Şimdi Ara

HM55, HM57, QS57, and QM57 chipsets KARŞILAŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son nesil Centrino 2 platformu Montevina olarak sevk edildi . Nesil bundan önce Rosa Santa kondu. Bu nesil platformu Arrandales yaklaşan kapsayan işlemci, isim denir Calpella-bir kablosuz yetenekleri ve CPU'lar Clarksfield mevcut dayanan dizüstü ve yonga seti kullanılacak oluşturmak.

Biz zaten's Intel'in 5-Serisi Express (Ibex Peak) ailesi için planlanan çeşitli chipsetler hakkında biraz daha konuşalım, bu yüzden oyun işlemciler hakkında biliyorum.

Baz modeli, PM55, bizim tanıdığımız P55 sen zaten elde masaüstü dan Core i5 i5/Core Lynnfield giriş . Tasarlanmış grafik ayrık ile eşleştirilmiş olmak, gerçekten inşa platformlar olacak bir temel üzerine hangi Calpella gelecek. recap As, bu şerit Express 2.0 özellikleri sekiz kendi PCI Gb / s bağlantı noktası altı SATA 3, Intel HD Audio, limanlar 2.0 erişmek için birçok olarak 14 USB ve Intel'in 2MB Ateşleme firmware (biraz sadece daha fazla firmware .)

Oradan biz HM55, HM57, QS57 görürsünüz QM57 yonga PM55 çok daha fazla işlevselliği ile tüm, 2010 yılında ortaya çıkar.

listesinden gelen Gözle eksik masaüstü kez tarifeli için yonga setinin P57 olan kuzeni mobil PM57-. ) Ürün eksikliği bir dolayı müşteri basit bir talep ve arzu yığını (beş mobil bir yonga zaten çok, PM57 iptal edildi. HM57 grafik ayrık değiştirilebilir veya ilave set yer alacak teklif benzer. Ve sadece birkaç ay geçmişe için telkin edilmiştir onaylamak ne ettik, aşağı NAND flash teknolojisi beklenen hizmet kadar anakart-Braidwood SSD-platformlar gibi performans serisi-5 hepsi vardır kaldırıldı "konular kalitede olmaması nedeniyle o tuttu Intel göre "durumu, beta elde teknolojisini.

HM55 ve HM57 önemli yeteneklerinden bir numara ekleyerek, 2010 yılı başında 32nm Arrandale işlemciler ile birlikte ortaya çıkacak.

HM55, HDMI çıkışı, HDCP uyumu, Korumalı Audio Video Yolu ile HD Audio (yapmıyorsun Dolby TrueHD ve DTS-HS Master Audio bitstreaming için) Intel Anti-Theft teknolojisi ve çift ekran çıkışları içerir. Aslında sadece 12 USB 2.0 bağlantı noktası, dört SATA bağlantısı ve altı PCI Express 2.0 linkler sunarak PM55 geri adım. Ancak HM55 Firmware 6.0 daha karmaşık bir 4MB özelliği yok.

HM57 spor HM55 aynı yetenekleri çok, ama adım SATA, USB ve arka 6 PCIe bağlantısı, 14 ve 8 idi. Da dahil Çerçeve Bilgi Yapısı (FIS) için destek tabanlı port çoğaltıcı-daha iki liman çarpan teknolojileri gelişmiş. Buna karşılık, Intel'in ICH10 komut tabanlı anahtarlama ile sınırlıdır. Intel Rapid Depolama Teknolojisi yanı HM57 etkin olacaktır.

QS57 ve QM57 her ikisi de çok HM57 benzer. Iki temel farklar en az 8MB Intel iş / tüketici yönetilebilirlik paketleri sağlamak için gerekli Firmware 6.0, artı Anti-Theft ve PAVP 4MB firmware 1.5 yetenekleri vardır. Ayrıca, QS57 (25x27mm yerine) 22x20mm ölçme ve 3.2W (3,5 W yerine) dışarı maxing, bir belirgin farklı yonga seti bileşenidir. çipseti Hem iş hem de ücret-daha az tüketici odaklı dizüstü gösterilmesini olasılığı artacaktır.

Firmware sayesinde ayırt

O firmware Intel'in beş 5-serisi mobil yonga setleri-sen işlemci tabanlı entegrasyon çok daha zor bir ayrı bir yonga seti için yapmış olduğu dikkate aldığınızda makul ayırımında büyük bir rol oynar fark edeceksiniz.

Ateşleme Firmware (2MB) bugün PM55 tabanlı dizüstü ile birlikte dağıtılan giriş seviyesi sadece boot platformu için kullanılır. hiçbir katma değerli yönetim hizmetleri etkin vardır; bir temel BIOS's.

kadar bir adım, Intel Yönetim Motoru Firmware 6.0 (4MB) sadece HM55 bulunan olacak ve önümüzdeki yılın Ocak ayından itibaren HM57 tabanlı dizüstü ve Arrandale on-paket grafik işlemcisi ile birlikte çalışacağız ses korumalı etkinleştirmek için blu-ray oynatımı için ve video yollar. o Ayrık GPU ile çalışmak üzere tasarlanmış bu yana Açıkçası bu, bugünün PM55 yonga seti ile gerekli değildir. Büyük firmware de Anti-Theft teknolojisini tanıttı, bir yetenek BT admin "zehir" çalındığında ve bayraklı edildikten sonra sonra çevrimiçi giden bir dizüstü sağlar Absolute Software'in Computrace gibi bir çözüm yoluyla sağladı. Özelliği (dizüstü bilgisayarlar gibi çalmak kolay kalır) ve daha bir anti-hassas veri kaybı mekanizma daha az anti-hırsızlıktır. Bu, son nesil's GM45 erişilebiliyordu ama modern PM55 platformunun bir bileşeni değildir.

En uç firmware çözüm ya işletmelere veya tüketicilere paketlenmiş olabilir Intel Yönetim Motoru Firmware 6.0 (8MB) vardır. iş tarafta, 8MB firmware her şeyi içerir 2MB ve 4MB sürümleri, artı vPro etkinleştirmek için gerekli teknolojilerden: Active Management 6.0 (AMT 6.0) ve Uzaktan PC Assist teknolojisi (RPAT). Tüketici tarafında Kimlik Koruma teknolojisi ve RPAT bir daha mainstream sürüm alır. Intel değil biz HM55 Intel'in 32nm mobil işlemciler dizüstü bina için en popüler platform olacak hayal etmek var, bu yüzden hakkında çok HM57 ve yine bir süper-yönetilebilir tüketici çözüm için 8MB firmware karıştırma söyledi.

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fix_faces -- 19 Şubat 2011; 20:17:16 >

• Google çeviri ile çevirilen şeyleri okumak tam bir işkence, okuyan yalan yanlış bilgi edinir. HM57 nin işlemci desteğine bakıyordum ama burdan bişey çıkmaz anladoğım kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.