Şimdi Ara

Hocalara Geldik Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalara geldik hakkında ne düşünüyorsunuz ? Birkaç kişiye pm atmıştım ama yinede konu açayım dedim.

• Dinlediğin konuda sıfırsan başlangıç için ideal diyebilirim. Çözülen örneklerin yetersiz olduğunu ve yavaş anlatımdan dolayı zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.
  • Daha iyisi ve ücretsiz bi yer önerirsen sevinirim, bence hoş ben mezunum zaten konuları unutmuş değilim bi konuyu dinliyorum sonra direk teste dalıp yapamadıklarıma yoğunlaşıyorum ama hocalara geldikten daha iyisi varsa arkadaşın önerisine de açığım sonuçta mezunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeknoFEMe göre biraz daha zor ama ben izlediğimde durmadan hata yapıyorlar ondan iki kişi çalışıyorlar galiba ama ücretsiz olup en iyisi budur herhalde.Örnekleri de daha iyi ve bolca.

• Mat1 Mat2 buradan çalışıyorum şu anda. Anlatımı tekdüze değil. Bol bol örnek soru çözüyorlar. Şahsen beğeniyorum.
  • Hocalara geldiğin sorularına kolay diyenleri anlayamadım ben galiba sadece ygs yi izlediniz türev integral limitte özel soruları vardı

• Şişman olan hoca ne yapıyor anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemi xl sorular çıkardılar.çözdüğü örnekler kolay değil ama kolay plduğunu düşünüyorsanız o sorulara bakın

• Siorer kullanıcısına yanıt
    Anlatan hocanın hata yapmaması için işlemleri takip ediyor ama genellikle biraz dalgın yine de cevapları,bakışları,uykulu konuşması falan renk katıyor

• Bu kanala da mi kotu diyorsunuz? Vural hoca surekli ezberlemeyin ogrenin diyor farkindaysaniz, videolar parali olsaydi daha da anlardiniz degerini tipki meb kitaplari gibi.

• Çok iyi anlatıyorlar bence. YGS de konuyu anlatırken kolay örnekler çözüyorlar fakat yeni XL sorular videolarını çekiyorlar. Baya seçici sorular var bence. Umarım Behzat Rasuli gibi yapmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik icin gayet iyiler ama diğer dersleri bilmiyorum. Kesinlikle bildigim bir sey var bu adamlara saygi gostermemiz gerektigi cunku bu isi ucretsiz yapip bu kadar surekli olan kanal yoktur.

• Bu işin sonu behzat rasuli barış ayhan ikilisine benzeyebilir

• Mat2 kısmında çözülen örneklerin kalitesi sona doğru artıyor. Mat2 için yeterli bence az bişey temeli olan kitaplardan zorlanmadan çözer.

• Benzemez :(
  • ben bugün keşfettim geometrisine sardım en güzel yanı sıkıcı değil eğlenceli

• gerçekten çok güzel olmuş
    canlı yayın videosunu izledim sorular kaliteli düşündürücü
  • Bence güzel ama soruları sağlam bir kaynakla anlaşsalar (örneğin Karekök) soruları oradan çözseler çok daha güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.