Şimdi Ara

Hocayla kavga ettim acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle izmirde oturuyom okulumuzda düzenlenen her yıl olur sınıflar arası futbol tunuvası oluyo işte beyler turnuvadaykrn oynuyoruz bu arada turnuvanın en iyi takımıyız ya maç esnasında bir çocuk bana fol yapıp üstüne yumruk attı arkadaşlar bende nromal olarak elim armut toplamıyor gittim attım yumruk sersemleyince belinden tuttum kuzenimden öğrendiğim bir güreş hareketi vardı onu geriye doğru attım yerde yumruklsrken tabi burda çoğu kişi ayırmaya çalışıyo fakat nafile işte buraya kadar herşey normal bizim bir beden eğitimi hpcamız var geldi ve bende o sırada yerdeyken yüzüme yumruk attı + eliyle kafamı zemine bastırdı bende arkadaşlar çocuğu bırakmışım en sonunda hocaya yumruk sttım tam dişini gördüm beni bırakması içn hayatımda attığım en büyük ve en hızlı yumruğu sttım ve hocanın dişini kırdım arkadaşlar hoca beni tehdit etti ve üstüme yürüdü olay ertelendi ve okul var öbürsü gün ne yapabilirim

• Git öğretmeninden hatta varsa sınıf öğretmenin ve müdür yardımcından özür dile. Böyle bir şey bir daha yaşanmayacak de. Başka ne yapacaksın?

• Zebani bekledim
  • He oyle mi olmus kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.