Şimdi Ara

Hobi amaçlı atölye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
14.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gökhan, en son çardak yaptım, biliyorsun, şimdide tavuklar için kümes yapma arefesindeyim.yapımına başlayınca haberdar ederim.Sen nasılsın? Özerenler yada bey hırdavat isimlerini duydunmu? 2500 tl lik aleti 700 tlye veriyorlar. muhtemelen ürünler orjinal değil ama senin fikrini alayım.bana somun sıkma aleti lazım, tavsiyen olurmu?
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Çok pardon abi, bildirim gelmedi konudan unutmuşum. İyiyim abi, 2. bir şerit yaptım kendime. Müsait zamanda ayrıntılı fotoğraf çekip eklerim konuya hatta. Yatar testeremi de güncelledim, iç ve dış komple değişti.

Özerenler hırdavatı duymadım ama ben zaten normalde internetten alışveriş yaptığım yerlerin ismine çok bakmıyorum. Bide malum istanbulda Letgo oldukça aktifti, ben makinelerimin bir çoğunu ikinci el aldım. En son Koçtaş'tan birde eksantirik zımpara aldım o kadar..

Sana lazım olan "impact wrench" mi yoksa "impact driver" mı abi ? Bana kalırsa ihtiyacın olan impact driver'dır. Bosch PS41 gibi..

Ben de bu setle ilgilendim bir ara, fiyatı 1260 gibiydi sene başında sanırım. Sonrasında yapı marketleri gezdim, başka modellerini denedim falan. Benim için avantajlı gelmedi. Aşağıdaki sette normal matkap olan standart vidaları daha hızlı atıyor. Ve ben hep elimin altındaki işlerle uğraştığımdan somun sıkma'nın o vida kaydırmama ya da bilek bükmeme özelliğini çok hissedemedim. Gürültüsü de cabası+ele titreşim veriyor.

www.takimcantam.com
    ProMix BOSCH GSR 12V-30 Profesyonel 12 Volt Akülü Vidalama (Kömürsüz) + BOSCH GDR 12V-105 LI Profesyonel Akülü Darbeli Somun Sıkma - takımçantam.com'da!
    https://www.takimcantam.com/urun/promix-bosch-gsr-12v-20-profesyonel-12-volt-akulu-vidalama-komursuz-bosch-gdr-12v-105-li-profesyonel-akulu-darbeli-somun-sikma

Çardak nasıl bişey resmi videosu varmı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Çok pardon abi, bildirim gelmedi konudan unutmuşum. İyiyim abi, 2. bir şerit yaptım kendime. Müsait zamanda ayrıntılı fotoğraf çekip eklerim konuya hatta. Yatar testeremi de güncelledim, iç ve dış komple değişti.

Özerenler hırdavatı duymadım ama ben zaten normalde internetten alışveriş yaptığım yerlerin ismine çok bakmıyorum. Bide malum istanbulda Letgo oldukça aktifti, ben makinelerimin bir çoğunu ikinci el aldım. En son Koçtaş'tan birde eksantirik zımpara aldım o kadar..

Sana lazım olan "impact wrench" mi yoksa "impact driver" mı abi ? Bana kalırsa ihtiyacın olan impact driver'dır. Bosch PS41 gibi..

Ben de bu setle ilgilendim bir ara, fiyatı 1260 gibiydi sene başında sanırım. Sonrasında yapı marketleri gezdim, başka modellerini denedim falan. Benim için avantajlı gelmedi. Aşağıdaki sette normal matkap olan standart vidaları daha hızlı atıyor. Ve ben hep elimin altındaki işlerle uğraştığımdan somun sıkma'nın o vida kaydırmama ya da bilek bükmeme özelliğini çok hissedemedim. Gürültüsü de cabası+ele titreşim veriyor.

https://www.takimcantam.com/urun/promix-bosch-gsr-12v-20-profesyonel-12-volt-akulu-vidalama-komursuz-bosch-gdr-12v-105-li-profesyonel-akulu-darbeli-somun-sikma
    Gökhan beni bağışla ama impact wrench le impact driver arasındaki fark nedir? biraz araştırdım ama bu tür konular hep ingilizce açıklamalı.Ben hem somun sıkma ve sökme, bide matkap için(demire akıllı vida tutturma gibi) güçlü bir şey arıyorum.aradığım özelliklerin başında akülü olması ve güçlü olması.iyileri 2000-5000 tl bandında geziniyor.ben f/p lı bir makina arıyorum.iyileri 450-600 n/m torklu. bosch un 120 n/m torku var. bu beni tatmin edermi? hatta aküsüz almayı düşünüyorum evde 10.8 v luk akülerim var.(fiyat biraz daha düşüyor) ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: cedin

Çardak nasıl bişey resmi videosu varmı hocam
    1. sayfanın en alt kısmında çardağı görebilirsiniz.
    Estağfirullah abi. Impact Wrench ucu kare olan, Impact driver ise bildiğimiz vidalama uçlarının takılabildiği altıgen/hex uçlu olan versiyon.

Hobi amaçlı atölye.

İkisi için de dönüştürücü uçlar var. Çok zorlu somunlar sökeceksen belki Impact Driver'a taktığın dönüştürücü uçlar zayıf kalabilir çünkü en nihayetinde o ince altıgen uçtan güç iletilecek. Bu aletler onu kıracak kadar güçlü müdür, sanmıyorum..

Hobi amaçlı atölye.

Aynı şekilde Wrench'i driver'a dönüştüren uçlar da var. Bunlar ekstra maliyet demek tabii Türkiye'de bulunur mu bilmem.

Hobi amaçlı atölye.

Sen daha çok marangozluğa ilgili birisin, ben olsam Impact Driver alırım. Demire akıllı vida atacağım demişsin. Bu aletlerin avantajı hem bir yandan vidayı çakarak ilerlemesi, hem de başta delme esnasında hızlı olmaları. Çünkü 3000 devir civarı dönüyorlar. Bizim matkaplar genelde 1400..

Bu site güvenilir midir bilmem, şık duruyor. Bosch'un resmi sitesi de buraya yönlendiriyor
    www.takimcantam.com
    BOSCH GDR 120-LI Profesyonel 12 Volt Akülü Somun Sıkma (Karton Kutu İçerisinde)(Solo Makina) - (Teslimat Kapsamında Akü ve Şarj Cihazı Yoktur) - takımçantam.com'da!
    https://www.takimcantam.com/urun/bosch-gdr-120-li-profesyonel-12-volt-akulu-somun-sikma-karton-solo-makina

• Gökhan sen bir hazinesin, çok teşekkür ediyorum bilgiler için. Ben muhtemelen bunun 115 torklu olanını alacağım,(aküsüz) çünkü aralarında çok fiyat farkı var.(wrench le).Aslında stanleyinde bir makinası var ama bilemiyorum. Birde bu 2500 tl lik dewalt var(XR) ama 2 aküsü zaten 1000 tl nin üstünde acaba buda düşünülebilirmi? Çok kararsızım.
  • Hobi amaçlı atölye.

İlk yaptığım çalışmalardan, Kuş evi.
  • Arkadaşlar bu barbekünün betonlarını hazır aldım ve hanımla beraber montajını ve boyasını yaptık.Tabiki atölyemim çok faydası oldu.

Hobi amaçlı atölye.
  • Hocam valla herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hobi amaçlı atölye.

Donanım haber ilk mesajım bir resim olsun. herkese selam. bende iş çıkışı stres attığım ahşap atölyem paylaşmak istedim.

• mahmuterol78 M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi atölye vallahi, bende başladım ufaktan parça ve makine toplamaya, sizin herşey tam gibi ama illa eksik bulunur bu pahalı hobide :)
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    mahmuterol78 M kullanıcısına yanıt

Sizin konfor arzunuza bağlı olarak bu hobide eksik bitmez Hocam :) Birçok hobide olduğu gibi. Ürün çeşidi bitse ikincisini istersiniz :) Bende 4-5 aletten 2 tane var Hobi amaçlı atölye. 

@mahmuterol78 Hoşgeldiniz foruma Hocam :) GCM 8 SJL'den memnun musunuz ? Birde arka tezgahta Dewalt el planyasının yanındaki alet nedir ? Freze sandım ama emin olamadım.

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim dekupajla kesmeyi çok severken artık düz kesmediği için tezgah testereye geçiyim diyorum ona geçince hadi planyamda olsun derim kalınlık makinemde olsun derim bitmez bir derya bu resmen :)
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    Hobi amaçlı atölye.

Sadece betona tahta vidalıyorum, 4 tane matkap çıkardım 😬 Tek matkapla da olur ama dediğim gibi konfor mevzusu 😬 Ben birçoğunu letgodan ikinci el aldım, İstanbul'da iseniz çok ürün oluyor, eskisi kadar uygun değil maalesef ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Ya bende Ankaradayım hocam letgoyu talan ediyorum ama artık orayıda keşfetti al satcılar hemen çöküyorlar :)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.