Şimdi Ara

Hocalarım Bunun Morali Birşeyemi Bozuk ? [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karı milleti işte. İlk başta şen şakrak, biraz samimi olunca modu düşer, sen de onun tribini suratını çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 10 Temmuz 2021; 1:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    dengeyi korumak lazim koruyunca on numara oluyor bir de ailesiyle arasi kotuyse hep morali kotu olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunun deyince muhabbet kuşu sandım niyeyse, neyse ben gidiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga beni terfi etsenize ya

• aleet kullanıcısına yanıt
    e5 e cik su sat nasi terfi edim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinide çok uzun süredir tanıyorum, Birisi Çok Yakın Arkadaşım, Diğeri ise Flört Denebilir.

Çok yakın olan arkadaşım, Flört dediğim Kişiylede Çok Yakın Arkadaş, Bugün Yakın Arkadaşımı arayıp sordum onun durumunu, Hastanedeymiş Teyzesi Doğuracakmış ancak Doğuramamış gibi Birşey Olmuş anladığım Kadarıyla. Kendisinede Yazdım Şuanda Daha Mesajimi görmedi bekliyorum

Cevap İçin Çok Sağolun Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 10 Temmuz 2021; 12:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Hocam ikisinide çok uzun süredir tanıyorum, Birisi Çok Yakın Arkadaşım, Diğeri ise Flört Denebilir.

Çok yakın olan arkadaşım, Flört dediğim Kişiylede Çok Yakın Arkadaş, Bugün Yakın Arkadaşımı arayıp sordum onun durumunu, Hastanedeymiş Teyzesi Doğuracakmış ancak Doğuramamış gibi Birşey Olmuş anladığım Kadarıyla. Kendisinede Yazdım Şuanda Daha Mesajimi görmedi bekliyorum

Cevap İçin Çok Sağolun Hocam

Arkadaşına sorarak iyi yapmışsınız hocam muhtemelen ona morali bozulmuştur. Rica ederim. :)

• Edit: Son Durum Güncellemesi Hastanedeymiş, Şuanda Eve Gelmiş Bir Sıkıntı Yokmuş, Hastanede Olduğunu İçin Bakamamış

edit 2 : Telefon Kırıldı :D
    edit 3: Evet Baya Baya Camı Kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 10 Temmuz 2021; 22:17:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.