Şimdi Ara

Hocalara Geldik Konsantrasyon (artık yeter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu nasıl bir deneme 36 civarı net yapan adamım Türkçede 25 neti geçemiyorum 3 soruda bir yanlış çıkıyor sinirden biraz hırpaladım kitabı var mı aynı sorunu yaşayan cevap anahtarı yanlış gibi paragraf sorularında neye göre yazılmış bu denemeler ilk eklediğim şık çoğu zaman doğru cevap oluyor kan beynime sıçrıyor hatta şuraya bir soru bırakıyım siz ne düşünüyorsunuz merak ettim Hocalara Geldik Konsantrasyon (artık yeter)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• nasıl E olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gigied

nasıl E olur
    Demi hocam bariz b

• çok bariz değil fakat zorlaştırcam diye biraz sıvamışlar,b olabilir genel olarak ama bilmiyorum

• E nin uzaktan yakından ilgisi yok.

• Zaten ilk cümlede de bir anlatım bozukluğu var gibi cevabın da B olması lazım bence de

• Piyasadaki Türkçe denemelerinin çoğunun ya kalitesiz, saçma sapan soruları oluyor ya da ÖSYM ile alakası olmuyor. Gördüğüm ayarında deneme olarak Yayın Denizi var, gayet güzel.

• hocam çözmeyin bu saçma sapan sinir bozucu denemeyi bariz yanlış sorular var netinizin bu denli düşük gelmesi de bundan dolayı kısacası çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    +1 ve bariz B bence de sorunun cevabı.
  • Bencede b

• Paragraf kitabı da aynı zorlamak için zorlamışlar ilahiyat sınavı mı belli değil bazı sorular

• Cevap anahtarı hatalı çünkü bende bunun konsantrasyon denemesi var 10’lu Türkçe .
    Aynı soru var ve cevap b.
    Ama bunda da çok saçma hatalar var cevap anahtarı ile video çözümü uyuşmuyor ve bazı soruların çözümünde ekstra bilgiler var ama soruda böyle bir şey yok .

• Az önce sipariş verdim keşke daha önce görseydim postu neyse saçma sapan denemelerdeki türkçe soruları için alıştırma olur bazen kalitesiz yayınları yapabiliyorlar

• Bunla çözüm 3d hep böyleydi deli ediyordu beni çözüm 3d nin bir denemesinden sonra ciddi ciddi benim gibi bir adam bile ağladı. Sinirden tüm denemeyi yırtıp atacaktım. Sonuç şuan istediğim yerdeyim. Gereksiz kısımlara takılmayın boşuna sırf zor olsun diye yazılmış saçma sorulardı bence.

• Bariz B, bilemedin C. E kesinlikle olamaz. Sıkıntılı.
    Bu denemenin çözümü yok mu?

• Okuyucuyla ilgili hiçbir manada bulunmamış.Cevap nasıl E olur ihtimal bile yok.Dostum hocana sor istersen cevabı bize de yazarsın.

• Öğretmene gerek yok hocam aklın yolun birdir 👍🏾

• hocam paragraf ve cümlede anlam sorularında neredeyse herkes subjetif soru hazırlıyor ne yazik ki.

kurumumun kendi hazırladığı denemesinde çok mantıklı şekilde çözüyorum soruyu ama yanlış çıkıyor.
    Hocaya götürüyorum diyor ki mantıklı düşünmüşsün ama biz böyle düşünmedik

en iyisi çıkmış sorulardır.
    geçen sene evde bir kitap buldum 1950 li yillardan itibaren ösym nin çıkmış bütün tr sorularını kapsıyordu. Bütün sene onu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 13 Kasım 2019; 10:21:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.