Şimdi Ara

Hocama Dediğim Şey Ayıp mı Etmişim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptıgın davranış güzel ama amaç yanlış belge felan boş işler evde 20 tane felan belge var her şekil takdir teşekür , onur, üstün başarı, başarı , çatıya attım duruyo fareler için almıştım o belgeleri ztn
  • Eğer gerçekten bunu yaptıysan helal olsun. En iyisini yapmışsın bence
  • Helal olsun iyi demişsin
  • s.et
  • İyi yapmışsın boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenaslani1905

Merhaba arkadaşlar bu sene lise 3'e geçeceğim malum notlar önemli.Matematik notlarım 70 70 75 'di. Bütün ödevleri , performans ödevlerini ve testlerini çözdüm.Ama kadın bu sene 2.dönem emekli oluyor ve onun emeklilik kutlaması gibi bir şey vardı.Pasta falan kesildi.Kadın bütün ödevlerimi yapmama rağmen
    bana gıcıklığına 70-75 verdi performansıma.sınıftaki herkese 90 üstü verirken bana 70-75 verdi ve bu çok koydu bildiğin oturdu içime.Ee böyle verince de 0,2 puanla taktir kaçtı.Sırf bu hoca yüzünden.Benim de o an kan beynime sıçradı kadın için tam parti yapmışlar zaten emekli olacak girdim öğretmenler odasına herkesin içinde hocam sizin yüzünüzden taktir alamıyorum siz de inşallah 0,2 sevapla cenneti kaçırırsınız Allah belanızı versin! diyip çıktım.Tam da kadının emeklilik partisinde..Daha sonradan kafama dank etti beynimden vurulmuşa döndüm.2 saattir düşünüyorum çok kötüyüm.Ne yapayım sizce? Çiçek alıp evine götürüp özür dilesem olur mu? yardım lütfen.

Allah Belanı Versin Biraz Agır Olmus Fakat Kimse Sormamıs Bunu Demeden Once Hocadan bi 5 puan istedinmi takdir icin ? Eger Vermediyse İyi Demişsin . Ama İcine Sinmediyse Git Ozur Dile

• bence üzülmene gerek yok , gider ayakta böyle yaptıysa haketmiş dediklerini , 0.2 sevapla cenneti kaçırırsın ne lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 24 Ocak 2014; 15:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenaslani1905

Merhaba arkadaşlar bu sene lise 3'e geçeceğim malum notlar önemli.Matematik notlarım 70 70 75 'di. Bütün ödevleri , performans ödevlerini ve testlerini çözdüm.Ama kadın bu sene 2.dönem emekli oluyor ve onun emeklilik kutlaması gibi bir şey vardı.Pasta falan kesildi.Kadın bütün ödevlerimi yapmama rağmen
    bana gıcıklığına 70-75 verdi performansıma.sınıftaki herkese 90 üstü verirken bana 70-75 verdi ve bu çok koydu bildiğin oturdu içime.Ee böyle verince de 0,2 puanla taktir kaçtı.Sırf bu hoca yüzünden.Benim de o an kan beynime sıçradı kadın için tam parti yapmışlar zaten emekli olacak girdim öğretmenler odasına herkesin içinde hocam sizin yüzünüzden taktir alamıyorum siz de inşallah 0,2 sevapla cenneti kaçırırsınız Allah belanızı versin! diyip çıktım.Tam da kadının emeklilik partisinde..Daha sonradan kafama dank etti beynimden vurulmuşa döndüm.2 saattir düşünüyorum çok kötüyüm.Ne yapayım sizce? Çiçek alıp evine götürüp özür dilesem olur mu? yardım lütfen.

Başarılı bir CBS tebrik ederim

• CSB değil arkadaşlar bazıları da 0,2 puanla taktir kaçmaz demiş.bu sene yeni yönetmelige gore artık notlar yuvarlanmıyor.Pazar günü evine gidip özür dilesem olur mu bir demet çiçek yaptırsam çiçekçiden gönlünü almak için?
  • CBS? CSB diyecektin herhalde
  • Forumun eski hali olsaydı şu sözü görürdüm kesin,
    Sakin ol şampiyon hele bir otur soluklan çayımızı iç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman kardeşim önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak.
  • İyi etmişsin
  • CSB olmadığını varsayarak:

İyi yapmışsın miktir et
  • buram buram csb kokuyor biraz daha geliştir kendini evlat
  • "Allah belani versin" demissin,birisi de cikip tepki gostermemis mi yani?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdan azabi cekiyorum CSB diyorsun.
  • Takma kafana erkek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.