Şimdi Ara

Hobi helikopterleri hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Le-Kopter muhabbetini duyduktan sonra bende de bir ilgi oluşmaya basladı ve ayrıntılı bir bilgi birikimi olan insanlarla bu konu hakkında tavsiyeler almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 150 TL Şimdiden teşekkür ederim.

• Bimeksten 2 Ay Önce Almıştım 30 TL'ye Small Boyutu Hala Varmıdır Bilmiyorum.Eğer Evde Ucurucaksan Küçük Al Ama İstediğim Herzaman Dışarı Cıkarım Dersen Büyük Alabilirsin 150 TL'yede Rahat Bulursun.İlk 1 Ay Carpmadğın Yer Kalmıcak Kullanması İlk Önce Cook Zor Oluyor.Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengoligo

Le-Kopter muhabbetini duyduktan sonra bende de bir ilgi oluşmaya basladı ve ayrıntılı bir bilgi birikimi olan insanlarla bu konu hakkında tavsiyeler almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 150 TL Şimdiden teşekkür ederim.

Bende bugün alıcam Bimeks'ten Syma S032 Alınca konu açarım
  • i heli gibi kaliteli markalar almanı öneririm bende büyüklerinden var markası iyi değil 100 liraya almıştım uçarken ciddi sıkıntı birde çarpınca hasar alıyor tam .ıçıyor Kaliteliler kolay kolay hasar almıyor. Bende küçük birşey alıp evde takılmak istiyorum bulursanız uygun bir yer yazın haberimiz olsun
  • 150ye bişey yapamazsın le kopterden farkı olmaz çift pervaneli ucuz bişey al hevesini gider
  • Ev içinde ya kçük birşey istiyorum.http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/4-kanalli-skylark-helikopter-ucretsiz-kargo-62420065 bu ürün sizce nasıl kullanan veya bu konudan anlayan ve değerlendirme yapabilcek biri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

Le-Kopter muhabbetini duyduktan sonra bende de bir ilgi oluşmaya basladı ve ayrıntılı bir bilgi birikimi olan insanlarla bu konu hakkında tavsiyeler almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe: 150 TL Şimdiden teşekkür ederim.

bende alacam %52 indirim var bayada güzel model o bende 40 lira var biriktiriyorum inş biriktirene kadar indirimden çıkmaz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende alacam %52 indirim var bayada güzel model o bende 40 lira var biriktiriyorum inş biriktirene kadar indirimden çıkmaz :)

tam özellikleri ne bu makinanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tam özellikleri ne bu makinanın

http://www.bimeks.com.tr/urun/115565/syma-s032-3-kanal-orta-boy-helikopter.aspx

• quote:

Aldınızmı hocam ?

şu an herkes birinin herhangi bir marka i-Heli olur i-Nova olur bir helikopter alıp inceleme konusu açmasını bekliyor sanırım ve bende öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.