Şimdi Ara

hkts11+avr255 mi yoksa nordridge e80 home cinema avr 255 mi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin ben şu anda yurt dışındayım ve belli bir süre daha kalacağım uzun süredir bir amfi set almayı düşünüyordum ve araştırıyordum. bir vsx-1020 veya1019 almak istiyordum ama malesef dükkan kapanmış dolayısıyla bulamadım.
    harmon kardon nun showroom unda hkts 11+avr255 yaklasık 1510 tl kadar getirmesi kolay,nortridge (jbl e 80 cinema sistemi 5+1)+avr255 yaklaşık 3000 tl kutular büyük ama çok istiyorum..
    size sorduğum ise hkts 11 i dinleyemedim bilemiyorum ama diğeri mükemmel geldi.fiyat performans olarak baktığınızda sizce hangisi alınmalı bana yardımcı olurmusunuz.
    bu arada bose(buy other sound equipment) denedim çok gerçekçi ve tırmalıyıcı bir sesi var ama yine müthiş küçük performanslı aquistimas 10 yaklaşık 2500 tl civarında o da alınabilir sadece bir de amfi eklicem oda belki onkyotx-sr 508 olurmu bilemiyorum.
    kafam çok karıştı yardımınıza gerçekten ihtiyacım var.
    37 m2 bir oda da kullanıcam belki baştan oturma odasında da kullanabilirim oda yaklaşık 16m2 tam kare ,apartman dairesi her ayrıntıyı yazmaya çalışıyorum..şimdiden herkese selamlar..çok teşekkür ederim..

• F/P olarak 255 ve hkts11 çok iyi fiyat geldi bana acoustımass gozdemdir ama film ve ps3 için çok iyi muzikde zayıftır hkts genel ortalamada hele255 le bu fıyata bence gayet hesaplı .

16m2 her ikisistemde fazla fazla yeter 35 ler civarı içinde apartmanda eksik kalmaz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor 5 mi Lektor 2 mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.