Şimdi Ara

hızlial vestel Led ampul 15 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
10.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soğutucu olarak plastik kullanmaları bana pek doğru gibi gelmedi. Ledler ısınmıyor olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

Carrefordan aldiklarim çok hafif ve plastik ve şuan 19,90 oldu vestel ise epey agir ve alüminyum gövdeye sahip
     hızlial vestel Led ampul 15 tl

Fiyat hala 9,90 ayrica agirligin kalite ile alakasi oldgunu sanmiyorum.

Ağırlığın kaliteyle alakası su şekilde olur birinin soğutması plastik diğerinde en iyi iletkenlerden soğutucu olarak alüminyum kullanılmış ikiside elimde mevcut bariz kalite farkı var aralarında

Dogru urun olduguna emin misiniz benim carrefourdan aldiklarimda plastik malzeme yok. Ust kisim cam alt kisim seramik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• necmierkek N kullanıcısına yanıt
    Hocam madem her ikisi de elinizde var ise akşam birkaç saat kullanıldıktan sonra anlık ısılarını kontrol edebilir misiniz? led ampulün ısınacağını sanmıyorum ama yine de içindeki devrelerden vb. kaynaklı da olsa bir ısınma söz konusu mu (camda ya da gövdede) diye bakabilir misiniz?
  • necmierkek N kullanıcısına yanıt
    Bende bimden aldım.gayet memnunum
  • Bime gittim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: eking

Lümen değeri çok düşük arkadaşlar. 100w'lık normal bir ampulün yaklaşık ışık akısı 1600-1700 lümendir. 540 lümen bunun çok altında bir rakam. Bu tarz ampullerde mısır koçanı tarzında olanların 7w'lıkları yaklaşık 70w normal ampule eşdeğerken. Bu tarzların güçleri bir hayli düşük çünkü içlerindeki led sayısı çok çok az. Tabi biraz da tarz meselesi ben ev aydınlatmada 1500 lümen altı ampul kullanmıyorum, en fazla masa lambası yaparım ben bunu.

ne zamandır led ampül arayışı içerisindeyim...

resmen aradığımın yorumu yazmıssın..usta..

• başka led ampül önerebilecek olan varmı
  • bulunduğum yerde elektrikçide 9 tl. ye aldım , 5 watt olduğu için yetersiz geleceğini düşünmüştüm ama gayet güzel ışık veriyor ,ayrıca metal gövdeli

çin den de birkaç defa getirttim , 9 watt olanlardan almıştım ama buradan aldığım 5w .ile hemen hemen aynı ışığı veriyor ,tek avantajı çin den aldığım dimmer özelliği var

birde dimmerli kullanan var mı ,varsa sizdekilerde arada bir flash yapıyor mu ?

evde elektrikli başka bir şey kullandığımda flash yapıyor ,üstelik dimmer anahtarı da çin den getirtmiştim (buradakiler led için olmadığı için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bulunduğum yerde elektrikçide 9 tl. ye aldım , 5 watt olduğu için yetersiz geleceğini düşünmüştüm ama gayet güzel ışık veriyor ,ayrıca metal gövdeli

çin den de birkaç defa getirttim , 9 watt olanlardan almıştım ama buradan aldığım 5w .ile hemen hemen aynı ışığı veriyor ,tek avantajı çin den aldığım dimmer özelliği var

evde elektrikli başka bir şey kullandığımda flash yapıyor ,üstelik dimmer anahtarı da çin den getirtmiştim (buradakiler led için olmadığı için)

merhaba,

Bende de dimmer led ampül kullandığımda flash yapmıştı. Ama ben ledler için olan dimmer kullanmadığım için oldu zanettim. Led için dimmer alıncaya kadar çıkarıp bir kenara koydum. Demek led dimmer de alsak bu flash sorunu olacak.

sağlıcakla

• sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Bu haber sadece led.lambalari degil gece aydinlatma yapan butun cihazlari kotuluyor. Ve haber cok genis ve ucu acik ifadeler iceriyor. Pekçok arastirmaya gore Ledler en guvenli aydinlatma kaynaklaridir, bundan emin olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirireis40

Bende bimden aldım.gayet memnunum

Bim de ne kadar ampul
  • Arkadaslar bu gun bime gittigimde denemek icin bonsled marka led ampullerden aldim. 8 watt ve isigi bence gauet tatminkar. Daha sonra 4 tane daha alarak evde yogun kullanim olan yerlere taktim. Eski tasarruflu florasan lambalari aratmiyir bence. Isik siddeti de beyazlarin 750 lm sarilarin 650 lm. Fiyati da 9.50 tl
     hızlial vestel Led ampul 15 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bulunduğum yerde elektrikçide 9 tl. ye aldım , 5 watt olduğu için yetersiz geleceğini düşünmüştüm ama gayet güzel ışık veriyor ,ayrıca metal gövdeli

merhaba,

Bende de dimmer led ampül kullandığımda flash yapmıştı. Ama ben ledler için olan dimmer kullanmadığım için oldu zanettim. Led için dimmer alıncaya kadar çıkarıp bir kenara koydum. Demek led dimmer de alsak bu flash sorunu olacak.

sağlıcakla

evet bu çin de satılanlar daha fazla pırpır ve flash yaptırıyor

zaten her ikisinin de içini açıp incelediğimde çin den aldığım çok daha adi olduğu belli oluyor

Türkiye den aldığımda 18 tl. olanlardandı ,belki daha kaliteli olanlardan alsam daha iyi sonuç verebilirdi (gerçi o kadar para vermeye değer mi )

led dimmer için olanlarda tek fark sonuna kadar kıstığınızda sönmüyor ama normal lambalar için olan dimmer biraz fazla kısınca önce pırpır etmeye başlıyor ve biraz daha kısarsanız tamamen sönüyor

yani led için olanlarda bir voltaj sınırı koymuşlar ve başkaca da bir özelliği yok

• bime 10liraya uzaktan kumandalısı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee_ryan_100

bime 10liraya uzaktan kumandalısı geliyor

Ne zaman acaba gelcek

• Arkadaşlar bu kadar denk gelir, aliexpresten ampul alıyordum kart yurtdışına kapalı olduğundan alamadım, ve sıcak fırsatlarda acaba online sitelerde indirim varmı diye bakarken konuyu gördüm.
    Şimdi yeni taşındığım evin mutfağına, banyosuna ve holüne çok güçlü led ampul almak istiyorum.
    Yani en az 100watt ışık vermeli. Ancak bu konulardan anlamıyorum.

Hepsi burada da Osakalight 10W ampulü inceledim yorumlar iyi gözüküyor. Fakat fiyat/performans olarak başka önerileriniz varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar bu kadar denk gelir, aliexpresten ampul alıyordum kart yurtdışına kapalı olduğundan alamadım, ve sıcak fırsatlarda acaba online sitelerde indirim varmı diye bakarken konuyu gördüm.
    Şimdi yeni taşındığım evin mutfağına, banyosuna ve holüne çok güçlü led ampul almak istiyorum.

Hepsi burada da Osakalight 10W ampulü inceledim yorumlar iyi gözüküyor. Fakat fiyat/performans olarak başka önerileriniz varmıdır.

güçlü istiyorsan 15w al mutfağa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

http://enerjienstitusu.com/2013/08/29/led-isiklar-enerjide-tasarruf-saglikta-zarar/

Dikkatli olmak lazim. Bu haberler yaygınlaşmaya başladı, o yüzden ben eski sistem ampullerle devam ediyorum.

iyide eski tip ampüller de zararlı,tasarruflular zararlı
    ledler de zararlı bunun sonu yok ne kullanacağız arkadaş?

En guvenlisi gaz lambası sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar bu kadar denk gelir, aliexpresten ampul alıyordum kart yurtdışına kapalı olduğundan alamadım, ve sıcak fırsatlarda acaba online sitelerde indirim varmı diye bakarken konuyu gördüm.

o kadar yüksek lümen değerine sahip ledler çok pahalı tavsiye etmem tasaruflu ampul alın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    aliexpreste uygun fiyata buldum ancak kararsız kaldım. İyimidir kötümüdür bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.