Şimdi Ara

hocam cep kamerasından webcam olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w800i ve k550i model ceptelefonlarım var bunları usbden bağlıyom pcye peki bunların kamerasını webcam olarak kullanılıyormu program yardımıyla felan...

• bunu yapan programlar var ben tam bilmiyorum bilen arkadaşlar yazacaktır
  • her telefonda da olmuyor diye biliyorum
  • boyle bir yazilim mevcut ancak, artilarindan cok eksileri mevcut.

goruntuyu aralikli cektigi fotograflarla birlestirip video haline getiriyor ve telefon ard arda fotograf cektiginden hem kamerasi hemde bataryasi yipranmis olacaktir. yavaslik ve kalitesizlikte cabasi.

asagidaki linkte yazilim mevcut. ancak bilinizki kendim denemedim. sonuclarini bilmiyorum.

http://software.hitziger.net/index.php?lng=en&show=programs&nr=7&PHPSESSID=966e6c9d47e689d434740057faef6815

• standart donanımında olmadıgı sürece bu fonsiyonu kullanmak sorunlu olur bence...(benim telefonda o fonksiyon var ama ihtiyacım olmadıgı için cd sini bile yüklemiş degilim gerçi cd yi bulsam yüklicem deneme amaçli ama yok kayip oldu meret..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

boyle bir yazilim mevcut ancak, artilarindan cok eksileri mevcut.

goruntuyu aralikli cektigi fotograflarla birlestirip video haline getiriyor ve telefon ard arda fotograf cektiginden hem kamerasi hemde bataryasi yipranmis olacaktir. yavaslik ve kalitesizlikte cabasi.

asagidaki linkte yazilim mevcut. ancak bilinizki kendim denemedim. sonuclarini bilmiyorum.

http://software.hitziger.net/index.php?lng=en&show=programs&nr=7&PHPSESSID=966e6c9d47e689d434740057faef6815

Denesek telefonda sorun olur mu peki?

• Mobiola Web Cam Diye Arattır O Program Arkadaşın Verdiğinden Daha İyi
  • boyle bir yazilima hic ihtiyac duymadigim icin, goturulerini bilemeyecegim ama deneme amacli, kisa sureligine ve dogru adimlarla bir problem yasanmaz diye dusunuyorum.
  • Mobiola Web Cam Diye Arattır O Program Arkadaşın Verdiğinden Daha İyi

se k 790 i tlf um..ki ben bunu kullanmıştım..

oluyo du

ama sorunlu...baglanıyo kopuyo bi sure sonra

ama msn goruyo webcam olarak:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 7 Mart 2008; 22:06:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.