok güçlü bir sesi var , hemde kaliteli şimdi Flac dinleyeceğim
  • Benim yakın tanıdık 1 yıldır ekran koruma olmadan kullanıyor kuçuk çocukları var telefonu yerden yere çalıyorlar tek çizik yok valla.sadece darbe aldığı yerlerde ekran ezilmeleri var beyaz yuvarlak daire şeklinde izler.ekran konusunda içiniz rahat olsun

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bildiğim kadarıyla beats audio başarılı bu cihazda.bunu tam test etmedim ama htc one cihazımda sesi sona kadar açamıyordum

• Hocam Developer olarak kayıt olabilmek için 19$ ı ödememiş gerekiyor mu acaba?

• kutri K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam para ödemene gerek yok.Bir üstte Free developers account olması gerek kaydını ondan yapacaksın.
  • ekran boyutu 5inç olsa düşünmeden alırdım ama bana çok küçük, bize yine lumia 1320 yolları gözüktü
  • 8.1 dahil tüm güncellemeleri bugün yaptım.

Telefon 720 ye gore baya ısınıyor kamerası muhteşem. ;)

Here drive + yükledim ama haritaları yukleyemedim bir turlu harita bulmuyor. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

8.1 dahil tüm güncellemeleri bugün yaptım.

ayarlardan haritadan türkiye haritasını yükleyebilirsin 386 mb civarı tutuyordu sanırım....
  • Bu telefon bu fiyata çok iyi hb'den puan ile vs alıpda memnun olmayan varsa ben alırım arkadaşlar satmak isteyen olursa

ayrıca şu yönerge ile çok kolay güncellemek

Go to appstudio.windowsphone.com and click the “Start New Project” button in the top right corner register a free developer account. Use the Windows account (Live.com, Outlook.com, Hotmail.com) associated with your phone.
    Download the Preview for Developers app on your phone.
    Log in to the the app using the email address you used to register for a developer account.
    On your phone, go to Settings > Phone update > Check for updates. The update process will back up your data before any changes are applied. Since the 8.1 update is around 500 MB you will want to download it over Wi-Fi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Haziran 2014; 22:00:44 >

• telefonu sattırdım şimdide kötüleyeyim biraz :)

ekran filmi olayı biraz yaş. ekran kenarları kıvrımlı olduğu için film kenarlardan kalkıyor ve çok çirkin bi görüntü oluyor.
  • Bir yerde hata yapıyorum ama nerde anlamadım. FREE yok bende. Yazının yanında 19$ yazıyor. Ona basınca da bir türlü yapamadım nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Bir yerde hata yapıyorum ama nerde anlamadım. FREE yok bende. Yazının yanında 19$ yazıyor. Ona basınca da bir türlü yapamadım nedense.

Özelden ulaştım hocam
  • valla 6-7 güncelleme yaptı şuana kadar şimdi 8.1'e geçti , bu güncellemeleri tek bir pakette sunsalarmış daha iyi olurmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

8.1 dahil tüm güncellemeleri bugün yaptım.

ayarlardan haritadan türkiye haritasını yükleyebilirsin 386 mb civarı tutuyordu sanırım....

Harita bulamıyor ne yazık ki :( ekranın dokunma hissi çok güzel.

Yukarda ki tuşa lanet okuyorum her seferinde. Dingil htc o tuş oraya mı konur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.