Şimdi Ara

HK 980 için kule hoparlör tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gercekten cok iyi fiyat. bende 460tl ye aldim pio yu. yurtdisi, hi-fi ciler icin adeta cennet :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltereden amfiyi sağsalim getirebilirsek bir de magnat siparişi vereceğim Almanyadan....
    bunların yanına da 2.el ucuz yollu bir cd player düşünüyorum...
    pioneer pd-104
    pd-207 gibi ürünler buldum
    sony'nin 2.el ürünleri de bol sayıda mevcut
    bunlardan hangisi tercih edilebilir sizce ??
  • ya da hiç cd player almadan direk pc bağlantısı yapsam ne kadar kayıp olur acaba ?
    DAC olmazsa olmaz mıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Orijinalden alıntı: garagulli

şuan 1000TL'ye kadar düşünüyorum işin gerçeği....
    ilk etapta 2. el düşünebilirim zamanla upgrade yapma şansımız olur hiç olmazsa...

Tamam üstad butcenizede uyuyor heco victa 502 ikinci ele gerek yok

1000 tl'ye victa 502 alınabiliyor mu?
  • hocam ben yazdığım zaman alınıyordu şimdi kur farkı olabilir gsa eloktronik orhan beyle görüşün size yardımcı olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

hocam ben yazdığım zaman alınıyordu şimdi kur farkı olabilir gsa eloktronik orhan beyle görüşün size yardımcı olucaktır

o rakama mümkün değil şuan...
  • magnat supreme 802'nin stereo performansı nasıldır peki? biraz daha bütçe zorlanıp victa 502, hatta 702 için beklemek mi gerekir yoksa supreme aradaki farka değmeyecek kadar bu hoparlörlere yakın çalabilir mi?

denon pma-720 ile süreceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sophones

magnat supreme 802'nin stereo performansı nasıldır peki? biraz daha bütçe zorlanıp victa 502, hatta 702 için beklemek mi gerekir yoksa supreme aradaki farka değmeyecek kadar bu hoparlörlere yakın çalabilir mi?

denon pma-720 ile süreceğim.

işin açığı benim de deneme şansım olmadı.buradaki tavsiyelere dayanarak daha ucuz olduğu için magnat supreme 800 getirteceğim Almanyadan
    uzman arkadaşlar detaylı yorum yapacaklardır muhtemelen....
  • ben de cd player dusunuyordum fakat pc de de bir hayli muzik arsvim oldugu icin dac'a yonelmek zorunda kaldim. bir adet dac ve digital cikisli cd player edinip o sekilde bir cozum uretecegim. dac almadan once sony cdp-x309es 509es tarzi bir cd player dusunuyordum. fakat isin icine dac girince haliyle cd playeri de transport olarak kullanacagim. bu yuzden 100-200 civarina ikinci el bir cd player edinmeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki arkadaşların da tavsiyesi üzerine Almanya'dan Heco Victa Prime 502 siparişini bugün verdim.Almanya'da bir tanıdığa gidecek kolonlar,izne gelirken uçakla getirecek Türkiye'ye
    fiyat 230 euro (Almanya içi) kargo dahil...
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın Almanyadan sağ salim buraya kadar gelebilirse hoparlörleriniz büyük başarı cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Hayırlı olsun güle güle kullanın Almanyadan sağ salim buraya kadar gelebilirse hoparlörleriniz büyük başarı cidden

teşekkür ederim umarım beklediğimize değer artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.